Online trends

De online wereld is als geen ander geschikt én gevoelig voor hypes. Iets wat je leuk of interessant vind deel je tegenwoordig met één druk op de knop met als jouw vrienden of volgers. Doen zij hetzelfde dan heb je binnen no-time een trend gestart! Omdat wij benieuwd waren of we zelf wel op de hoogte waren van alle trends en om ons geheugen even op te frissen vroegen we jullie om je favoriete internet-trends met ons te delen.

Het complete aanbod aan gedeelde inzendingen kunnen je bekijken via deze link: my.roamler.com/Job/favourite-internet-trend-nl, maar in deze blog lichten we een aantal klassiekers toe, inclusief de door jullie genoemde reden waarom deze trend favoriet is.

De vloer is lava
Zodra iemand ‘de vloer is lava’ roept dien je binnen enkele seconden je voeten van de vloer te halen, bijvoorbeeld door ergens op te springen. Van deze ‘hete’ hype zijn online veel grappige filmpjes te vinden.
“Leerlingen op mijn school speelden dit regelmatig, was vaak helemaal niet handig, maar ik moest er stiekum wel telkens om lachen.”

30-dagen-challenge
Ga samen met anderen een 30-dagen durende uitdaging aan, bijvoorbeeld elke dag buikspieroefeningen of 30 dagen geen alchohol.
“Werkt erg motiverend om het met een groep te doen. En 30 dagen is goed vol te houden.”

Desk Safari
Beter dan de toffe foto’s die Roamlers in 2013 maakten voor deze leuke opdracht kunnen wij het in tekst niet uitdrukken: my.roamler.com/Job/desk-safari
“Omdat er mensen zijn die hier echt heel goed in waren en ik regelmatig hard heb moeten lachen om deze foto’s.”

#outfitoftheday
Deel (dagelijks) een foto van de outfit die je die dag aan hebt; vooral populair onder fashionistas.
“Het is leuk om te kijken hoe andere mensen kleding combineren en op deze manier doe je ook inspiratie op voor jezelf.”

Memes
By-far de meest genoemde trend onder de Roamler die veel internetten. Memes is de verzamelnaam voor grappige, merkwaardige afbeeldingen of videos die vaak veel gedeeld worden. De korte video’s worden ook wel giphy’s genoemd (ook populair onder de Roamler-collega’s!)
“Memes krijgen mij aan het lachen, ook als ik een rot dag heb.”
“De meeste zijn grappig, droog of gewoon ‘de waarheid’ en juist daarom zijn ze zo leuk! Het internet staat er vol mee dus je ziet ze overal.”

Ice bucket challenge
Om de ziekte ALS onder de aandacht te brengen gooiden wereldwijd zo’n 17 miljoen mensen een emmer ijswater over zich heen, waaronder een hoop bekende Nederlanders en internationale sterren.
“Het is een aparte opdracht die uitgevoerd moet worden en tevens voor een goed doel.”
“Men zet zichzelf helemaal vrijwillig voor paal. Ik vond t wel dapper hoor, zon ijskoude bak water over je hoofd!”

Exploding Unicorn
James Breakwell en met hem inmiddels een hoop andere ‘ouders’ beschrijven op een grappige manier de dagelijkse struggles van ouders.
“Ik ben zelf een moeder met kinderen die in de zelfde leeftijdscategorie zitten als zijn kinderen, dat zorgt voor herkenning van de situaties. Maar vooral voor een lach op mijn gezicht. Hij zorgt dan ook echt voor een persoonlijke tint.”

Water bottle flip challenge
De uitdaging om een plastic (water)flesje, bij voorkeur vol of halfvol, op zo’n manier in de lucht te gooien dat deze ronddraait maar toch weer rechtop landt.
“Is gewoon leuk om te doen, overal is een water fles te koop. Leuk voor volwassenen en kinderen.”
“Het een uitdaging is en heel veel bekende mensen eraan meedoen.”

