Roamler Team part #2, Project- en Community Management.

Vorige week gaven we jullie al een klein kijkje in de wereld van de reviewers, en zoals we in die blogpost al beloofden, hier part #2 van de ‘Meet the Team’ series: het Project- en Community Management team van Roamler Nederland! Ook dit team heeft de afgelopen tijd een hoop nieuwe mensen verwelkomt, maar jullie zullen zeker ook een aantal bekende gezichten tegenkomen! Veel leesplezier.


Schermafbeelding 2016-12-05 om 13.45.00Nienke
Hoi!  Mijn naam is Nienke Halma en ik ben nu bijna twee jaar werkzaam bij Roamler als Projectmanager voor Nederland. Zo ben ik onder andere verantwoordelijk voor opdrachten van Coca-Cola, Nutricia, Red Bull en Heineken. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met volleyballen, daarnaast vind ik het leuk om af te spreken met mijn vriendinnen en ga ik regelmatig squashen of pubquizen met mijn collega’s van Roamler.


SanneSchermafbeelding 2016-12-10 om 11.03.20
Mijn naam is Sanne, ook wel bekend als ‘Sanne H’. Alhoewel ik inmiddels 5 jaar bij Roamler werk, was ik toch niet de eerste Sanne, vandaar dat de H er meestal achter wordt genoemd. Als eindverantwoordelijke voor het Nederlandse community & projectmanagement team beleef ik zelden een dag zoals ik hem van te voren plan. Deze dynamiek en afwisseling zorgen ervoor dat mijn werk nooit saai is. Dat ik een hoop gezellige collega’s heb helpt daar natuurlijk ook bij. In mijn vrije tijd speel ik graag spelletjes – thuis of in de kroeg (tijdens een pubquiz) en ben ik in de zomer graag buiten; ik ben gek op de zon!


Schermafbeelding 2016-12-05 om 13.46.19Jelmer
Hi, ik ben Jelmer! Ruim twee jaar geleden kwam ik Roamler tegen en vond het direct een ontzettend gaaf concept. Daar wilde ik wel graag aan meewerken! Inmiddels ben ik nu twee jaar projectmanager en momenteel veel bezig met de uitdaging om Roamler Works een succes te maken. In mijn vrije tijd kun je mij vinden met mijn neus in een goed boek, kijk ik serie na serie en ga ik regelmatig naar concerten.


Schermafbeelding 2016-12-05 om 13.45.55Joyce
Hoi! Ik ben Joyce, 28 jaar en woon samen met mijn vriend in Voorburg. Sinds begin oktober ben ik bij Roamler werkzaam als projectmanager. Naast en na mijn studie communicatie heb ik jarenlang in de horeca gewerkt. Hoewel dat altijd heel gezellig was, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze heb ik bij Roamler zeker gevonden! Ik leer hier heel veel, zowel van alle collega’s als van jullie Roamlers. Naast het werk bij Roamler ben ik ook freelance vormgever, kook/bak ik graag (met Netflix op de achtergrond aan) en probeer ik zo veel mogelijk concerten/festivals te bezoeken!


MariskaSchermafbeelding 2016-12-05 om 13.44.47
Hi, ik ben Mariska en ik ben Junior Project Manager bij Roamler. Afgelopen jaar heb ik mijn master in Marketing Research afgerond in Tilburg en nu woon ik in Utrecht samen met mijn vriend. Ik vind het erg leuk om te reizen – zo heb ik dit jaar bijvoorbeeld 2,5e maand door Zuidoost-Azië gereisd. Daarnaast dans ik graag, vind het leuk om wijntjes te drinken in het park of op het terras en doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden!


Rosan
Schermafbeelding 2016-12-05 om 13.45.31
Hi! Ik ben Rosan en ik ben sinds november Community Manager bij Roamler. Dus als jullie de afgelopen tijd een onbekende naam in de app voorbij zagen komen en dachten; ‘hé, wie is dat?’ Grote kans dat ik het was! Ik heb afgelopen zomer mijn Master afgerond en ben daarna vrijwel direct aan de slag gegaan bij Roamler. Wat ik heel leuk vind is dat ik de hele dag door met jullie, de Roamlers, in contact sta; of dat nu in de vorm van de nieuwsbrief, sociale media, de app of mail is, dat verveelt natuurlijk nooit! In mijn vrije tijd ga ik graag shoppen/lunchen/borrelen in Amsterdam met mijn vriendinnen of vriend. Ook hou ik erg van stedentrips.


