Roamler Diaries: Wei Ting

Diaries

Hoi, mijn naam is Wei Ting en ik ben Roamler’s nieuwste project manager. Sinds een aantal weken fiets ik fluitend naar Roamler HQ. Samen met de Sanne & Sanne ben ik verantwoordelijk voor de (commerciële) opdrachten die jullie in de app te zien krijgen.

Het is ontzettend leuk om nu de ‘andere’ kant van de app te zien en kennis te maken met de wondere wereld van Roamler. Zeker omdat ik zelf Roamler ben geweest weet ik hoe fijn het is om persoonlijke berichten te krijgen en hoe pijnlijk het soms kan zijn wanneer je inzending wordt afgekeurd. Maar nu ik aan deze kant zit, zie ik ook wel steeds meer hoe belangrijk het is om alles precies te lezen ;).

Na mijn afstuderen leek het me ontzettend leuk om te werken bij een start up zoals Roamler (of in dit geval: een ‘eigenlijk-stiekem-niet-meer-maar-toch-ook-nog-wel-een-beetje’ start up). En ik ben blij dat ik die richting ben ingeslagen. Vanaf dag één ga ik mee in de stroomversnelling en heb in een korte tijd ontzettend veel geleerd en veel verschillende kanten van het bedrijf gezien. Ook ben ik al een aantal keer mee geweest naar opdrachtgevers. Echt bijzonder hoe snel je hier betrokken wordt bij alles.

Tussen de projecten door review ik ook af en toe, dus het kan goed zijn dat je een berichtje van mij voorbij ziet komen. Het is echt geweldig om te zien hoeveel actieve, creatieve en vooral ook alerte Roamlers er in Nederland zijn. Vooral leuk om berichten terug te krijgen van Roamlers, deze houden mij vaak scherp ;).

Alles wat ik nu heb gezien en meegemaakt is natuurlijk nog maar het begin. Ik kijk uit naar alle dagen die gaan volgen! Roamler is aan het groeien en ik ben inmiddels niet meer het ‘jonkie’ in het team. Dus jullie kunnen snel weer een nieuwe Roamler Diaries verwachten!

Winnaars RWS Award opdracht!

In januari heeft Roamler de RWS Award gewonnen! We hebben toen Roamlers gevraagd om ideeën in te sturen voor opdrachten die Roamlers kunnen uitvoeren voor Rijkswaterstaat. Er zijn maar liefst 315 goedgekeurde inzendingen binnengekomen! Bedankt!

Deze week gaat de eerste opdracht live: Sluiproutes in beeld. Zoals beloofd reiken we hiervoor een prijs 250 euro uit. Aangezien er in totaal drie Roamlers deze opdracht hebben genoemd, mogen zij samen de 250 euro delen :).

Gefeliciteerd Patricia R., Pieter B. en Bob V.!

Voor de winnaars komt er een speciale opdracht beschikbaar in de app, zodat jullie het prijzengeld kunnen innen!

We verwachten dat de komende tijd meer van de ingestuurde opdrachten beschikbaar komen in de app, maar welke dat precies zijn weten we nog niet. Voordat de opdrachten live gaan, zullen we de winnaars berichten. Nogmaals bedankt voor het meedenken en voor de winnaars: veel plezier met het uitgeven van jullie welverdiende prijs ;).

collage