The dress
De foto van deze op het eerste gezicht ‘normale’ jurk ging de hele wereld over. Wat er zo speciaal aan was legt Roamler Quinten perfect uit:
De trend ging over een jurk waar iedereen een andere kleur in zag. De ene groep mensen zag een kleurencombinatie van blauw met zwart en de ander zag weer goud met wit, de verschillende groepen mensen gingen Posts op het internet maken waarin ze de #teamblackandblue en de #teamwhiteandgold gebruikten. Ik vond het zo’n leuke trend omdat iedereen het er over had en iedereen er weer iets anders in zag. Het leek wel een soort illusie.”

Mannequin Challenge
Een video waarin iedereen volledig stil blijft staan, waardoor de wereld stil lijkt te staan. De video’s werden onder andere gemaakt bij concerten, op kantoren en zelfs bij het jeugdjournaal door de lijsttrekkers!
“Ik vind het zo bizar dat een groep mensen dit samen afspreken en voorbereidt. Ik kan me niet voorstellen dat je zoveel mensen mee krijgt om zo iets sufs te doen.”

Kende jij al deze trends al, of heb je er een paar online moeten Googelen (ook al zo’n fijne trend)? Mis je nog een hype die echt niet in dit rijtje mag ontbreken? Deel hem met ons in de comments!

Wie is de Mol? 2016

We keken bij Roamler alweer een tijdje uit naar het nieuwe seizoen van Wie is de Mol dat begin januari van start ging. Niet alleen omdat we fan zijn van het programma, maar ook omdat we dan weer een nieuwe Wie is de Mol afvalrace konden starten!

Elke week mochten de Roamlers die nog in het spel zaten aangeven wie zij dachten dat de Mol en de winnaar zouden zijn. Wanneer je de naam van de afvaller had genoemd, moest je de afvalrace helaas verlaten. Omdat er in de eerste aflevering nog geen kandidaat het programma hoefde te verlaten besloten we om bij de tweede aflevering alle Roamlers weer toe te laten tot de race. We beginnen de analyse in deze blog dan ook bij aflevering 2.

In totaal stuurden 610 Roamlers hun verdenkingen voor de Mol en winnaar in voordat de eerste kandidaat (Airen) het spel moest verlaten. De hoofdverdachte was op dat moment Marjolein, die door 21% van de Roamlers als Mol werd genoemd. Klaas werd door 13% als Mol aangevinkt. Als winnaar werd Tim (toen al) het meeste geselecteerd (door 20% van de Roamlers).

Van deze 610 Roamlers had 11% Airen genoemd als Mol of winnaar, waardoor zij al direct uit de race lagen. Bij de derde, vierde en vijfde aflevering vielen nog eens 426 Roamlers af. Vanaf de zesde aflevering werd het percentage Roamlers dat afviel steeds lager, terwijl de kans dat je een verkeerde naam noemde juist steeds groter werd. Alleen bij de allerlaatste aflevering, waarin je zowel de mol als de winnaar goed moest hebben vielen er nog veel Roamlers af.

Schermafbeelding 2016-03-07 om 13.53.28

 

Toen dit weekend bekend werd dat Tim het spel dit jaar heeft gewonnen en dat Klaas als Mol heeft geprobeerd het spel juist te saboteren zijn wij aan het rekenen geslagen. Maar liefst 10 Roamlers hadden de juiste antwoorden gegeven in de finale! Van deze Roamlers hebben we alle eerdere inzendingen nog een keer bekijken. En daarna nóg een keer, want we waren wel erg verbaasd over het resultaat. Maar liefst 3 Roamlers hebben namelijk vanaf aflevering 2 bij elke inzending Klaas als Mol en Tim als winnaar genoemd. Petje af voor Roamlers Karin B., Marcel E. en Menno H.! Een kleine prijs voor deze prestatie wordt naar jullie opgestuurd.

Meest verslavende spelletjes!

Wij vroegen Roamlers hun meest verslavende app met ons te delen (naast Roamler natuurlijk ;) ). Tussen de genoemde apps stonden voor ons veel bekende en onbekende spelletjes! Speciaal voor jullie hebben wij de vijf meest genoemde spelletjes op een rij gezet en geven we de top 40 van de meest genoemde spelletjes! Zo kun je wanneer je alle Roamler opdrachten in de buurt heb gedaan misschien verder gaan met een andere leuke app!

