Photo a Week: de resultaten

De stemmen zijn geteld en de winnaars zijn bekend. Een tijdje terug konden jullie stemmen op de mooiste photo a week foto’s. Dit hebben jullie dan ook massaal gedaan! Maar liefst 1.181 Roamlers hebben gestemd op hun favoriet!

Per categorie waren er een aantal foto’s te zien waarop je kon stemmen. De categorieën waren: eten, hart, ochtend, evenwicht en dieren. Per categorie zal er dan ook één winnaar zijn.

We houden jullie niet langer in spanning. Hieronder kun je de winnaars vinden! Voor de winnaars is er een speciale opdracht in de app te vinden waarmee je jouw prijs kunt binnenslepen!

Eten:
Met 42% van de stemmen heeft Roamler Sabine van der L. deze categorie gewonnen, gefeliciteerd!

“Deze foto is gemaakt tijdens onze reis naar Italië, Toscane. De foto heb ik gekozen, omdat hij mij doet denken aan al het heerlijke verse eten daar.”

Photo a Week: Eten

Hart:
Wederom met 42% van de stemmen, mogen we Roamler Renee D. feliciteren!

“Mijn kiwi had een hartvormpje in het midden. Ik ontdekte het op een willekeurige dag tijdens de lunch op kantoor. Dat móest natuurlijk even op de foto en op Instagram.”

Photo a Week: Hart

Ochtend:
Dat je ook hele mooie foto’s in de ochtend kunt maken, bewijst Roamler Margot van der K. met deze foto van de zonsopkomst.

“Deze foto is een paar weken geleden gemaakt toen het hier in het noorden zo koud en glad was. Ik hou van de mooie kleuren die de wereld er voor een minuut (of soms iets langer als je geluk hebt) even heel mooi uit laat zien.”

Photo a Week: Ochtend

Evenwicht:
Ook mogen we Mariël D. feliciteren met de eerste plek in de categorie Evenwicht! Ze kreeg 48% van de stemmen!

“Bij deze foto draait alles om evenwicht. Het was erg moeilijk om te balanceren op mijn handen, in de brandende hitte, bovenop een rots. Als er iets mis ging, zou ik een eind naar beneden vallen. Toch heeft het een hele mooie foto opgeleverd! Deze foto is gemaakt tijdens een roadtrip door Amerika in 2013.”

Photo a Week: Evenwicht

Dieren:
Last, maar zeker niet the least, mogen we ook Laura R. blij maken met deze winst. Ze kreeg meer dan de helft van de stemmen (52%!) voor deze prachtige foto.

“Deze foto heb ik onder water gemaakt in Bonaire. De foto is niet bewerkt. #nofilterneeded”

Photo a Week: Dieren

All I want for Christmas is…

… a Christmas tree!

Morgen is het Kerst! Het perfecte moment om in de sfeer te komen door bijvoorbeeld de kerstbomen van anderen te bewonderen. Er zijn veel mooie bomen voorbij gekomen met erg originele versieringen! De één gebruikte een muts als piek en een ander hing kleine knuffelbeertjes in de boom. Hieronder zie je een kleine greep uit de mooie bomen die voorbij gekomen zijn en via my.roamler.com kun je nog veel meer inspiratie op doen. Hier hebben Roamlers namelijk hun kerstbomen en favoriete decoraties gedeeld!

Kerstboom

De helft van de Roamlers heeft een kunstkerstboom en 40% heeft een echte kerstboom in hun huis staan. Als je snel rekent, weet je dat er nog 10% over is die geen kerstboom in zijn huis heeft staan! De onderstaande Roamler heeft hier wel een hele goede reden voor ;).

“Geen kerstboom dit jaar voor ons. Met een kitten van bijna 4 maanden, die met liefde in de gordijnen klimt, leek ons dat geen goed plan.” ~Meike

Sommige Roamlers zijn in de greep van een bepaalde filmrelease van afgelopen week. Ook de Kerstboom doet mee!

20272038

Heel Roamler bakt winnaar!

Een tijdje terug vroegen we jullie om je bak kunsten in de strijd te gooien en de leukste, lekkerste en meest bijzondere koekjes te maken. Je kreeg een standaard recept voor een koekje en mocht zo creatief mogelijk zijn om dit recept wat op te leuken!

Niet alleen het televisieprogramma Heel Holland Bakt wordt als erg leuk ervaren, maar ook voor de Heel Roamler Bakt opdracht hebben we veel leuke reacties ontvangen. Dit bleek ook wel uit de 802 (!) stemmen die er gegeven zijn voor de stemopdracht.