Schermafbeelding 2016-12-05 om 13.46.34Ramon
Ik ben Ramon, 23 jaar en ik woon in Zwolle. Ik zit in mijne derde jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds kort loop ik stage bij het operations/support team van Roamler. Ik zal mij dus onder andere  bezig houden met het reviewen van jullie opdrachten. Naast school heb ik twee passies waar ik mijn vrije tijd graag aan besteed. Ik vind het heerlijk om regelmatig in de sportschool te staan. Daarnaast is Hardstyle muziek mijn passie en ik bezoek dan ook regelmatig een feest of festivals waar deze muziek gedraaid word.


Roamler Team part #1, de reviewers

Het is alweer een hele poos geleden dat we dit hebben gedaan; de ‘Meet the team’ blogposts (laatste keer in 2013!). Omdat er toch behoorlijk wat nieuwe gezichten zijn bijgekomen, is het de hoogste tijd voor een update! Te beginnen met de reviewers; die belangrijke schakel tussen de opdrachtgever en de Roamlers! :)

Want wie zijn die mensen nou eigenlijk, die al jouw inzendingen beoordelen en met wie jij persoonlijk in contact staat in de app. We hebben alle reviewers gevraagd een stukje over zichzelf te schrijven, zodat jullie ze stuk voor stuk een beetje beter kunnen leren kennen! Veel leesplezier.


Schermafbeelding 2016-11-25 om 11.33.53Merel
Mijn naam is Merel en ik ben 24 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in Graft, een pittoresk klein dorpje in Noord-Holland. Ik ben op dit moment laatste jaars Accountancy student. In mijn vrije tijd doe ik fanatiek aan paardrijden, ik heb dan ook een eigen paard.
Ik werk nu iets langer dan een half jaar bij Roamler, en het bevalt me onwijs! Ik heb echt het gevoel dat ik jullie Roamlers steeds een beetje beter leer kennen, ook vind ik het heel leuk dat je mensen echt beter ziet worden in de opdrachten naarmate ze in level stijgen, en dat er ook echt wat wordt gedaan met onze tips.


Lieke
Schermafbeelding 2016-11-25 om 11.34.51
Hoi! Ik ben Lieke, 20 jaar en ik studeer toegepaste psychologie in Amsterdam. Ik hou van lezen en kerstfilms en -liedjes draaien bij mij het hele jaar door! Vorig jaar heb ik stage gelopen bij Roamler en toen heb ik het onwijs naar mijn zin gehad. Ik was dan ook heel blij dat ik kon blijven als reviewer, ik wilde nog helemaal niet weg!

Het leukste om na te kijken zijn de creatieve opdrachten, omdat de Roamlers vaak met mooie creaties of grappige verhalen komen, een klein kijkje in hun leven! Ook de Works-opdrachten nakijken is leuk, het is zo gaaf om te zien wat we met zijn allen kunnen bereiken.


Schermafbeelding 2016-11-25 om 11.34.35Maaike
Ik ben Maaike, 21 jaar en ben 2 jaar terug via mijn stage bij Roamler terecht gekomen. Inmiddels ben ik afgestudeerd en doe ik een pre-master in de richting Methodology and Statistics in Psychology aan de Universiteit van Leiden (de meeste mensen verklaren me voor gek). Ik vind het tof om de groei van Roamler van dichtbij mee te maken, hier een onderdeel van te zijn en direct in contact te staan met de Roamlers! Naast Roamler vind ik het leuk om te basketballen, leuke dingen met vrienden te doen, te tekenen en Netflix uit te spelen.


Schermafbeelding 2016-11-25 om 11.35.18

Tess
Hi! Mijn naam is Tess, ik ben 20 jaar en kom uit Amsterdam, maar woon tijdelijk voor mijn studie Communicatiewetenschap in Berlijn. Sinds 2012 ben ik lid bij Roamler (level 7 inmiddels) en sinds ongeveer een jaar ben ik reviewer. Het is erg leuk om jullie opdrachten na te kijken. Ik ben vooral erg onder de indruk van actieve Roamlers die bijna al hun opdrachten foutloos uitvoeren; sommigen kunnen zich inmiddels wel dierenvoeding- of babymelk expert noemen! Naast reviewen, ga ik graag naar de sportschool, luister ik veel naar muziek en kijk ik graag series. Ik zie jullie graag tegemoet in de Roamler-app!