Top 5 meest verslavende spelletjes

De app die het meest genoemd is, is Candy Crush. Candy Crush werd zelfs 91 van de 559 keer genoemd! Over Candy Crush heeft Roamler Elise D het volgende te zeggen: “De verschillende elementen zijn super leuk, alle spelletjes zijn anders en mijn vrienden spelen het ook.”.

Hay day is het tweede meest genoemde spel. Een leuk aspect van Hay Day is volgens Nicoline U.: “Je kan spelen wanneer het je uitkomt. In de hogere levels krijg je toegang tot de buurten, waardoor je actief met anderen kunt spelen. Ook hoeft er niet veel bij nagedacht te worden (voor mij fijn na het werk).”.

Het derde meest genoemde spel is Trivia Crack. Trivia Crack wordt door vele Roamlers gezien als een zeer leerzaam spel. Roamler Anna v/d E. omschreef Trivia Crack als: “In dit spel krijg je alleen maar kennisvragen en dit doe je tegen iemand die je kent of een onbekend iemand. Het is leuk dat je door middel van kennis een spelletje kan winnen en daarnaast leer je er ook nog van.”.

Na Trivia Crack is het meest genoemde spel Clash of Clans. Imke S. omschreef Clash of Clans als: “Een strategisch vechtspel welke erg mooi in elkaar is gezet. Het heeft goede graphics en zorgt ervoor dat hoe langer je het speelt, hoe gaver en leuker het wordt!”.

Wordfeud is het vijfde meest genoemde spel. “Elke keer is het weer anders doordat de woorden anders gelegd worden en je andere letters hebt. Ik speel tegen mijn collega en de competitie is erg leuk.”, aldus Rina B..

Hieronder zie je naast de top 5 ook de overige spelletjes die genoemd zijn.

Top 40 meest verslavende spelletjes

Hopelijk heb je nu weer nieuwe ideeën opgedaan voor leuke spelletjes! Welke van deze apps ga jij proberen?

Photo a week winnaars!

Ja, ja, het is dan eindelijk zo ver! De winnaars van de photo a week worden bekend gemaakt. Elke week in de maand juni konden jullie je mooiste foto opsturen per categorie in de hoop om die extra 100 XP te winnen. Maar liefst 825 Roamlers hebben massaal gestemd op hun favoriete foto!

Dit keer waren er 5 categorieën: Zwaartekracht, Ontdek, Familieband, Contrast en Warmte. Vele van jullie hebben ontzettend mooie foto’s ingestuurd en daardoor was het lastig voor ons om een top 3 te maken per categorie. Gelukkig hebben jullie zelf kunnen stemmen op de nummer 1 per categorie!

En de winnaar is… Binnen de categorie Zwaartekracht heeft Aerial Yoga van Tanya T. gewonnen. Voor de categorie Ontdek heeft de Ontdekking in eigen stadje gewonnen van Justin G. Eva D. is de winnaar van de familieband categorie met haar Hand in hand foto. De winnaar binnen de Contrast categorie is Mats J. met zijn Bril spiegeling en voor de laatste categorie Warmte heeft Mariska M. gewonnen met haar Afkoeling. Super gedaan allemaal! De photo a week winnaars kunnen nu de opdracht Fotogenie(k) in de app zien waarmee ze 100 XP kunnen verdienen :).

collage-2015-08-07

Jouw weekend ritueel

Vrije tijd: even een momentje voor jezelf. Even niet druk zijn met werk, school of het huishouden. Hoewel we misschien nooit het gevoel hebben genoeg vrije tijd te hebben, is onze vrije tijd wellicht extra kostbaar omdat we er geen bakken vol van hebben. Als je de hoeveelheid vrije uren die we nu hebben vergelijkt met die van mensen die in de 19e eeuw in fabrieken werkten, is dat een wereld van verschil. Volgens het Sociaal Plan Bureau hebben Nederlanders al een tijd lang 47,8 uur vrije tijd per week. Bijna de helft van deze vrije uurtjes worden besteed aan mediagebruik en de rest wordt besteed aan recreatieve activiteiten en ontspanning, sociale contacten en maatschappelijke participatie.

