Ongediertebestrijding

Zilvervisjes, houtwormen, motten, muizen, mieren en slakken… We zien ze liever niet in en rondom het huis! Heel veel ongedierte kun je zelf bestrijden. Wist je bijvoorbeeld dat je met fruitazijn heel gemakkelijk een (diervriendelijke) val voor fruitvliegjes kunt maken? En dat je mieren met een bieslook plant kunt verjagen? En muizen, die kunnen niet tegen de geur van eucalyptus olie!

In de opdracht ‘Ongediertebestrijding’ deelden jullie jouw gouden tip om van ongedierte af te komen. De beste en origineelste tips delen we hier zodat iedereen er iets aan heeft en ongedierte te lijf kan gaan!

Fruitvliegjes
Doordat het kouder wordt nu de herfst begonnen is zullen fruitvliegjes minder actief zijn, maar ze zijn er nog wel! Maar liefst 48% van de Roamlers heeft last (gehad) van fruitvliegjes in huis. Een aantal tips tegen deze kleine vervelende vliegjes mag dan ook niet ontbreken! Roamler Michael heeft een originele tip: zet een vleesetende plant in huis! Bijkomend voordeel: wanneer de plant de vliegjes vangt en verteert groeit de plant harder. Een decoratieve valstrik! Veel Roamlers, zoals Michael en Jan, maken een fruitvliegjesval van een glas met een stukje fruit erin. Wanneer je hier een trechter van papier inzet lok je de fruitvliegjes gemakkelijk in de val.
fruitvliegen

 

 

 

 

 

 

 

Mieren
Mieren staan met 43% op de tweede plek van meest voorkomend ongedierte onder Roamlers. Deze beestjes houden niet van stoepkrijt, aldus Roamler Marlies. Haar tip is dan ook een gemakkelijke: teken een dikke streep krijt op de plek waar mieren naar binnen gaan (vlak voor de deurpost bijvoorbeeld). Hierdoor blijven mieren buiten de deur! Wat ook goed is het neerleggen van muntjes. De mieren komen er bij Roamler Janny niet meer in!
mieren
mieren2
spinnen roelf

 

 

 

 

 

 

 

Spinnen
Roamler Roelf heeft de ultieme tip tegen spinnen! Spinnenhaters opgelet ;) spuit pepermunt olie en kieren en gaten, dit houdt spinnen weg.

Vlooienvlooien
Helaas hebben onze trouwe viervoeters ook weleens last van ongedierte. De tip van Lotte: spray alle gaatjes in kiertjes in met natuurazijn nadat je goed hebt gestofzuigd. Was hierna je hond of kat met groene Dreft. Na twee weken herhalen en dan ben je overal vanaf! Wat een schatje he? ;)

Vliegen en wespen
Roamler Shannon bracht ons een goedkope en gemakkelijke tip! Vul een boterhamzakje met water en hang deze boven de deuropening. Doordat het water licht weerkaatst komen vliegen of wespen je huis niet meer in. Een andere tip komt van Roamler Brigitte. Wanneer je een koffiepad in een bakje legt en deze aansteekt zal deze gaan smeulen. De rook die hier vanaf komt houdt wespen op afstand. Een andere effectieve methode is de elektrische vliegenmepper! Een krachtig instrument die Roamler Sytske maar al te graag gebruikt ;)
vliegen wespen wespen vliegen

 

 

 

 

 

 

Muizen en allerlei insecten
Schaf een kat aan, die jaagt een hoop ongedierte weg (en je bespaart ook nog eens op kattenvoer!) ;) hieronder een kleine greep uit de gevaarlijke katten van Roamlers (v.l.n.r. de katten van baasjes Eilish, Benjamin, Anna, Ammerins en Isa).
katkat2kat3kat4kat 5 isa

 

 

 

 

Maar misschien kwam de mooiste tip wel van Roamler Jorick: Leer te houden van alle dieren met hun eigen rol in de natuur, dan bestaat ongedierte misschien niet meer!

Pet Shaming

Ieder huisdier doet wel eens iets stouts en soms kun je er maar beter een grapje van maken. Pet-shaming, een nieuwe hype waarbij je een foto maakt van je huisdier wanneer je deze betrapt hebt toen deze iets stouts deed. Bij de foto is een briefje te zien van wat het huisdier gedaan heeft waarvoor hij zich moet ‘schamen’. Vele Roamlers stuurden hun geliefde huisdieren in die stuk voor stuk toch wel iets heel stouts (en vaak toch ook grappigs) hadden gedaan. Wij willen er graag een aantal met jullie delen!