Schermafbeelding 2016-11-25 om 11.33.29

Roshelle
Hoi! Mijn naam is Roshelle en ik ben 23 jaar. Ik zit op dit moment in mijn laatste jaar van de studie stand-winkel en decorbouw waar ik me veel bezig houd met ruimtelijke vormgeving van deze drie onderwerpen. Ik ontwerp bijvoorbeeld decor voor een tv studio of een nieuw ontwerp voor het interieur van een winkel. Buiten mijn studie werk ik voor Roamler, ik review een paar dagen per week met veel plezier. Ook houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met mijn eigen YouTubekanaal, sta ik graag in de keuken om de mooiste taarten te maken en ben ik gek op reizen naar onder andere Amerika. Ik hoop dat jullie mij zo wat beter hebben
leren kennen en ik zie jullie natuurlijk weer langskomen in de app!


Schermafbeelding 2016-11-25 om 11.35.46

Cecile
Ik ben Cecile (24 jaar) en parttime woonachtig zowel in Kampen als in Groningen. In Groningen studeer ik Marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen. Inmiddels ben ik alweer twee jaar met plezier werkzaam bij Roamler. Als ik geen opdrachten nakijk, dan voer ik ze ook regelmatig uit. Naast mijn studie en werk bij Roamler hardloop ik ook regelmatig. Ik probeer ieder jaar wel een halve marathon te rennen en heb er inmiddels al drie gelopen!


Schermafbeelding 2016-11-25 om 11.34.09

Martijn
Ruim 4 jaar geleden begon mijn Roamler-avontuur, net als dat van velen van jullie, bij het downloaden van de app. Sinds die tijd redde ik het niet alleen tot level 10, maar bekijk ik ook met veel plezier alle leuke creatieve en serieuze en scherpe opdrachten die worden ingestuurd. Zelf had ik zeker nooit ingeschat dat ik na tienduizenden inzendingen zo veel zou weten van bijvoorbeeld Babymelk en Pampers. Ik hou veel van reizen en verkennen van toffe plekken op de wereld en probeer dan ook iedere maand even het land te verlaten, vaak in gezelschap van mijn surfplank! Hoop dat jullie mij en collega’s nog veel vaker blijven verrassen met onwijs leuke creatieve opdrachten en scherpe analyses in winkels.


Schermafbeelding 2016-11-28 om 08.59.19

Lisa
Hoi! Ik ben Lisa, 24 jaar en studeer gedragswetenschappen. In mijn vrije tijd maak ik muziek, breng ik tijd door met vrienden en ga ik heel graag op reis. Sinds een half jaar werk ik als reviewer bij Roamler in een gezellig team. Ik word altijd blij van mooie, grote, bijzondere promoties die Roamlers in de winkels spotten. Ik vind het natuurlijk ook erg leuk om de creatieve opdrachten na te kijken, zo leren we de Roamlers steeds beter kennen!


Schermafbeelding 2016-11-28 om 16.13.48 Demi
Onze nieuwste aanwinst!

Hoi! Ik ben Demi, 20 jaar en in woon in Beverwijk. In het dagelijks leven studeer ik Media, Informatie en Communicatie aan de HvA en daarnaast ben ik sinds kort met veel plezier reviewer bij Roamler. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om tijd door te brengen met vrienden, muziek te luisteren of te lezen. Verder ga ik natuurlijk zelf ook nog wel eens op pad om een opdracht uit te voeren!

 


Helaas nemen we echter afscheid van reviewer Naomi, na haar stage-periode en jaren van trouwe reviewdienst (sinds 2012!!) gaat ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. Naomi, we wensen je heel veel succes in alles wat er op je pad komt en gaan je onwijs missen! Dankjewel voor je inzet en gezelligheid.

Dat betekent automatisch ook dat we op zoek zijn naar een gezellige, nieuwe reviewer (per direct)! Lijkt het jou leuk om bovenstaand team te komen versterken? Klik dan op deze link voor de volledige vacature.

(P.S. Hou je onze blog in de gaten? Daarop komt binnenkort de ‘Meet the team’ part #2, het NL project management & community team!)

Het Roamler Reviewteam

Bij Roamler zijn er inmiddels een heleboel enthousiaste medewerkers die hun best doen om alle inzendingen zo snel mogelijk na te kijken. Het nakijken van alle binnenkomende inzendingen noemen we reviewen. Dit wordt zowel door het vaste team gedaan als door een aantal flexibel werkende part-timers. Zij zorgen er voor dat er ook op bijvoorbeeld vrijdagavond of zondagochtend altijd een reactie komt op je inzending of vraag. Tijd voor een voorstelronde!