In de stemopdracht kon je stemmen op de top 5 leukste Heel Roamler Bakt inzendingen. Hieronder zie je ze allemaal nog even op een rijtje. Dia1

Frank: “Wat zijn ze lekker, de chocoladesmaak kom er goed bovenuit maar niet overheersend. Voor herhaling vatbaar!”
Buster: “Het is een zoet knapperig koekje met een lekkere bite. Je proeft pistache, lekkere brokken pure chocolade met een pittig detail door de chili.”
Annelies: “Ik heb M&M’s toegevoegd en glazuur van suiker en water.”
Elvira: “Ze zijn lekker zoet vanwege alle suiker waarschijnlijk. Ik noem deze dus sweet seahorses!”
Mandy: “Ik heb binnen in de koekjes nutella als vulling gedaan, en witte/melk chocolade als decoratie erboven voor het logo.”

Iedereen allereerst bedankt voor de leuke inzendingen! De winnaar van de Heel Roamler Bakt opdracht is geworden…
MANDY! Mandy heeft een indrukwekkende 71% van de stemmen gekregen en mag zichzelf daarom Roamler meester bakker noemen ;)
Zelf zei ze het volgende over de smaak van de koekjes: “Chocolade, chocolade en nog meer chocolade. Behoorlijk zoet dus.”. Ze zien er heerlijk uit!

Voor de winnaar zal er een opdracht in de app verschijnen waarmee je je prijs kunt innen!

 

Meest verslavende spelletjes!

Wij vroegen Roamlers hun meest verslavende app met ons te delen (naast Roamler natuurlijk ;) ). Tussen de genoemde apps stonden voor ons veel bekende en onbekende spelletjes! Speciaal voor jullie hebben wij de vijf meest genoemde spelletjes op een rij gezet en geven we de top 40 van de meest genoemde spelletjes! Zo kun je wanneer je alle Roamler opdrachten in de buurt heb gedaan misschien verder gaan met een andere leuke app!

Top 5 meest verslavende spelletjes

De app die het meest genoemd is, is Candy Crush. Candy Crush werd zelfs 91 van de 559 keer genoemd! Over Candy Crush heeft Roamler Elise D het volgende te zeggen: “De verschillende elementen zijn super leuk, alle spelletjes zijn anders en mijn vrienden spelen het ook.”.

Hay day is het tweede meest genoemde spel. Een leuk aspect van Hay Day is volgens Nicoline U.: “Je kan spelen wanneer het je uitkomt. In de hogere levels krijg je toegang tot de buurten, waardoor je actief met anderen kunt spelen. Ook hoeft er niet veel bij nagedacht te worden (voor mij fijn na het werk).”.

Het derde meest genoemde spel is Trivia Crack. Trivia Crack wordt door vele Roamlers gezien als een zeer leerzaam spel. Roamler Anna v/d E. omschreef Trivia Crack als: “In dit spel krijg je alleen maar kennisvragen en dit doe je tegen iemand die je kent of een onbekend iemand. Het is leuk dat je door middel van kennis een spelletje kan winnen en daarnaast leer je er ook nog van.”.

Na Trivia Crack is het meest genoemde spel Clash of Clans. Imke S. omschreef Clash of Clans als: “Een strategisch vechtspel welke erg mooi in elkaar is gezet. Het heeft goede graphics en zorgt ervoor dat hoe langer je het speelt, hoe gaver en leuker het wordt!”.

Wordfeud is het vijfde meest genoemde spel. “Elke keer is het weer anders doordat de woorden anders gelegd worden en je andere letters hebt. Ik speel tegen mijn collega en de competitie is erg leuk.”, aldus Rina B..

Hieronder zie je naast de top 5 ook de overige spelletjes die genoemd zijn.

Top 40 meest verslavende spelletjes

Hopelijk heb je nu weer nieuwe ideeën opgedaan voor leuke spelletjes! Welke van deze apps ga jij proberen?

Oplossing “Batterij bijna leeg”

Sinds de nieuwe app van Roamler gelanceerd is, zijn er veel wijzigingen doorgevoerd. Eén daarvan is de manier waarop we jouw locatie volgen (Location tracking) om te zorgen dat we je op de hoogte kunnen houden van opdrachten in jouw buurt. Door de aanpassing kan het zijn dat de batterij sneller leeg loopt dan je gewend bent van ons. We hebben hier van meerdere Roamlers feedback op gekregen en zijn druk bezig om dit voor de volgende versie op te lossen. In de tussentijd kun je onderstaande oplossing gebruiken.