29082274

Dit is Maya, de hond van Roamler Huub K. Zoals Huub zelf zegt doet Maya alles waar ze zin in heeft, ze staat en gaat waar ze wilt en heeft soms (teveel) maling aan alles! Zo laat ze scheetjes in de kamer en gaat er dan snel vandoor, oeps!

30145590

Dit is Dikkie Dik, de kat van Roamler Nander E. Dikkie Dik is eigenlijk vooral lui en slaapt de hele dag, hoezo een tijger die alles verjaagt? Dikkie Dik doet het niet!

28925948

Okki, de hond van Roamler Susan L. Okki kan soms erg ondeugend zijn (kijk dat koppie!), en gooit daarbij alle vaasjes in huis om, gelukkig schaamt zijn baasje Susan zich nog steeds niet voor Okki.

28921012

Hond Funny, van Roamler Marjo Z, houdt stiekem ook wel erg veel van chips, en heeft dan ook wel eens alle chips op gegeten, we kunnen hem geen ongelijk geven…

29135124

Karel is het Konijn van Roamler Cindy E. Hij is gewoon een echt knaagdier, de bank, de vitrage, zelfs de kabels zijn niet veilig voor hem! Maar gelukkig is hij volgens baasje Cindy alsnog wel heel lief.

29132509

Dit is Noortje, de hond van Roamler Tamara M. Toen Noortje haar baasje even iets te drinken ging pakken voor Noortje in de keuken, greep Noortje haar kans en heeft ze het (net gekochte) broodje van haar baasje opgegeten. Als het daar nou bij bleef, oké, maar Noortje steelt ook eten bij andere mensen thuis, zo heeft ze laatst op verjaardag een taart buit gemaakt, oeps!

29357652

Meet Frits & Floor, de honden van Roamler Max H. Max kan nooit de deur naar de gang open laten staan, want dan gaan zijn schoenen eraan. Frits & Floor hebben samen al 3 (!!) paar schoenen gesloopt.

28995036

Diesel, de kat van Roamler Stephen de J, is een groot fan van Roosvicee, helaas uit ze dat op een aparte manier. Ze bijt graag de pakken stuk! Hierdoor ontstaan er mini zwembaden Roosvicee in de keuken en de kelder, en dat is best gênant als er visite langskomt…

29622024

Bruno, de hond van Roamler Robin E, is een keer uit een rijdende auto gesprongen! Gelukkig reed de auto langzaam toen Bruno door het open raam naar buiten sprong. Vervolgens ging Bruno er ook nog vandoor en moesten zijn baasjes te voet de achtervolging inzetten om hem te vangen. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen.

29912988

Kat Bibi van Roamler Thomas P, is nogal fan van wc-papier. Ze verspreidt het wc-papier het liefst door het hele huis, en uiteraard niet in grote stukken maar helemaal klein gesnipperd. Wel een beetje gênant als er bezoek komt en je moet telkens weer vertellen waarom het wc-papier op is…

Toy my Photo

Roamler Ralph kwam online een leuke trend tegen: Lego my Photo. Je ziet hier een Legopoppetje geplaatst in een omgeving waardoor het lijkt of het poppetje een levend wezen is. Een leuke uitdaging voor een creatieve opdracht! Jullie plaatsten een speelgoedpoppetje in een echte omgeving, met mooie en soms hilarische resultaten als gevolg. De leukste inzendingen zetten we op een rij!
Roamler Lisa bracht deze vakantieganger in beeld, liggend op de strandstoel aan het genieten van het zonnetje!
lisa
Dit poppetje checkt haar telefoon voor nieuwe Roamler opdrachten, ze springt zometeen op de fiets naar de dichtstbijzijnde supermarkt. Leuk in beeld gebracht Roamler Bianca!
bianca
Roamler Evelien pakte uit met een dierentuin, erg mooi gemaakt! “Oma is met haar kleinkind naar de dierentuin. Hier zien ze een giraffe die lekker van de blaadjes eet. Verderop zit een prachtige papagaai hoog in de boom en slingert een aap vrolijk rond. De dierenverzorger gaat net op pad om zijn ronde te maken.”
Evelien
Roamler Hermien gebruikte de Duplo van haar zoontje voor deze ene keer in de zandbak. Snel weer terug in de doos voordat hij het opmerkte! Er is hard gewerkt aan deze zandberg.
hermien
Roamler Thomas maakte leuk gebruik van zijn aardbeienplant. Deze man is megatrots op zijn reuzenaardbei van wel 200 kilo!
thomas
Heb jij nog een leuk idee voor een creatieve opdracht? :) Stuur ons een berichtje in de app!