Anneloes15227
Ik ben Anneloes, 20 jaar en woon samen met mijn vriend in Eindhoven. Ik heb net de hotelschool afgerond en ga nu starten met de opleiding Human Resource Management. Daarnaast vind ik het leuk om hard te lopen en om te hockeyen. Ik ga ook vaak met mijn vriend en ons hondje naar het bos om daar lekker te rennen en te spelen. Omdat ik een pup heb is het lastig om hele dagen weg te blijven. Bij Roamler kan ik lekker thuis werken. Daarnaast is het leuk om te zien hoe andere Roamlers de opdrachten doen.

14893

Carlynn
Ik ben Carlynn Armour, 21 jaar en ik woon in Amsterdam. Momenteel zit ik in mijn afstudeerjaar aan de Gerrit Rietveld Academie, waar ik zal afstuderen als modeontwerpster. Werken bij Roamler doe ik met veel plezier! Ik word erg blij van leuke inzendingen die me verrassen of aan het lachen maken. Omdat ik erg visueel ben ingesteld vind ik het reviewen van de creatieve opdrachten erg leuk!

7925

Fleur
Ik ben Fleur en ik ben een bezig bijtje. Ik maak cupcakes, tassen, zing graag, ben een (semi) professionele fotograaf, contact persoon van de Jazz muzikant Frank McComb en nog VEEL meer!! In augustus 2012 mocht ik voor Roamler een blog schrijven en werd ik uitgekozen als Roamler van de maand. Ik werd uitgenodigd om langs te komen op kantoor, dat vond ik zo leuk dat ik 2 maanden later begonnen ben bij Roamler als reviewer.

3362

Marijn
Hoi! Ik ben Marijn. Ik review meestal op dinsdagavond en in het weekend. Ik ben 23, woon in Utrecht (waar ik soms ook nog wel een opdracht uitvoer.. ;-) in een heel gezellig studentenhuis. Naast Roamler hou ik van films en series, lezen, biertjes drinken in het park en leuke dingen doen met vrienden. Als ik dan nog tijd over heb, probeer ik ook nog iets te doen aan mijn studie. Groetjes!

Martijn
8954Hoi! Ik ben Martijn (26, Zoetermeer) en ik ben een van de reviewers bij Roamler. Dit werk doe ik inmiddels een aantal maanden, dus als je de App actief gebruikt dan herken je mijn naam vast. Erg leuk om te zien dat jullie Roamlers soms extra je best doen om iets heel grappig of juist heel creatief in beeld te brengen! Dat zijn absoluut de leukste inzendingen om (lachend) te bekijken. Naast het reviewen voer ik zelf ook regelmatig opdrachten uit in Zuid Holland. Maakt het reviewen voor mij extra makkelijk!

Nora16165
Hoi ik ben Nora, ik studeer grafisch ontwerp, maar had de afgelopen maanden een studiepauze. Reviewen is een fijne afwisseling naast mijn eigen opdrachten. Je komt met zoveel verschillende onderwerpen in aanraking, ook dingen waar je normaal misschien niet over na zou denken. Doordat je bepaalde opdrachten heel veel reviewt wordt je daar ook echt een beetje expert in. Ik kan je nu bijvoorbeeld alles vertellen over alle soorten babymelk!

Odiel18626
Sinds ik bij Roamler werk (nu zo’n 3 maanden), heb ik veel geleerd. Niet alleen ben ik nu bekend in de wereld van luiers en babyvoeding, ik heb ook veel mooie onbekende plekken in Nederland ontdekt. Ik hou zelf ontzettend van koken dus de Komkommertijd en Restjes opdracht waren leuk om te reviewen. Naast liefhebber van goed eten en reizen, ben ik student Digitale Media aan de UvA. Werken voor Roamler is dus niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam.

13165

Rinske
Ik ben net afgestudeerd en verhuis over een paar weken naar Rotterdam. Hoewel voor jullie ongetwijfeld de betaalde opdrachten favoriet zijn, kijk ik het liefst de creatieve opdrachten na. Hilarisch om te horen wat jullie grootste blunders zijn, of hoe sommige Roamlers de gekste ritueeltjes erop na houden. Ik ben zelf niet op vakantie geweest dit jaar, dus kijk er nu weer naar uit om te zien wat jullie allemaal voor moois hebben vastgelegd!

Benieuwd naar het vaste team van Roamler? Die vind je hier. Inmiddels zijn er een aantal nieuwe gezichten en moet onze team pagina nodig worden geupdate. Zijn er nog dingen je graag wil weten van de reviewers of van het vaste team? Laat dan een comment achter!

