Maak kennis met Franse Roamler Flavien

In november 2016 is Flavien begonnen aan zijn Roamler avontuur! Hij heeft sindsdien regelmatig opdrachten gedaan, zowel betaalde als creatieve (en hij is er best goed in, zoals je op deze foto kunt zien) ūüėČ

Je bent vast nieuwsgierig geworden! Laten we snel beginnen met het interview.

Wat is de reden dat je Roamler opdrachten bent gaan doen?

De belangrijkste reden was dat ik geld wilde verdienen.

Hoe voer jij de opdrachten uit? Hoe pak je dat aan?

Waar ik woon, is een tramlijn die recht door de stad heen loopt. De meeste winkels zitten langs deze tramlijn, dus meestal volg ik die route om het meest productief te kunnen zijn.

Later, als er nog steeds opdrachten open staan die niet aan de tramlijn liggen, doe ik die ook nog. Op deze manier doe ik soms wel 18 opdrachten op één dag.

Kun je een typische dag beschrijven waarop je op pad gaat voor Roamler?

Ik ben echt een nachtmens, dus ik check de app meestal heel vroeg in de ochtend, rond 04:00. Dan kijk ik nog een keertje om 10:00 en vergelijk ik met andere apps waarmee ik geld kan verdienen. Zo kies ik de locaties en de tijden waarop ik de meeste opdrachten kan doen.

Meestal neem ik een pauze rond 14:00 en daarna ga ik weer door met de opdrachten (dan neem ik weer die tramlijn of ga ik naar andere locaties toe).

Rond 17:00-18:00 ga ik terug naar huis (soms omdat mijn telefoon dan bijna leeg is).

Rond 19:00-20:00, wanneer mijn partner thuis is gekomen, doe ik soms nog een paar laatste opdrachten.

Welke opdrachten vind jij het leukste om te doen en waarom?

Ik geef mijn voorkeur aan mystery opdrachten. Dat voelt het gemakkelijkste en ik ken de indeling van de planken inmiddels als mijn broekzak.

Ik vind het interessant om, wanneer je de vragen leest, te bedenken wat de klant precies wil weten. Sommige vragen zijn heel relevant en zorgen ervoor dat ik de winkel en producten ook wat beter leer kennen. Daarnaast zijn mystery visits een leuke manier om meer te leren over wat we kopen en om daar meer aandacht aan te besteden.

Wat is het geheim van jouw succes bij Roamler?

 1. Altijd de beste route kiezen en zo productief mogelijk proberen te zijn.
 2. Altijd veel foto’s nemen! En iets neerzetten bij de opmerkingen ter ondersteuning of voor verdere uitleg, dat kan echt een verschil maken.
 3. Wees jezelf en gedraag je als een normale klant. Ik koop vaak ook gewoon producten die ik nodig heb wanneer ik een Roamler opdracht doe, zodat het lijkt alsof je een normale klant bent. Op die manier is het een stuk makkelijk om de opdracht goed te doen.

Wil je nog iets toevoegen aan dit interview?

Ik wil Roamler bedanken voor het helpen bij het verdienen van extra geld, met name wanneer ik het hard nodig heb ūüėä

“Als Roamler vervul je een belangrijke taak voor de opdrachtgever”

Januari 2017 startte Dennie met Roamler en in twee dagen tijd bereikte hij level 2. Sindsdien doet hij zo‚Äôn 30 opdrachten per maand. Daarmee verdient hij een leuk extra zakcentje. ‚ÄėHet geld ligt werkelijk voor het oprapen‚Äô zo zegt hij een paar keer in het gesprek en hij vertelt verschillende anekdotes over zijn ervaringen met het uitvoeren van de opdrachten.

Wat is voor jou de reden om Roamler opdrachten te doen?

De belangrijkste reden om opdrachten te doen is om een centje bij te verdienen. Verder vind ik Roamler een belangrijk bedrijf voor opdrachtgevers. Opdrachtgevers geven veel geld uit aan reclame en er worden afspraken gemaakt over de presentatie van de promoties. Het is zonde als afspraken niet worden nagekomen. Dat kost de fabrikanten veel geld. Daarom is Roamler zo mooi; Roamler heeft een netwerk om voor de opdrachtgever te checken of men in de praktijk zich ook aan de gemaakte afspraken houdt.