Psychologie van het boodschappenbriefje

Wanneer je naar de supermarkt gaat vind je weleens een achtergelaten boodschappenbriefje in je boodschappenwagen of winkelmandje. Ongetwijfeld heb je hier normaal gesproken weinig aandacht voor, maar ruim 100 Roamlers die de opdracht Psychololijst accepteerden gingen op onderzoek uit.

Wat iemand opschrijft en de manier waarop dit gebeurt zegt iets over die persoon. Jullie gingen op zoek naar een boodschappenlijstje van iemand anders om te achterhalen wat er die avond op het menu stond en wat voor persoon er achter dit lijstje schuilhield. Is hij of zij georganiseerd of misschien wel een liefhebber van de wat luxere producten? Jullie gingen als een echte psycholoog te werk en maakten een analyse van de persoon die het boodschappenlijstje geschreven en achtergelaten heeft. We zullen een aantal boodschappenlijstjes-analyses met jullie delen ;) zijn jullie het eens met deze uitkomsten?

saskia

Roamler Saskia

Wat eet deze persoon vanavond denk je?
Dat kan ik niet echt uit dit lijstje halen omdat het allemaal spullen zijn die volgens mij niets met avondeten te maken hebben. Of het zouden appelpannekoeken kunnen zijn.
Wat voor persoon heeft dit lijstje geschreven denk je?
Ik denk een ouder persoon. Dit omdat het briefje is geschreven op een papiertje van het merk Prominent en dat is een winkel met comfort stoelen die verstelbaar zijn. Daar kopen vaak oudere mensen hun meubels. Daarnaast is het denk ik een honden en/of kattenbezitter omdat er een vlooienpipetjes en hondenbrood (ken ik niet) op het lijstje staat.

edith

Roamler Edith

Wat eet deze persoon vanavond denk je?
Dit is een lijstje voor meerdere dagen (week bijvoorbeeld), de persoon in kwestie doet niet dagelijks boodschappen. Het kan dus pizza zijn, iets met vis of met vegatarisch vlees. Gelet op de dubbele vermelding van dille, en die van citroen denk ik persoonlijk dat er vis op het menu vanavond staat.
Wat voor persoon heeft dit lijstje geschreven denk je?
Deze persoon is uitermate georganiseerd en efficiënt. Daarnaast kiest deze persoon er voor om ook vegetarisch te eten en is heel bewust van de toevoeging van artificiële toevoegingen gelet op de toevoeging van de opmerking over E nummers onderaan de lijst. Verder is deze persoon niet al te avontuurlijk met koken en wist er spuwt standaard ingekocht.
B.

Roamler B. 

 

 

Wat eet deze persoon vanavond denk je? Gebruik minimaal 10 woorden in je antwoord.
Over het avondeten laat dit lijstje niet veel los. Misschien iets in de oven (vanwege het bakpapier) met champignons? Of het bakpapier is voor een andere keer en deze persoon eet vanavond het brood met daarop een omeletje met champignons? En drinkt daarbij een kopje thee.
Wat voor persoon heeft dit lijstje geschreven denk je?
Ik vind het handschrift niet heel vrouwelijk, dus ik denk dat het een man is. Het is niet iemand die gestructureerd voor de hele week boodschappen doet, maar die ook tussendoor nog voor een paar missende dingetjes naar de winkel gaat. Het lijkt me geen luxepaardje, want ik zie vrij basic dingen op het lijstje staan (en hij eet blijkbaar supermarktbrood i.p.v. bij de bakker).

 

RenateRoamler Renate

Wat eet deze persoon vanavond denk je? 
Lasagne met salade, allemaal biologisch, ook al weet ik nog niet wat Stijn voor merk is. En de kat eet vis met worteltjes haha. Daarna gaan ze lekker borrelen. Bij mannenavond zou er bier met chips op staan. De gezellige avond voor dit stel heeft ovensnacks, kruidenboter en kaasstengels op het menu.
Wat voor persoon heeft dit lijstje geschreven denk je?
Kattenliefhebster, het is een vrouw van rond de 30. Met kinderen (bolletjes) en een man, door de croissants.