Schermafbeelding 2015-07-14 om 12.15.20Een tijdelijke oplossing voor dit probleem is om de instelling ‘Locatievoorzieningen’ aan te passen. Dit doe je bij de instellingen van je telefoon (dus niet binnen de app). Ga naar Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen > Roamler en selecteer daar de optie ‘Bij gebruik van app‘. Door deze optie te selecteren zal Roamler veel minder batterij gebruiken. Echter betekent dit ook dat je niet meer automatisch een bericht ontvangt wanneer je in de buurt bent van een opdracht. Vergeet dus niet om af en toe de app te openen om te bekijken welke opdrachten er open staan in jouw buurt!

Onze excuses voor dit ongemak.

De winnaar is bekend!

De winnaar van de levensechte cartoon inzendingen is bekend! Er is in totaal maar liefst 814 keer gestemd, wauw! Van alle inzendingen die we binnen hebben gekregen, zijn de leukste uitgezocht en heeft iedereen bij Roamler op het kantoor gestemd. Daaruit kwam de top 6 die jullie in de opdracht ‘Finalisten levensechte cartoon’ hebben kunnen bewonderen.

Het bleek een lastige opgave te zijn om uit deze zes leuke cartoons te kiezen. Zo zegt Roamler Larissa: “Wow, hele moeilijke keuze, want ze zijn echt allemaal leuk en origineel!!”. Ook Aurora kon eigenlijk niet kiezen: “Ik vond ze alle 6 wel heel leuk. Ik moest tussen inzending 3 en 4 echt kiezen. Voor mij zijn het allemaal winnaars haha!”.

De strijd was spannend en ging gelijk op! Halverwege de stemperiode stonden de nummers 1 en 2 zelfs gelijk! Toch is er een duidelijke winnaar uit de bus gekomen; Gefeliciteerd Sara M.!
Met 30% van de stemmen (240 stemmen) is haar Monsters, Inc. cartoon de leukste levensechte cartoon geworden.

12594251

Op de tweede plaats is de Calimero cartoon van Sietse B. geëindigd met 18% van de stemmen (143 stemmen).

12423838

Met maar een verschil van 3 stemmen met de vierde plek, is Vera M. toch nog derde geworden! Haar inzending kreeg 16% van de stemmen (134 stemmen).

Photo

De inzendingen die net niet in de top 3 eindigden zie je hieronder met het aantal stemmen dat ze ontvangen hebben. Wij zijn erg trots op alle leuke en enthousiaste reacties die we gekregen hebben op deze opdracht. Er werd zelfs aangegeven dat deze opdracht nog wel een keer in de app mag komen!

Presentatie1

Naast het stemmen, kreeg je ook de mogelijkheid om toch nog een levensechte cartoon in te sturen. Helaas konden deze niet meer meedoen bij het stemmen, maar hebben ze wel een ereplaats verdiend in deze post!

Levensechte

Pannenkoekendag!

Het is vandaag Pannenkoekendag! Deze dag is niet alleen leuk en een goed excuus om weer eens pannenkoeken te eten, maar ook een dag waarop ouderen in het zonnetje worden gezet. Iedereen heeft het altijd druk, waardoor het lastig is om vaker bij je opa of oma langs te gaan. Het idee van Pannenkoekendag is dan ook om voor de ouderen pannenkoeken te bakken en deze samen op te eten.

Met de opdracht ‘Pannenkoekendag!’ wilden we jullie alvast wat voorpret laten beleven door de mooiste pannenkoeken te bakken.  Voor de opdracht hebben Roamlers tekeningen gemaakt met pannenkoeken. In dit voorbeeldfilmpje is te zien hoe je kunt tekenen met pannenkoekenbeslag. Het beslag dat je het eerst in de pan doet zal donkerder worden dan het beslag dat je erna in doet. Meerdere Roamlers gaven aan dat het beslag niet te dun moet zijn, omdat het anders te ver uitloopt en je tekeningen niet meer te zien zijn. Ook moet het beslag niet te dik zijn, omdat je er anders niet meer mee kunt tekenen.

Pannenkoekendag!

Deze opdracht bleek echter iets minder makkelijk te zijn dan gedacht. Hieronder twee leuke voorbeelden!