Voor veel Roamlers ligt een groot deel van die 47,8 uur vrije tijd geconcentreerd in de weekenden. Gedurende een doordeweekse dag kunnen we blij zijn met een paar uurtjes tijd voor onszelf, maar in het weekend hebben we ineens genoeg tijd om de dingen te doen waar we doordeweeks niet aan toe komen. We zijn zeer benieuwd hoe jij je weekend besteedt, wat voor veel Roamlers ook als een grote brok vrije tijd gezien wordt. Hoewel we dus veel van onze vrije tijd schijnen te besteden aan mediagebruik, werd dit weinig genoemd. Slechts bij enkele Roamlers speelt mediagebruik, in de ruimste zin van het woord, een grote rol tijdens het weekend: “Het concept Roamler is welbekend, wat ik dan precies ga doen? Heerlijk rondtoeren en opdrachtjes vervullen. Meestal alleen en soms samen een vriend van mij”. Een andere Roamler vertelt: “Ik heb twee verslavende rituelen. De eerste is PlayStation spelen. Mijn PS4 neemt de hele zaterdagochtend in beslag. De tweede is tot in de late uren film kijken.” Betekent het feit dat slechts enkele Roamlers mediagebruik benoemen als belangrijke weekendactiviteit, dat we mediagebruik wellicht minder belangrijk vinden dan bijvoorbeeld tijd met mensen door te brengen om wie we geven? Of komt het wellicht omdat mediagebruik zo geïntegreerd is in ons leven dat we het niet eens meer doorhebben dat we er zoveel tijd aan besteden?

pictures

We zijn er wel weer achter gekomen dat er niet zoiets bestaat als de typische Roamler. Roamlers zijn er in alle soorten en maten en jullie blijken allemaal weer hele andere activiteiten uit te voeren tijdens het weekend. Toch bleek een vaak genoemde weekend activiteit even rustig de tijd te nemen om uitgebreid te ontbijten: “Lekker lang ontbijten. Ik zit graag samen met mijn partner aan de keukentafel te praten terwijl we genieten van een heerlijk ontbijtje met koffie. We houden van variatie in onze ontbijtjes. Soms is dat een gebakken eitje, soms croissantjes of we bakken zelf wafels. Ik vind het altijd een perfect moment om even bij te komen van de drukke week en over van alles nog wat te praten”, een andere Roamler vertelt: “Met onze dochter lekker lang luieren in ons bed en samen uitgebreid ontbijten. Ik ga met onze dochter de tafel dekken. Papa zorgt voor de verse broodjes, verse jus en koffie. Aardbeien, luxe vleeswaren en natuurlijk hagelslag. Samen aan tafel en luxer en uitgebreider ontbijten dan doordeweeks”. Het weekend lijkt ook een perfect moment om te sporten, een Roamler omschrijft één van zijn weekendactiviteiten als volgt: “Hardlopen! In m’n eentje een uur door de duinen, één van de mooiste plekjes hier. Oneindig trappen op en af, duinen op en af”.