1 April…

Misschien heb je gisteren de opdracht ‘Roamler Shift: Wanted’ in je opdrachtenlijst zien staan, of zelfs ingestuurd! Een aantal Roamlers roken onraad toen ze de datum checkten, maar tientallen Roamlers liepen in de val. Vorig jaar stond er nog een opdracht op Curaçao uit, dit jaar was er een opdracht in de app te vinden die in samenwerking met de politie geschreven is om misdadigers op te sporen!

Wanted 1 aprilEr zijn genoeg Roamlers in de grap getrapt!

In de opdracht gaven we aan dat Roamler in het geval van winkeldiefstal met beveiligingsbeelden aan de slag gaat om aan de hand van een database met politiefoto’s de verdachte door jullie te laten herkennen. In de opdracht vroegen we je naar je volledige naam en geboortedatum zodat we een screening uit konden voeren. Bovendien hadden we foto’s van jouw gezicht nodig: één foto recht van voren en één foto van de zijkant, welke moesten voldoen aan een aantal eisen.

Sommige Roamlers namen de opdracht erg serieus! Zo werd er bijvoorbeeld door een Roamler aangegeven ‘Indien gewenst een recent VOG in bezit, tip om dit te vragen voor dit soort dingen. Dien je ook af te geven als je een taxi certificaat wilt aanvragen of wapenvergunning’. 

Maar er waren ook Roamlers die de grap doorhadden en ons in de maling namen, door hun favoriete dier in huis te laten poseren:
Schermafbeelding 2016-04-01 om 15.39.18

Heb jij nog iemand in de maling genomen? ;)

 

Het beste van 2015

2016 is alweer even bezig… Voor je het weet is het alweer lente! Hoog tijd om terug te blikken op het jaar 2015. In de opdracht ‘Het beste van 2015’ gaven jullie de belangrijkste momenten van vorig jaar aan. Honderden Roamlers lieten ons weten wat zij de beste film, het beste muzieknummer en de beste Roamler opdracht vonden. Ook kozen jullie het meest belangrijke nieuwsmoment uit 2015 in de categorieën binnenland én buitenland. Tot slot zagen we jouw beste foto uit 2015 voorbijkomen. Benieuwd naar de resultaten? Lees dan gauw verder!

De beste film

De meestgenoemde film was Spectre, de langverwachte nieuwe James Bond film. Spectaculair als altijd en vol verassingen. Heb jij de film nog niet gezien? Volgens vele Roamlers is Spectre dé must-see! Andere films die in de smaak vielen waren onder andere The Hunger Games (Mockingjay Part 2), Inside Out en Star Wars (The Force Awakens).

Het beste muzieknummer

Veruit de meeste Roamlers noemen het nummer Hello van Adele het allerbeste nummer uit 2015. De nieuwe superhit was het wachten waard! Volgens veel Roamlers één van de beste comebacks ooit. Een prachtnummer waarmee iedereen zich kan identificeren.

De beste Roamler opdracht

De wekelijks terugkerende Babymelk Check is voor velen favoriet. Het zijn gemakkelijke opdrachten die je bij veel locaties uit kunt voeren. Zo kun je op vrijdag en zaterdag een leuk rondje maken, zeker in combinatie met andere openstaande checks! Ook Bier bij Boni en de Danone Check waren populaire opdrachten in 2015. Een leuk element van de Danone Check is het blij maken van (on)bekenden met lekkere gratis toetjes! Een opdracht die ook (letterlijk) in de smaak viel was de Oliebollen Check. Wie wordt er nou niet blij van een gratis oliebol?

Het belangrijkste binnenlandse nieuwsmoment

Zowel het hoogte- als het dieptepunt vallen in de categorie sport: Daphne Schippers wint goud op de 200 meter, maar onze leeuwen gaan helaas niet door naar het EK. Ook de man die binnendrong tijdens het NOS journaal heeft veel indruk op Roamlers gemaakt. De stroom vluchtelingen naar ons land werd het meest genoemd als belangrijkste binnenlands nieuwsmoment van 2015. Dit onderwerp komt ook bij de opdracht ‘Nieuws in 2016’ naar voren.

Het belangrijkste buitenlandse nieuwsmoment

Bijna alle Roamlers noemden hier de aanslagen in Parijs en de strijd tegen IS. Verschrikkelijke gebeurtenissen met een grote impact. Het terrorisme kwam volgens veel Roamlers afgelopen jaar angstaanjagend dichtbij.