Photo

“Een R maar toen ik de pannenkoek omkeerde, was hij in spiegelbeeld, even geen rekening mee gehouden haha”

 

Photo (1)

“Ik heb m’n best gedaan om er figuurtjes in te krijgen, maar dat leek niet echt ergens naar. Dus het zijn stippen gebleven. Dat lukte wel mooi.”

 

Gelukkig hebben de Roamlers niet alle pannenkoeken zelf opgegeten, maar wisten ze ook anderen blij te maken met hun creaties! Zo zegt een Roamler:

“Mijn vriend was heel blij met deze opdracht. Hij is gek op pannenkoeken!”

De reacties die we bij deze opdracht kregen, waren erg leuk om te lezen. De meeste Roamlers vonden het een erg leuke opdracht en hebben ook zeer hun best gedaan om een mooie pannenkoek te maken. Ondanks dat de pannenkoeken misschien niet zo mooi geworden zijn als in het filmpje, zijn wij als Roamler erg blij met de creatieve resultaten! Fijne Pannenkoekendag!

Jouw fruitmomentje

Het welbekende advies van de Gezondheidsraad is om dagelijks minimaal 2 stuks fruit per dag te eten. Uit voedselconsumptiepeilingen van het Ministerie van Volksgezondheid blijkt echter dat veel Nederlanders zich niet aan deze richtlijn houden. Hoe staat het er op dit moment voor met de fruitconsumptie in Nederland? Door middel van de opdracht ‘fruitmomentjes’ vroeg Roamler aan 430 smartphone gebruikers hoeveel stuks fruit zij per dag eten, waar zij het kopen en hoe het geconsumeerd wordt.

Het overgrote deel van de Roamlers lieten weten dat zij tenminste 1 stuk fruit per dag eten (90%). Bijna de helft (48%) eet dagelijks zelfs 2 of meer stuks fruit. Het favoriete stuk fruit van de Roamlers blijkt respectievelijk banaan, appel, mango en aardbeien. Niet geheel onverwacht aangezien banaan goed is voor bijna 1% van de totale supermarktomzet. De Roamlers gaven aan fruit doorgaans op de markt te kopen of bij grote Nederlandse supermarkten. Hierbij zijn Albert Heijn, Jumbo en Lidl de meest voorkomende verkooppunten.

Naamloos

Fruitconsumptie
Maar wat gebeurt er eigenlijk met het fruit nadat het gekocht is? Met andere woorden, hoe wordt het geconsumeerd? Uit het onderzoek van Roamler blijkt dat fruit opvallend vaak ongeschild wordt gegeten en zonder het toevoegen van andere producten. Fruit wordt over het algemeen gegeten als –gezond- tussendoortje op het werk, onderweg in de auto of trein en vlak voor of na het sporten. Opmerkelijk is dat fruit in de ochtend meestal wel geschild wordt, maar als tussendoortje niet. Daarnaast wordt fruit vaak verwerkt tot een gezonde sap, toegevoegd aan salades of gecombineerd met yoghurt en havermout. Zie hieronder daarvan het resultaat.

Collage-Jouw-fruitmomentje

‘Gemak’ blijkt het sleutelwoord, zo geeft één van de Roamlers ook aan: ‘Heel simpel: schillen, snijden, eten!’. Fruit wat gemakkelijk mee te nemen is, wat je niet hoeft te schillen en overal eetbaar is (zonder bestek), is voor de Roamlers de meest belangrijke reden voor het meenemen en eten van een stuk fruit. Christiaan Rijnhout van Roamler is vorige week op Fruit Logistica in Berlijn in aanraking gekomen met een innovatie op dit gebied: het vruchtvlees van een kiwi met de schil van een banaan. Christiaan: ”Dit product voldoet helemaal aan de heersende behoefte van de consument. In 3 seconden is de schil van de vrucht en consumenten krijgen bij het eten van deze ‘kiwi’ geen vieze handen waardoor je het overal op kunt eten. Makkelijker kan niet!”.

Jullie inzendingen zijn ook gebruikt voor de website AGF.nl. Het artikel ‘Roamler onderzoekt populairste fruitmomentje’ kun je hier vinden!