Nieuwe collega’s!

Vanaf vandaag zetten we ’s morgens drie extra kopjes koffie; want vandaag starten maar liefst drie nieuwe stagair(e)s hun stage bij Roamler. Zij zullen tijdens hun stage mee gaan werken bij de Support en Operations afdelingen van Roamler, waarbij zij met zo veel mogelijk taken zullen meehelpen. De kans is dus groot dat jouw inzending of tweet binnenkort door één van de nieuwe teamleden wordt behandeld! Benieuwd wie het zijn? Robin, Rosa en Naomi stellen zich voor:

Goedendag, mijn naam Robin, twintig jaar en woonachtig in het pittoreske Den Helder. De komende acht maanden fungeer ik als stagiair bij Roamler. Net zoals mijn collega stagiaires ben ik derdejaars Toegepaste Psychologie student aan de Hogeschool van Amsterdam. In mijn vrije tijd sport ik graag, ga ik dagjes weg en kan ik ook lekker relaxen achter mijn computer. Ik kijk er naar uit om de verschillende inzendingen te beantwoorden en om een beeld te krijgen van hoe het is om bij Roamler te werken, houdoe!

Ik ben Rosa, 21 jaar, en sinds vandaag loop ik stage bij Roamler. Ik studeer net als Naomi en Robin Toegepaste Psychologie aan de Hoge school van Amsterdam. In mijn vrije tijd sport ik graag en doe ik aan yoga. Verder ben ik veel met mijn vriendinnen en gaan we vaak uit in Amsterdam. Aankomend voorjaar word ik tante en daar heb ik super veel zin in, net zoals in mijn stage bij Roamler. Tot snel!

Hoi allemaal! Mijn naam is Naomi, ik ben 21 jaar en woon in een gezellig studentenhuis in Baarn. Ik studeer Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam en loop sinds heden stage bij Roamler. In mijn vrije tijd speel in piano en beoefen ik de sport Essentrics. Ik heb erg veel zin in mijn stage bij Roamler en zal jullie vast wel eens spreken!

 

Roamler Diaries: Marijn

Hoi! Mijn naam is Marijn. Als je maandag tussen 13:00 en 14:00 een opdracht instuurt, zou je m’n naam moeten kennen want ik heb op dat tijdstip de eer om jullie inzendingen te beoordelen. Maar bij Roamler werk ik eigenlijk voor sales. Dat doe ik nu sinds juni 2012. Naast mijn studie Communicatiemanagement ben ik gemiddeld twee dagen per week present op het Roamler HQ, op maandag en donderdag. Graag geef ik jullie in deze blog een klein kijkje in de saleskeuken!

Samen met collega Michael breng ik de mogelijkheden van Roamler onder de aandacht bij merken en retailers. Zeker nu we een zevental diensten hebben benoemd, is dit een grote uitdaging. Dat Roamler geweldig is, weten veel bedrijven al wel, maar hoe ze Roamler concreet kunnen inzetten binnen bestaande processen is soms lastig. Aan ons de taak om dit duidelijk te maken. Lukt dit, maken we vaak een afspraak voor Wiggert, Martijn of Paul die bij deze bedrijven langs gaan om te laten zien wat de verdere mogelijkheden zijn.

Op HQ word ik “Mister Roamler Direct” genoemd. Een aantal weken geleden is een nieuwe versie van Roamler Direct live gegaan waarmee het nog makkelijker is om zelf een opdracht uit te zetten. Organisaties kunnen dit gebruiken om snel wat kleine checks te laten doen, bijvoorbeeld of bepaald promotiemateriaal goed is geplaatst of hoe een etalage eruit ziet. Via de telefoon adviseer ik bedrijven de eerste keer hoe ze het beste de opdracht kunnen omschrijven zodat duidelijk is wat er op de foto moet worden gezet of welke vraag er moet worden beantwoord. Een Roamler Direct-opdracht herken je aan het speciale logo in je opdrachtenscherm. Erg gaaf trouwens om te zien dat ook deze opdrachten binnen no-time door een Roamler worden uitgevoerd. Top!

Door mijn studie ben ik ontzettend flexibel, omdat ik niet elke dag vol gepland heb met colleges. Daarom komt het wel eens voor dat ik op mijn fiets stap om zelf een aantal checks te doen. Deels omdat ik dit leuk vind, deels omdat ik heel graag naar het volgende level wil ;-). Daarnaast is dit natuurlijk een ideale manier om te zien welke opdrachten makkelijk uit te voeren zijn en welke wat minder makkelijk. Dit is belangrijk bij het doen van beloftes aan de klant.