De meest bijzondere foto

Er kwamen allerlei prachtige foto’s voorbij die jullie in 2015 maakten. Hieronder zie je een kleine greep uit al deze bijzondere beelden. Namens het Roamlerteam het allerbeste voor 2016!

Schermafbeelding 2016-01-18 om 16.25.20

Nieuwe telefoonfunctie

Sommige telefoons hebben opmerkelijke functies. Denk bijvoorbeeld aan de introductie van de vingerafdrukcontrole bij de iPhone 5s. Of de nieuwe Sony Xperia waarmee je onder water foto’s kunt maken. Dat zal leuke Roamler foto’s opleveren!

Voor deze opdracht waren we benieuwd wat jij het allerliefste terug zou willen zien als functie van een nieuwe telefoon. Niets was te gek. Wat zou volgens jou een geweldige functie zijn die nog niet bestaat? We hebben de vijf leukste suggesties op een rijtje gezet. Wie weet zien we deze functies in de toekomst terug!

irisherkenningEen variant op de vingerafdrukherkenning: unlocken met behulp van irisherkenning! Hier komt geen vinger aan te pas! Je kijkt naar je telefoon en de telefoon ontgrendelt. Leuke toevoeging; met het knipperen van je ogen kan je telefoon bepaalde handelingen uitvoeren.

autoslotBen jij je sleutelbos ook zo vaak kwijt? Dit is verleden tijd met de unlock functie! Wat dacht je van een geïntegreerde sleutel om je auto of huisdeur mee te openen? Zo heb je geen losse sleutel meer nodig, en heb je gelijk meer ruimte in je tas of broekzak!

geurfunctieJe kunt al spraakberichten naar elkaar sturen, maar hoe leuk zou het zijn als je ook geurberichten kunt delen! Neem de geur van je bosje bloemen, gerecht of parfum op, stuur het door, en laat de ontvanger deze geur afspelen en ruiken!

En wat als je telefoon zijn emoties kon tonen? Deze wordt bijvoorbeeld blij als hij op tijd opgeladen wordt, of met respect wordt vastgehouden. Wanneer de telefoon valt, of te lemotie functieang in een broekzak zit, wordt hij boos en verdrietig.

Naast deze ideeën worden de meeste Roamlers blij van een geprojecteerd toetsenbord, waarmee typen een stuk gemakkelijker wordt. Voor deze Roamlers hebben we goed nieuws, we zijn er namelijk achter gekomen dat dit al bestaat! Wellicht een leuk kadootje voor in je schoen of onder de kerstboom;)

 

 

 

 

 

De gekste ingrediënten

Een huidverzorgingsproduct met slakkenslijm, zoutjes met visolie of zelfs runderknakworst met 33% kip… Van sommige ingrediënten valt je mond van verbazing open. Wanneer je de ingrediëntenlijsten van een product uitgebreid bestudeert, heb je pas in de gaten wat je eet. En dit kunnen soms vreemde dingen zijn!

Voor de opdracht ‘Gekke ingrediënten’ vroegen we jullie op zoek te gaan naar een product thuis of in de supermarkt, waar een wel erg vreemd ingrediënt in zit. Hier zijn jullie goed in geslaagd! Welke vreemde ingrediënten zijn Roamlers tegengekomen? Zet je eten maar even opzij voor je de ingrediënten van onderstaande vijf producten bekijkt.

Lekker snoepen! Roamler Jan-Willem laat deze zak Engelse drop met varkensgelatine maar even staan.

engelsedrop

Het ingredient ‘I-cystine’ klinkt misschien niet heel vreemd, maar wel als je weet dat het uit mensenhaar en eendenveren gewonnen wordt… Zal Roamler Yvonne deze croissants nog eens kopen?

croissants

Een vruchtenyoghurt toetje met rundergelatine? Een vreemde vondst van Roamler Immanuel.

yoghurt

Wanneer je geen tomaat mag, kan je blijkbaar ook geen kaassaus eten! Een ontdekking van Roamler Sandra.

kaassaus

Appelsap wordt verwerkt in veel producten, maar in filet americain? Roamler Marlous had dit niet verwacht, en wij ook niet.

filet american

Ga jij de ingrediëntenlijst na het lezen van deze blogpost uitvoerig bekijken voor je een product gebruikt? ;) Of trek je je niets aan van de vreemde ingrediënten die in producten voorkomen? Laat het ons weten in een comment.