 

Het beste van 2014

gooischevrouwen2-2Ook dit jaar hebben we weer aan jullie gevraagd wat volgens jullie de hoogtepunten van 2014 waren! We vroegen naar de beste film, het beste muzieknummer, leukste Roamler opdracht en het belangrijkste binnenlandse en buitenlandse nieuws. We hebben meer dan 400 inzendingen ontvangen voor deze opdracht! Hieronder hebben we de top 3 van elke categorie benoemd en de uitleg van de Roamlers samengevat. Wil je alle inzendingen van deze opdracht bekijken? Klik dan hier.

De beste film
De winnaar in deze categorie was overduidelijk: Gooische vrouwen 2. Roamlers konden niet wachten totdat het tweede deel van Gooische vrouwen uit kwam. De eerste film werd telkens opnieuw gekeken om de tijd tussen de twee delen te overbruggen! Heb je de film nog niet gezien? Pas dan wel op, want deze film zorgt voor buikpijn van het lachen!
Het was een spannende strijd tussen de nummers twee en drie in deze categorie. Met maar één stem verschil heeft The Hobbit: The battle of the five armies het gewonnen van The fault in our stars. Er moest even gewacht worden op het laatste deel van de Hobbit trilogie, maar deze film was het wachten meer dan waard. Roamlers zijn erg positief over het verhaal, de muziek en de mooie beelden in de film. Het is volgens een Roamler zelfs dé perfecte afsluiting van zo’n geweldige filmreeks!
The fault in our stars is een ontroerende verfilming van het gelijknamige boek. De film is deels opgenomen in Amsterdam, wat de film extra leuk maakt. De film is niet alleen ontroerend, maar heeft ook goede humor. Het ene moment zit je met tranen in je ogen en het volgende moment lach je om de leuke grapjes.

Pharrell-Williams-Happy-2013-1200x1200

Het beste muzieknummer
Opvallend is dat ook dit jaar de meeste Roamlers voor het liedje Happy van Pharrell Williams gekozen hebben als het beste nummer van 2014! Deze stond ook op nummer 1 met de opdracht ‘Het beste uit 2013’. Dit liedje staat dus al meer dan een jaar op nummer 1. Wij bij Roamler snappen het wel, je wordt toch ook helemaal ‘Happy’ van dit liedje?
Dotan staat met zijn liedje ‘Home’ op nummer 2 in de lijst. Dit liedje haalt bij veel mensen de herinneringen van de vliegtuigramp met de MH17 omhoog. Veel Roamlers geven aan dat dit liedje hen raakt en voor kippenvel zorgt.
Op nummer 3 staat Thinking out loud van Ed Sheeran. Op PinkPop werd het nummer al door een groot publiek toegejuicht en na het uitbrengen van zijn album sloeg het liedje net zo goed aan! Ed Sheerans stem wordt omschreven als romantisch en warm. Het liedje in combinatie met de videoclip is volgens een Roamler een combinatie die niet overtroffen kan worden!

De beste Roamler opdracht
Ook dit jaar staat de Babymelk check weer op nummer 1 van de leukste Roamler opdrachten. De opdracht is elke week weer in de app te vinden en zorgt ervoor dat je een leuk zakcentje kunt verdienen! Het is geen moeilijke of lange opdracht, waardoor je de opdracht snel kunt uitvoeren. We zijn erg blij om te horen dat jullie deze opdracht nog steeds zo leuk vinden!
Op de tweede plek staat de Rebus raden opdracht. Deze opdracht was een vervolg opdracht op de Rebus uitbeelden opdracht. De leukste (door Roamlers gemaakte) rebussen werden uitgezocht en in een vervolgopdracht (rebus raden) geraden door de andere Roamlers. De rebussen waren niet makkelijk, waardoor de uitdaging om er zoveel mogelijk goed te raden groter werd!media_xl_831160
Er zijn dit jaar zoveel leuke opdrachten geweest, dat er zelfs een gedeelde derde plek is! De Roamler race en de Photo a week opdracht kregen evenveel stemmen. De Roamler race was zo leuk, omdat het een verrassing was wat de volgende opdracht zou zijn. Je kon een invite winnen met deze actie, wat de opdracht nog leuker maakte! De Photo a week opdracht sprak de creativiteit van de Roamlers aan. Bij deze opdracht kon je ongelimiteerd creatief zijn. De opdracht is wat persoonlijker en er zijn erg mooie foto’s uit voort gekomen.