Mocht je zelf ook een Roamler Direct opdracht willen uitzetten of ken je iemand voor wie dit interessant kan zijn? En heb je hulp nodig? Stuur me dan even een mail op marijn@roamler.com. Ik zal proberen om “direct” (hihi) antwoord te geven! ;-)

Twee nieuwe reviewers

Roamler heeft twee nieuwe reviewers binnen het team en ze stellen zich op het blog voor.

Anne-Claire
Ik heb vorig jaar mijn Bachelor Television Studies, Media & Cultuur op de Universiteit van Amsterdam afgerond. Het was een interessante studie waarbij ik veel heb geleerd en vooral om anders te kijken naar het ‘standaard’ gegeven. Samen met een studiegenoot hebben we een keer, bijna aan het eind van mijn bachelor traject, spontaan een lezing gevolgd over Nieuwe Media. Hierna wist ik; ik ben nog lang niet klaar met leren. Mijn oren waren meteen gespitst bij het onderwerp ‘de komst van de browser en het effect ervan op het internet’. Nog nooit eerder heb ik me bezig gehouden met Nieuwe Media, maar dit was zeker voor mij een “eye-opener”.

Na deze lezing heb ik gekozen om mijn Master in Nieuwe Media te doen, in plaats van verder te gaan in de televisiewereld. Dat zal ik dan ook volgend jaar doen en in de tussentijd ben ik bezig met mijn geest te ontwikkelen en ervaring op te doen in de nieuwe media sector.

Zo is Roamler op mijn pad gekomen als een stageplek, waarbij ik een “hands on experience” kan krijgen met nieuwe media. Zoals jullie misschien al lezen gooi ik er af en toe wat Engelse termen in. Dat is onder andere waarom ik bij het Roamler Team ben gekomen als stagiaire. Ik heb een tijdje in Amerika gewoond en ik heb ook de Engelse taal daardoor geleerd. Ik zal Roamler Support UK ondersteunen, in het contact onderhouden met de Roamlers in het Verenigd Koninkrijk. Ook zal ik af en toe Roamler Support NL versterken bij het reviewen van Nederlandse opdrachten. Vandaar dat jullie ook af en toe mijn naam voorbij zullen zien komen.

Ik kijk er enorm naar uit om te leren van Roamler, maar ook om van jullie opdrachten en feedback te leren. Om een kleine indruk te krijgen van wie ik ben, heb ik een collage-foto gemaakt van voorwerpen die mij als persoon beter kunnen omschrijven dan een profielfoto.

Ik hou erg van koken en heb daarom knoflook en ui erbij gezet. Mijn glitter tas neem ik vaak mee op stap. Zie jij ook mijn favoriete tv serie ertussen? Hint: het valt onder dezelfde thema als mijn favoriete boek.

Mark
Al vanaf de First 50 meeting op vrijdag 10 juni in de Heineken Experience heb ik Roamler gevolgd. Na mijn VWO ben ik gestart met Technische Informatica aan de TU Delft, maar na 4 maanden bleek ik daar niet op mijn plek te zitten.

Na de rest van het jaar gewerkt te hebben ben ik Interactieve Media aan de Hogeschool van Amsterdam gaan studeren. Een brede opleiding met veel mogelijkheden! Daarnaast houd ik me bezig met fotografie, video bewerking, web development en het organiseren van (dance) evenementen.

Vanuit mijn opleiding was ik op zoek naar een vernieuwende, interessante stage en ik dacht meteen aan Roamler. Na een afspraak vlak voor de Kerstdagen ben ik deze week gestart op Roamler HQ. Mijn taak zal zijn om data te verzamelen en om te zetten in inzichten. Je kunt je misschien wel voorstellen dat de input van alle Roamlers flinke bergen informatie omvat (inmiddels al meer dan 100.000 inzendingen bijvoorbeeld). Ik ga hier doorheen harken op zoek naar, al dan niet verrassende, verbanden.

Daarnaast ga ik het Roamler Support team versterken bij het reviewen, jullie zullen mijn naam dus af en toe gaan tegenkomen. Ik ben ook benieuwd hoe de website van Roamler interactiever kan worden gemaakt. Ik ben benieuwd naar jullie ideeën over de website. Wat zou je leuk vinden om op roamler.com te zien? Je kunt mij bereiken via mark@roamler.com of via @markjongkind.