Natuurlijk zijn er ook genoeg Roamlers die gewoon moeten werken, buitens- of binnenshuis. Voor hen is het weekend niet zozeer een vrijetijdsmoment: “Ik werk minstens één van de 2 dagen, soms beide. Ik ben oppas aan huis, dus met Lego spelen, naar de speeltuin gaan, puzzelen, zijn de vaste dingen die ik doe”. Een andere Roamler vertelt: “Ik ben het weekend vaak aan het puinruimen daarmee bedoel ik wat extra wassen dan doordeweeks, en we doen op zaterdag de weekboodschappen”. Dat boodschappen doen, of een bezoekje brengen aan de markt ook ontspannend kan zijn, laten deze Roamlers wel zien: “Ik geniet van mooie bloemen in ons huis. Ik koop dan ook graag ieder weekend verse bloemen. Meestal doe ik dit alleen, even een moment voor mezelf, in het drukke leven met twee kinderen!”, en “Naar de zaterdagmarkt gaan met mijn partner voor het kopen van verse groenten/fruit en brood. Op de markt zijn vaak goede deals te vinden voor grote hoeveelheden groenten en fruit. We kopen altijd bij een kraampje die producten verkoopt van boeren uit de regio. Sinds we ooit voor het eerst een brood kochten op de markt besloten we om dat te blijven doen. Er is veel keus en de broden zijn lekkerder dan de standaard broden uit de supermarkt”. Ook zijn er natuurlijk genoeg Roamlers die zondag naar de kerk gaan: “Elke zondag 9.30 naar de dienst van Apostolisch Genootschap (16.000 leden in NL). Met 100 mensen luisteren naar voorganger koor en muziek. Om 10:45 weer naar huis, met goede voornemens om er een mooie week van te maken en er te zijn voor mijn medemens (grote lijn)”. Dat ontspanning niet altijd gelijk staat aan met een koffie op de bank zitten, bewijst deze Roamler wel: “Dit ritueel is niet altijd met iemand samen, en wisselt nogal van wat ik doe: van schilderen tot een slaaphuisje voor de kinderen timmeren. Ontspanning door inspanning. :-)”.

Oplossing “Batterij bijna leeg”

Sinds de nieuwe app van Roamler gelanceerd is, zijn er veel wijzigingen doorgevoerd. Eén daarvan is de manier waarop we jouw locatie volgen (Location tracking) om te zorgen dat we je op de hoogte kunnen houden van opdrachten in jouw buurt. Door de aanpassing kan het zijn dat de batterij sneller leeg loopt dan je gewend bent van ons. We hebben hier van meerdere Roamlers feedback op gekregen en zijn druk bezig om dit voor de volgende versie op te lossen. In de tussentijd kun je onderstaande oplossing gebruiken.

Schermafbeelding 2015-07-14 om 12.15.20Een tijdelijke oplossing voor dit probleem is om de instelling ‘Locatievoorzieningen’ aan te passen. Dit doe je bij de instellingen van je telefoon (dus niet binnen de app). Ga naar Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen > Roamler en selecteer daar de optie ‘Bij gebruik van app‘. Door deze optie te selecteren zal Roamler veel minder batterij gebruiken. Echter betekent dit ook dat je niet meer automatisch een bericht ontvangt wanneer je in de buurt bent van een opdracht. Vergeet dus niet om af en toe de app te openen om te bekijken welke opdrachten er open staan in jouw buurt!

Onze excuses voor dit ongemak.

Origami kunstwerken: de juiste antwoorden

Eindelijk is het dan zo ver, jullie hoeven niet langer in spanning te zitten, de juiste antwoorden voor de opdracht “Raad het origami kunstwerk” staan online. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is verder lezen en nogmaals genieten van de leuke inzendingen. Uit alle opmerkingen die we ontvingen naar aanleiding van deze opdracht blijkt wel dat jullie de inzendingen net zo leuk vonden als wij! Een greep uit de opmerkingen: “Echt super leuk om de origami werken van andere Roamlers te zien! Die eenhoorn is echt super leuk!”, “Dit was een hele leuke opdracht. Volgens mij hebben de kunstenaars zich ook goed vermaakt!”en “Ontzettend knap gedaan! De vos vond ik het mooist”. Bij deze willen we dan ook nogmaals alle kunstenaars bedanken voor hun mooie, creatieve en kunstige inzendingen.

Wat is het toch leuk om te zien dat jullie in zulke grote getalen een opdracht hebben uitgevoerd. Maar liefst 1051 Roamlers hebben meegedaan aan de opdracht “Raad het origami kunstwerk” en maar liefst 697 van jullie hebben niet meer dan één fout gemaakt. Voor de 354 van jullie die toch net wat teveel foutjes hebben gemaakt en zich afvragen wat de juiste antwoorden zijn, maar natuurlijk ook voor alle anderen, zullen we in deze blog de juiste antwoorden verklappen. Laten we eerst nog eens een blik werpen op alle mooie vouwsels die onderdeel uitmaakten van de “Raad het origami kunstwerk” opdracht.