Appeltje eitje

 

appeltje eitje..

De Roamlympische spelen zijn nog maar net afgelopen, of jullie staat alweer een nieuwe uitdaging te wachten! Door het succes van Get the picture besloten we een nieuwe opdracht in het leven te roepen waarbij foto’s geraden moesten worden. Voor de opdracht ‘Geld stinkt niet’ hebben jullie een spreekwoord of gezegde uitgebeeld. De leukste, en meest lastig te raden inzendingen hebben we gebruikt voor de opdracht van vandaag: ‘Appeltje eitje’.

Het is natuurlijk maar de vraag of jullie deze opdracht appeltje eitje vinden;). Voor je gaat raden welke spreekwoorden en gezegden worden uitgebeeld op de foto’s, krijg je in deze blog een voorproefje en de kans om vast te oefenen!

Eén ding is zeker; spreekwoorden met huisdieren waren zeer geliefd, we hebben genoten van alle katten in zakken en honden in potten:

Schermafbeelding 2014-02-22 om 14.58.56

Er waren ook vele andere leuke inzendingen, waarvan we er 10 hebben geselecteerd. De foto’s die lastiger te raden zijn, staan klaar in de opdracht ‘Appeltje eitje’! Je krijgt maar één kans om de opdracht in te sturen, check je antwoorden dus eerst goed. Wil je vast oefenen? Grijp dan nu je kans, voordat je de opdracht ‘Appeltje eitje’ accepteert! Zie jij welke spreekwoorden of gezegden op de tien onderstaande afbeeldingen staan uitgebeeld? Laat het ons weten in een comment! Succes met raden :)

 Schermafbeelding 2014-02-22 om 15.04.57

Het Glazen Huis en meer…

December; dé maand van goede doelen en acties. Waarvan de grootste; Serious Request!

Dit jaar focuste 3FM Serious Request zich op 800.000 kinderen die jaarlijks onnodig sterven door diarree. Het thema was dan ook ‘Let’s clean this shit up!’. De drie DJ’s Giel, Coen en Paul die van 18 december tot en met vandaag in het Glazen Huis (zonder eten!) in Leeuwarden verbleven, hebben er alles aan gedaan om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen.

Zoals elk jaar waren er weer verschillende Roamler opdrachten te doen rondom het Serious Request thema. Neem bijvoorbeeld de ‘Glazen Huis Actie’ waarin jullie konden aangeven wat je zelf deed voor deze actie. Aan de resultaten hieronder te zien, steunde maar liefst tweederde van jullie de actie, op wat voor manier dan ook. De meeste andere Roamlers, die de actie dit jaar niet steunden, zetten zich wel in voor een ander doel.

SRblog1

Er waren ook Roamlers die het Wilhelminaplein in Leeuwarden bezochten! Hier hebben we mooie foto’s van mogen ontvangen bij de opdracht ‘Glazen Huis’:

Schermafbeelding 2013-12-24 om 14.40.28

Verder gaven jullie in ‘Let’s clean this shit up!’ aan welke actie van welk merk of welke organisatie jullie het meest opviel. We kwamen de meest uiteenlopende dingen tegen bij jullie inzendingen! Van basisscholen tot sportverenigingen, maar ook supermarkten, banken, grote merken als Coca Cola en Friesland Campina en zelfs  acties van café’s en kroegen kwamen aan bod.

Zie hier alle acties die jullie opvielen op een rij! Kun je jouw ingezonden foto onderscheiden? ;)

Schermafbeelding 2013-12-24 om 14.34.15 

Wist je dat … Roamler in 2011 een ‘minute of fame’ momentje kreeg bij het Glazen Huis? Bekijk hier het filmpje!

Kerst is een tijd waarin meer mensen dan anders bezig zijn met goede doelen. Naast bekende doelen, zoals het Wereld Natuurfonds en Unicef zijn er ook een heleboel kleinere stichtingen die prachtige doelen nastreven. Vandaag is de opdracht ‘Voor het goede doel’ gestart. Welk onbekende goede doel vind jij erg bijzonder en zou je in het zonnetje willen zetten?

Ons doel voor 2014; Roamlers weer blij mogen maken met mooie opdrachten :). We wensen jullie een mooie Kerstavond, fijne Kerstdagen en een prachtig 2014!