Het belangrijkste binnenlandse nieuws
De vliegramp van de MH17 is door meer dan de helft van de Roamlers genoemd als het belangrijkste nieuws. In het vliegtuig zaten erg veel Nederlanders, waardoor veel mensen wel iemand kende die in het vliegtuig zat. De ramp heeft een grote impact gehad in heel Nederland en heeft diepe wonden achtergelaten. Veel Roamlers hebben geen woorden voor deze tragische gebeurtenis.
Op nummer twee van het belangrijkste nieuws staat de Zwarte Piet discussie. Tussen de Roamlers blijkt er ook verschil te zitten. De één vindt dat het een traditie is en de ander vindt dat het discriminerend is. Wat jouw mening ook is, groot nieuws was het in ieder geval wel!
Vorig jaar stond het nieuws dat we een koning kregen hoog in de top 3. Dit jaar staat Koningsdag op nummer 3. Veel Roamlers vinden het leuk dat we de eerste Koningsdag gehad hebben en dat het een groot succes was! Het is even wennen om niet meer Koninginnedag te zeggen, maar dat maakt het feest niet minder leuk.

Het belangrijkste buitenlandse nieuws
Tevens wordt bij het belangrijkste buitenlandse nieuws door meer dan de helft van de Roamlers de ramp rondom vlucht MH17 genoemd. Deze ramp heeft niet alleen voor een grote schok en onrust gezorgd in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. In het vliegtuigen zaten ook buitenlandse mensen. Ook is het nog niet duidelijk hoe de ramp veroorzaakt is, wat invloed heeft gehad op internationale verhoudingen.
Op de tweede plek wordt de uitbraak van Ebola genoemd. Dit nieuws wordt voornamelijk genoemd, omdat het een grote invloed heeft op de hele wereld. Het wordt steeds makkelijker om over de hele wereld te reizen, wat er ook voor zorgt dat dit soort ziektes snel verspreid kunnen worden. Een aantal Roamlers geeft aan dat ze bang zijn dat het virus ook in Nederland verspreid zal worden.
Op de derde plek wordt het Wereldkampioenschap voetbal genoemd. Ondanks dat Nederland niet gewonnen heeft, was het een groot succes. De Roamlers zijn niet allemaal even blij met Duitsland als winnaar van het kampioenschap, maar vinden wel dat Nederland weer goed op de kaart is gezet!

Ook vroegen we aan jullie wat jullie persoonlijke hoogte punt van 2014 was. Hier kwamen heel veel mooie en leuke dingen naar voren. Zo zagen we inzendingen van Roamlers die een baby gekregen hebben, 25 jaar getrouwd zijn, een mooie taart voor hun dochter hebben gemaakt, een mooie wereldreis hebben gedaan, een nieuw huisdier hebben, vooraan gestaan hebben bij hun favoriete artiest en ga zo maar door! Hieronder een kleine collage van de mooie inzendingen!

Foto's

We zijn erg benieuwd wat 2015 ons allemaal zal brengen. Heb jij een leuk idee voor een Roamler opdracht? Laat het ons dan weten en misschien staat jouw opdracht wel in de top 3 van volgend jaar!

Winnaars Photo a week opdracht!

Het is eindelijk zo ver: de Photo a week winnaars worden bekend gemaakt!
De afgelopen week heeft iedereen op zijn favoriete inzending kunnen stemmen. Er zijn maar liefst 769 Roamlers geweest die hun stem hebben uitgebracht!

Roamlers konden de afgelopen week stemmen op hun favoriet in de categorieën Reflectie, Textuur, Geluid en Gevoel. Het waren niet de meest makkelijke categorieën, maar desondanks zijn er toch een paar hele mooie inzendingen binnengekomen. Het was al lastig om een top 3 samen te stellen, laat staan om je favoriet uit deze top 3 te kiezen! Hier zie je nog een overzicht van de top 3 per categorie.

Dia1

Gelukkig is er bij elke categorie een winnaar uit de bus gekomen. Bij sommige categorieën scheelde het verschil tussen de eerste en tweede plek niet veel!

Hieronder kun je de winnende inzendingen per categorie vinden. Bij het inzenden van de foto’s moest iedereen een vraag beantwoorden waarom ze deze foto gekozen hebben en waarom deze bij de categorie past. Je kunt naast de foto vinden waarom de winnaars deze foto gekozen hebben! Zit jouw favoriete inzending ertussen?

Winnaars photo a week

 

 

Ben je benieuwd naar alle andere inzendingen? Klik dan op de onderstaande links!
Categorie: Reflectie 
Categorie: Textuur
Categorie: Geluid
Categorie: Gevoel