Ik vind eerlijkheid belangrijk en het is wel zo eerlijk om gemaakte afspraken over bijvoorbeeld promoties na te komen. Dat is zoals het hoort. Ik vertel andere Roamlers vaak:

‚ÄúWees je bewust dat je een superbelangrijke taak voor een fabrikant vervult; je kunt geld voor de klant besparen en dingen signaleren voor de fabrikant.‚ÄĚ

Hoe gaat het uitvoeren van opdrachten bij jou in zijn werk?

Ik heb doorgaans vaste winkels die ik bezoek en het komt wel voor dat mensen zeggen ‚ÄėDaar heb je die Roamler weer‚Äô. Dat is wel een leuke reactie. Ik heb maar 1 keer een negatieve ervaring met een supermarkt gehad over wat ik kwam doen.

In misschien 2% van de checks die ik doe, word ik aangesproken. Ik geef dan aan voor welke promotie ik kom en dat de fabrikant graag wil weten hoe dit product er op de winkelvloer bij staat. Daarna kan ik vaak mijn gang gaan. Bij sommige locaties vragen ze me of ik me in het vervolg wil melden en dat doe ik dan bij de servicebalie.

Ik ben een perfectionistisch en gedetailleerd persoon, ik gebruik de extra vraag altijd om relevante informatie toe te voegen. Ik heb soms wel discussies met het Roamler team over mijn inzendingen, zeker als ik iets niet duidelijk vond omschreven in de opdracht. Mijn vragen worden altijd goed afgehandeld. Ik voel me verbonden met Roamler als bedrijf, vooral omdat er leuke mensen werken.

Wat vind je leuke opdrachten?

Nou, ik doe bijvoorbeeld ook opdrachten in Belgi√ę, daar was een opdracht bij bij Belgische frituren. We moesten een foto maken van de menuborden en een snack bestellen. De vergoeding van een frietje zat in de opdracht. Nou hou ik enorm van Belgische frietjes en door deze opdracht kon ik gratis eten bij de frituur.

Pas landde ik na mijn wintersport op Schiphol en ik wilde nog wat eten. Waarom zou ik dit zelf betalen? Ik keek in de Roamler app en ik heb met een opdracht weer ‚ā¨ 6,50 verdiend. Ik ga binnenkort naar Londen en nu je geen roaming kosten meer hebt, kan ik daar makkelijk een opdracht doen. Dat vind ik hartstikke leuk.

Vroeger accepteerde ik de Belgische opdrachten vlak voordat ik de grens overging, dan voerde ik de opdracht uit en dan stuurde ik ‚Äėm in via de wifi van een McDonalds. Het verdwijnen van de roaming kosten, maakt het makkelijk om overal opdrachten te kunnen doen.

Wat ik leuk om te doen, zijn de opdrachten waar ik me bekend kan maken. Ik vind het leuk om een praatje te maken met mensen en ik heb een toegevoegde waarde. Ik kan de fabrikant laten zien hoe zijn geplande promoties eruit zien en ik kan zorgen dat alles tip top in orde is.

Dennie is buschauffeur in het OV en student rechten.

Heb je dan nog wel tijd voor opdrachten? Wanneer doe je Roamler opdrachten?

Als buschauffeur werk ik soms gebroken diensten. Zo’n dag begint bijvoorbeeld om kwart voor zeven en duurt tot half 10. Van half 3 tot 7 heb ik nog een dienst, maar daartussen niets. Dat zijn vreselijke diensten. Ik maak lange dagen van 12 uur, maar krijgt maar 6 of 7 uur uitbetaald, want tussendoor ben ik niet aan het werk. In het gebroken gedeelte doe ik dus altijd Roamler opdrachten. Dan pak ik de app en ga ik lekker Roamleren.

Ik was deze zomer een dagje naar het strand en zag toevallig dat er bij tankstations opdrachten stonden. Vervolgens heb ik nog 60 euro verdiend, door niet direct terug naar huis te rijden, maar bij de tankstations langs de route de opdrachten te doen.

Ik zeg altijd ‚Äėhet geld ligt werkelijk voor het oprapen‚Äô. Er zijn overal opdrachten te doen. Als je wat tijd hebt, kun je met Roamler geld verdienen.

Sinds april 2017 doet Dennie ook Roamler merchandising taken. Hij heeft ruim 50 Roamler merchandising taken succesvol uitgevoerd.

Wat vind je leuk aan de Roamler merchandising taken?

