Roamlympische Spelen – De uitslag

De afgelopen weken stonden in het teken van de Roamlympische Spelen. De meest sportieve en creatieve inzendingen kwamen binnen en dat vonden wij erg leuk om te zien. Roamlers die originele inzendingen instuurden of het snelst waren met het inzenden van hun inzending konden bonus punten verdienen en daardoor meer RS punten krijgen. Maar voordat we de uitslag bekent maken eerst nog even een korte samenvatting van de Roamlympische Spelen van dit jaar:

RS: Openingsceremonie. De eerste opdracht uit de reeks. In deze opdracht hebben jullie allemaal Roamlympisch vuur op de foto gezet.

RS: Rodelen. Bij deze opdracht mochten jullie weer eens ouderwets “planken”, maar dan andersom. De meest leuke rodel-posities op vreemde objecten kwamen voorbij. Hieronder de leukste RS: Rodelen inzendingen.

RS Rodelen

RS: Schaatsen. Deze opdracht was gebaseerd op schaatsster Olga Graf, die per ongeluk haar pak open ritste terwijl ze er niks onderaan had. Toen stond ze natuurlijk een beetje voor schut. Vanuit deze actie waren we benieuwd of jullie ook wel eens voor schut hebben gestaan voor een grote groep mensen en of dit een belangrijk moment voor je was. We hebben ontzettend leuke en grappige verhalen binnen gekregen.

RS: Biatlon. De biatlon was een spannende race waarbij jullie foto’s van verschillende voorwerpen en een dier moesten maken. Een blauwe auto, een zwart levend dier naar keuze, een verkeersbord met de kleur rood, een gele post-it en een groen glas. De eerste 25 Roamlers kregen 3 RS bonuspunten en deze waren allemaal binnen een uur (!) ingestuurd.

RS: Schansspringen. Bij het schansspringen ging je iets uitbeelden waar je graag heel erg goed in was geweest, maar wat je helaas niet bent. Zo zagen we veel vrouwelijke Roamlers voorbij komen die graag mooi hadden willen kunnen zingen en zo waren er een aantal mannen die graag goed hadden willen zijn in darten.

RS: Bobsleeën. Bij bobsleeën staat samenwerking centraal. Tijdens deze opdracht hebben jullie bewezen dat samenwerken geen enkel probleem is voor jullie. Via Twitter en Facebook zochten jullie elkaar in no-time op en vormden een team voor deze opdracht.

The Laundry Girls bobslee team

RS: Alpineskiën. Bij deze opdracht draaide het allemaal om het ontwijken van objecten die de weg verhinderen. Oftewel objecten waar je echt omheen moet slalommen!

RS: Kunstrijden. Bij het kunstrijden was het de bedoeling dat jullie door het gebruik van jullie lichaam één van de letters uit Roamler uitbeeldden. En dit hebben jullie ook zeker gedaan. Hieronder een zie je dat we met behulp van jullie foto’s het woord Roamler hebben kunnen vormen:

ROAMLER in Letters

RS: IJshockey. Bij de opdracht ‘ijshockey’ hebben jullie speciaal voor de Roamlympische Spelen iets ingevroren. Een van onze favoriete inzendingen van de Skiwi van Roamler Nikki.

Skiwiiii

En de winnaars zijn…

Nu zijn jullie natuurlijk ontzettend benieuwd wie de Roamlympische Spelen hebben gewonnen. Allereerst willen we alle deelnemers bedanken voor jullie enthousiasme en creativiteit. We zijn heel blij dat de Spelen een groot succes waren. En dan nu de uitslag…

De bronzen medailles gaan naar Roamlers John S., Marlous D. en Monique D. die alle drie 72 punten hebben behaald! Super gedaan!

De zilveren medaille gaat naar twee Roamlers. Deze Roamlers hadden exact dezelfde score van 75 RS punten. Dit zijn Roamler Mariëlle S. en Roamler Annemarie v E. Van harte gefeliciteerd met jullie zilveren plak!

De felbegeerde gouden medaille gaat naar Roamler Erwin v D. die met 78 RS punten de welverdiende 1e plaats heeft veroverd! Bedankt voor je fantastische inzendingen!