Sowieso maakt de diversiteit van de opdrachten het leuk om deze opdrachten te doen. De vergoeding is ook fijn.

Laatst was ik bij een supermarkt voor Roamler Merchandising. Ik stelde me voor en gaf aan dat ik het schap van Red Bull wilde optimaliseren om hen zo wat werk uit handen te nemen.

Die manager stond wel even te kijken, maar die vond zo’n gratis hulpje wel handig. En ik ging gewoon lekker mijn gang. Dan ben ik echt ten dienste van Roamler en Red Bull. Dat vind ik al een reden om lekker zo’n opdracht te doen. Als je dan klaar bent en het schap is weer mooi gevuld en gespiegeld, ziet alles er weer mooi en netjes uit. Veel van de Roamler Merchandising taken zijn dankbaar werk, dat motiveert wel.

Ik vond het ook leuk om posters te wisselen bij banken. Dan merk je dat Roamler briljant bedacht is; de bankmedewerkers hebben er zelf weinig tijd voor en dat vind ik geweldig. Roamler is een prachtbedrijf om mee samen te werken. We doen gezamenlijk simpele dingen waar we allemaal van we kunnen profiteren; de opdrachtgever, Roamler en de Roamlers zelf. We geven opdrachtgevers de ogen die ze nodig hebben en Roamler en de Roamlers zelf verdienen aan de opdrachten.

10 euro extra verdienen voor Android gebruikers

Android phone screenshotZoals je wellicht al hebt gehoord of gelezen zijn we al een tijdje bezig met de ontwikkeling van de nieuwe Roamler app. De iOS versie is inmiddels af en dankzij een aantal Roamlers zijn we nu ook bijna klaar voor de Android release.

Voordat we ‚Äėlive‚Äô gaan met deze nieuwe app, vragen we alle Android gebruikers om hulp. We willen de app nog verder testen voordat we deze voor duizenden Roamlers wereldwijd beschikbaar gaan maken.

Meehelpen is makkelijk en je kunt er geld mee verdienen

Met deze link kun je je aanmelden voor het testprogramma. Daarna kun je via de link de beta-app installeren. Deze beta-app vervangt de huidige app, je stuurt dus met de beta-app je inzendingen in.

De eerste 20 Roamlers die vóór 5 oktober minimaal 15 betaalde opdrachten met de nieuwe app uitvoeren ontvangen van ons 10 euro extra! Uiteraard tellen alleen de goedgekeurde inzendingen mee. De beloning wordt na 5 oktober automatisch op jouw Roamler account bijgeschreven.

Feedback en bugs melden
Als je rare dingen tegenkomt tijdens het testen, horen we dat uiteraard graag! Bugs kun je melden via dit formulier. We reageren dan zo snel mogelijk.

Happy Testing!

WK voorspellingen

Het WK voetbal in Brazili√ę is gestart en de komende weken zijn alle voetbalfans aan de buis gekluisterd om te kijken welk team de cup mee naar huis neemt. Roamlers hebben in een WK opdracht hun voorspellingen voor het toernooi gegeven over de winnaars in de poolfase, het aantal goals, de topscoorder en natuurlijk welk land de cup gaat winnen. De opdracht was in meerdere landen beschikbaar en zo kunnen we ¬†de resultaten vergelijken.

Volgens de Roamlers maakt vooral het eigen land een grote kans om te winnen. Zo zie je in de onderstaande tabel dat 35% van de Belgische Roamlers voorspelt dat Belgie gaat winnen, wat hoog is in vergelijking met de 0% en 1% van de Roamlers in andere landen. Over het algemeen wordt Brazili√ę getipt als winnaar.

WK voorspellingen

De voorspellingen van de groepsfase zijn vergelijkbaar in de verschillende landen, al blijft het vertrouwen in het eigen land hoog. Bekijk bijvoorbeeld eens de voorspellingen van Chili en Nederland voor groep B; een groep waar  veel competitie zal zijn tussen verschillende (Roamler) landen.

In groep D wordt Itali√ę voorspeld als winnaar. Maar slechts 47% van de Italiaanse Roamlers denkt dit, ter vergelijking, 65% van Franse en Duitse Roamlers gelooft dat Italie in deze groep zal winnen. Veel Roamlers verwachten dat Frankijk in groep E gaat winnen en Duitsland in groep G. Voor groep H voorspellen vooral de Belgische Roamlers dat Belgi√ę in deze groep gaat winnen.

De voorspelde hoeveelheid doelpunten varieerde van 3 goals (voorspeld door een Britse Roamler) tot 3562 doelpunten door een Italiaanse Roamler. De voorspellingen over de topscoorder van het toernooi verschilde per land, zo kozen veel Roamlers voor spitsen uit het eigen nationale elftal. Over het algemeen komen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo hoog uit in de voorspellingen voor de topscoorders.

Mocht je meer statistieken willen hebben over deze opdracht; ze zijn beschikbaar in dit Google Docs bestand. Hieronder kun je enkele creatieve inzendingen vinden.

NLcollage

 

Verkiezingsposters in kaart

Morgen zijn de gemeenteraadsverkiezingen en politieke partijen zijn hard bezig met debatteren, flyers uitdelen en posters ophangen. Een maand geleden hebben jullie offici√ęle verkiezingsborden in kaart gebracht en aangegeven welke posters volledig zichtbaar waren en welke slechts deels zichtbaar waren (meting 1). Ruim 450 verkiezingsborden werden in kaart gebracht.

Posters4 Posters3 posters2 Posters1

Een week voor de verkiezingen werden 343 van deze borden opnieuw bezocht en zo kregen we een beeld hoeveel posters erbij zijn gekomen of hoeveel er bijvoorbeeld weg waren gewaaid (meting 2).  In de beide metingen waren vooral veel posters zichtbaar van de verschillende lokale partijen. Niet verrassend, omdat er veel verschillende lokale partijen zijn.

Hieronder zie je per partij op hoeveel verkiezingsborden de posters volledig zichtbaar waren in de eerste meting als de tweede meting.

Aantal volledig zichtbare posters

343 verkiezingsborden werden beide metingen op de foto gezet; zowel een maand voor de verkiezingen en afgelopen week . In de tabel hieronder kun je zien welke posters er bij de eerste meting hingen en hoeveel posters er bij de tweede meting hingen. Zo had het CDA bij beide metingen op 194 borden posters en op 19 borden bij de eerste meting wel een poster en bij de tweede meting niet. Deze waren mogelijk (deels) weggewaaid of overgeplakt.

Aantal zichtbare posters, ontwikkeling

Deze verkiezingsposter check laat zien dat de PVV bij beide metingen de minste posters had hangen, logisch want deze partij doet niet in alle gemeentes mee met de verkiezingen. De Partij van de Dieren lijkt een ‚Äėlast minute plakker‚Äô te zijn; er zijn in een week voor de verkiezingen een stuk meer posters op de borden te vinden dan in de weken ervoor. De VDD en SP zijn ‚Äėsnelle plakkers‚Äô, zij hadden snel veel posters hangen, maar deze waren in de week voor de verkiezing niet allemaal meer volledig zichtbaar.

!gad mosrednA

Vandaag is het andersom dag. De dag waarop ALLES achterstevoren mag. Je kunt je kleren achterstevoren aantrekken, met je toetje beginnen bij het avondeten (of als ontbijt) of de hele dag achteruit gaan lopen. Van alles wat je doet of ziet kun je het op 31 januari andersom doen.

Voor Roamler een reden om eens een opdracht andersom te doen. De titel werd andersom geschreven, de beschrijving sloot af met het overzicht hoeveel vragen je moest beantwoorden en hoeveel foto’s er voor deze opdracht gemaakt moesten worden en de eerste vraag in de opdracht was of je nog iets toe te voegen had aan de opdracht.

Eigenlijk wilden we ook de blog eerst schrijven en dan de opdracht in de app zetten, maar dat werd toch wel iets te ingewikkeld. En dan hadden we jullie deze pogingen van !gad mosrednA niet kunnen laten zien.

Zo zijn er Roamlers die

 • de krant of een boek achteruit lezen,
 • eerst excuses aanbieden en dan de fout maken,
 • eerst Roamler opdrachten doen en dan naar werk gaan,
 • pizza eten als ontbijt,
 • Roamler opdrachten op hun kop uitvoeren,
 • schoenen ruilen met hun partner,
 • beginnen met het lezen van de strips achterin de krant,
 • andersom in bed gaan liggen of
 • de thermostaat laag zetten als ze thuis zijn en hoog als ze er niet zijn.

 

Of je kunt iets proberen zoals op de onderstaande foto’s of bekijk andere inzendingen via my.roamler.¬†Wat ga jij eens andersom proberen? Stuur de opdracht in via de app

!gad mosrednA

On the Roam

Loop, fiets of rij je naar Roamler opdrachten? Dat was de vraag die we jullie stelden in de ‘On the Roam’ opdracht, die we niet alleen in Nederland in de app hebben gezet, maar ook in het Verenigd Koninkrijk, Zweden en in Chili. De overeenkomsten en verschillen kun je in deze blogpost lezen.

Transport Netherlands

Nederland
Het zal niemand verrassen dat veel Nederlandse Roamlers de fiets gebruiken om Roamler opdrachten uit te voeren. We fietsen vaker dan dat we lopend of met de auto een opdracht gaan doen. We fietsen ook veel vaker in vergelijking met andere landen. 53% van de Nederlandse Roamlers gebruikt wel eens de fiets, tegenover 27% van de Roamlers in Zweden, 13% van de Chileens Roamlers en 21% in Groot-Brittanni√ę. Met de grote fietsdichtheid en de opdrachten dicht bij elkaar, is dit ook eigenlijk geen verrassing.

Groot-Brittanni√ę
Roamlers in het Verenigd Koninkrijk lopen vooral om de Roamler opdrachten uit te voeren. Opvallend genoeg gaven ze ook vaak aan dat ze op de motor zitten, meer dan Roamlers in Nederland, Chili of Zweden. Hoewel¬†Groot-Brittanni√ę bekend staat om zijn rode bussen en goede metrolijn (‘Mind the Gap’), is het niet het vervoersmiddel dat Britse Roamlers veel gebruiken voor het uitvoeren van opdrachten. Waarschijnlijk zijn de opdrachten juist heel dichtbij of juist heel ver weg.

Zweden
De keuze van Zweedse Roamlers voor het¬†lopen, fietsen of rijden naar opdrachten is te vergelijkbaar met die van¬†Groot-Brittanni√ę. Aan de andere kant wordt het openbaar vervoer in Zweden een stuk meer gebruikt in vergelijking met Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Chili
De gegevens van Chili laten een heel ander beeld zien in vergelijking met de andere landen. Zo maken de Chileense Roamlers het meeste gebruik van het openbaar vervoer in vergelijking met Nederland, Verenigd Koninkrijk en Zweden. Bovendien is de taxi erg populair (staat niet in de grafiek), een stuk meer dan in andere landen. De fiets wordt nauwelijks gebruikt om Roamler opdrachten uit te voeren, waarschijnlijk zijn de opdrachten dicht bij huis om te lopen of juist heel ver dat openbaar vervoer of een auto nodig.

Transport

Het was voor het international Roamler team een experiment om zo’n opdracht eens in verschillende landen uit te zetten. We vonden het erg leuk om de resultaten te vergelijken. Als je andere idee√ęn hebt waar we Roamlers in verschillende landen naar kunnen vragen; we horen het graag!

Warm welkom voor de oosterburen!

Jullie hebben de Duitse Roamlers een warm welkom gegeven! Op het Duitse blog kun je lezen hoe mooi het Duitse team de Nederlandse inzendingen vond.

Roamlers denken bij Duitsland aan de gastvrijheid, vriendelijkheid en goede kwaliteit producten, maar ook aan curryworst en braadworst, bier en het Oktoberfest. Voor goede (maar ook goedkope) producten wordt vaak een tochtje naar de oosterburen gemaakt.

Willkommen-Deutschland

De tips die jullie voor Duitse Roamlers hebben zijn zowel praktisch als grappig en inspirerend. Jullie adviseren Duitse Roamlers om

 • veel plezier te hebben met Roamler;
 • de dag te beginnen met koffie en Roamler;
 • naar onbekende plaatsten te gaan en
 • creatief te zijn,

 

maar ook om

 • een plan te maken van de Roamler opdrachten die je wilt doen zo door de stad te fietsen;
 • de opdracht zorgvuldig te lezen;
 • te zorgen voor een opgeladen telefoon (of een lader mee te nemen) en
 • de opdracht te accepteren voordat je naar de opdrachtlocatie afreist.

 

Allemaal gouden tips!

Vele van jullie hebben ons laten weten elk jaar naar de kerstmarkt te gaan in Duitsland, dus een tip voor volgend jaar of voor als je misschien al eerder een bezoekje brengt aan Duitsland, voeg de Duitse taal toe en je kunt ook in Duitsland Roamler opdrachten uitvoeren. Voor Android gebruikers; stuur ons even een berichtje als je de Duitse taal aan je account toegevoegd wilt hebben.

Goede (maand)voornemens

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en daarmee ook goede voornemens voor het nieuwe jaar. Afgelopen maanden startten we bij Roamler met een klein experiment. In plaats van een groot jaarvoornemen, gaven we Roamlers de mogelijkheid om elke maand een kleiner voornemen te stellen en zich proberen daar een maand aan te houden. Volgens sommige wetenschappers kun je namelijk een goede (of slechte) gewoonte in 21 dagen cre√ęren. Andere experts zijn het daar (natuurlijk) niet mee eens en geven aan dat het halen van voornemers vooral afhangt van een goede planning en niet te veel tegelijkertijd willen veranderen.

Wat nu waar is, weten we niet, maar maandvoornemens vonden we bij Roamler wel een experiment waard. Vanaf juli konden jullie uit een maandvoornemen kiezen en vervolgens vroegen we of jullie je voornemen konden volhouden. In november stond de laatste opdracht met voornemens klaar.

Minder dan de helft van de Roamlers gaf een maand later aan of ze het voornemen hadden gehaald. Misschien waren Roamlers het voornemen vergeten of wilden ze niet vertellen of ze het voornemen hadden gehaald? :) In de grafiek hieronder kun je zien hoeveel voornemens er elke maand werden ingestuurd en hoeveel Roamlers een maand later aangaven of ze het voornemen hadden gehaald. Opvallend is dat elke maand, met uitzondering van september hetzelfde percentage (21%) Roamlers aangaf het voornemen te hebben gehaald. In september gaf 27% van de Roamlers aan het maandvoornemen te hebben gehaald.

Gehaalde voornemens per maand

De voornemens van de maanden oktober en november hebben we beter bekeken. In de onderstaande grafiek staan het aantal voornemens van oktober en november, waarvan Roamlers hebben doorgegeven of het voornemen is gehaald of niet. 30 Roamlers hebben aangegeven of ze het maanddoel “elke dag met 2 glazen water beginnen” hebben gehaald. 53% van deze Roamlers geeft aan het doel te hebben gehaald. Je spullen op een vaste plek leggen is met 81% het meest gelukte voornemen.

Voornemens oktober en november

Hoewel het systeem om na te gaan of voornemens zijn gehaald niet waterdicht is (we hebben geen bewijs dat Roamlers echt elke dag 2 glazen water dronken), vonden we het een grappige opdracht om mee te experimenteren. Zou je graag zien dat deze opdracht terugkomt volgend jaar, heb je idee√ęn voor het verbeteren van deze opdracht, of heb je een heel ander idee voor een opdracht? Laat het weten.

Voor nu wensen we je een fantastische jaarwisseling en nog beter 2014!

Vind de wildplukplek!

wildplukwijzerDrie maanden geleden werd ik door een vriendin geattendeerd op de wildplukwijzer app. Voor enkele van haar (overigens overheerlijke) koekjes plukte ze bijvoorbeeld bramen via deze app. Ik was meteen enthousiast en zoals het wel vaker gaat als je ergens op wordt geattendeerd; opeens zag ik overal wildplukplekken. Een idee voor een nieuwe opdracht was geboren en al snel was de opdracht beschikbaar in de app.

We vroegen Roamlers om Wildpluk locaties in kaart te brengen en verspreid door Nederland vonden jullie hazelaars, bramenstruiken en notenbomen. Merendeel van de inzendingen waren bramenstruiken en kastanjebomen, maar er werden ook appelbomen, perenbomen, bessenstruiken en pruimen ingestuurd. Enkele van de inzendingen hebben we op de Wildplukwijzer geplaatst.

Wildplukwijzer6 Wildplukwijzer4 Wildplukwijzer9

Een enkele Roamler had de Wildplukwijzer als app al op zijn/haar telefoon staan en 13% heeft de app naar aanleiding van de opdracht meteen gedownload. Meer dan dan de helft van de Roamlers die deze opdracht heeft uitgevoerd gaat de app waarschijnlijk downloaden, dus volgend jaar, waneer er weer ‘geoogst’ kan worden, kun je een kijkje nemen in de app om te zien waar je noten voor je notentaart of verse bramen en bessen voor in je yoghurt ‘uit het wild’ kunt halen.

Wildplukwijzer8 Wildplukwijzer3 Wildplukwijzer1 Widplukwijzer10