Origami

En dan nu, de juiste antwoorden:

Op foto 1 zien we een kikker. Velen van jullie dachten op foto 2, wellicht geïnspireerd door de eerste foto, ook een kikker of een pad te zien. Echter, het ging hier toch echt om een krab. Op foto 3 zien jullie een vos, deze werd ook regelmatig aangezien voor een uil of een poes. Vervolgens staat op foto 4 een eenhoorn, dit vouwsel is ook wel eens aangezien voor een krab en, niet zo gek, voor een paard, maar hij heeft toch echt een hoorn op zijn hoofd staan. Ten slotte staat op foto 5 een walvis, lief is hij hè?

Had jij alle antwoorden goed ingevuld of heb je nog een opmerking over de origami kunstwerken? Deel het met ons!

De winnaar is bekend!

De winnaar van de levensechte cartoon inzendingen is bekend! Er is in totaal maar liefst 814 keer gestemd, wauw! Van alle inzendingen die we binnen hebben gekregen, zijn de leukste uitgezocht en heeft iedereen bij Roamler op het kantoor gestemd. Daaruit kwam de top 6 die jullie in de opdracht ‘Finalisten levensechte cartoon’ hebben kunnen bewonderen.

Het bleek een lastige opgave te zijn om uit deze zes leuke cartoons te kiezen. Zo zegt Roamler Larissa: “Wow, hele moeilijke keuze, want ze zijn echt allemaal leuk en origineel!!”. Ook Aurora kon eigenlijk niet kiezen: “Ik vond ze alle 6 wel heel leuk. Ik moest tussen inzending 3 en 4 echt kiezen. Voor mij zijn het allemaal winnaars haha!”.

De strijd was spannend en ging gelijk op! Halverwege de stemperiode stonden de nummers 1 en 2 zelfs gelijk! Toch is er een duidelijke winnaar uit de bus gekomen; Gefeliciteerd Sara M.!
Met 30% van de stemmen (240 stemmen) is haar Monsters, Inc. cartoon de leukste levensechte cartoon geworden.

12594251

Op de tweede plaats is de Calimero cartoon van Sietse B. geëindigd met 18% van de stemmen (143 stemmen).

12423838

Met maar een verschil van 3 stemmen met de vierde plek, is Vera M. toch nog derde geworden! Haar inzending kreeg 16% van de stemmen (134 stemmen).

Photo

De inzendingen die net niet in de top 3 eindigden zie je hieronder met het aantal stemmen dat ze ontvangen hebben. Wij zijn erg trots op alle leuke en enthousiaste reacties die we gekregen hebben op deze opdracht. Er werd zelfs aangegeven dat deze opdracht nog wel een keer in de app mag komen!

Presentatie1

Naast het stemmen, kreeg je ook de mogelijkheid om toch nog een levensechte cartoon in te sturen. Helaas konden deze niet meer meedoen bij het stemmen, maar hebben ze wel een ereplaats verdiend in deze post!

Levensechte

Ik ga op vakantie en ik neem mee…

Bijna ieder land heeft wel een dag waarop je op je hoede moet zijn voor de meest flauwe grappen en grollen! In Nederland is dat 1 april en zodoende was er gisteren een opdracht in de App te vinden die je het best met een korreltje zout kon nemen.

Herinner jij het je misschien nog, 1 april 2014, exact een jaar eerder? Toen kondigden wij Roamler VIP aan. Een lidmaatschap dat de Roamler vele extra voordelen op zou gaan leveren en enkel op die datum aan te vragen was. 78% van de Roamlers leek toen voor onze grap te vallen en reageerden veelal erg enthousiast.

Een aantal Roamlers wist dat het dit jaar -mede daardoor- misschien wel te mooi was om waar te zijn, die trip naar Aruba die wij dit jaar in de App aanboden. In de App stond genoemd dat wij, omdat we ons vaak op het internationale vlak bevinden, nu een uitzonderlijke opdracht op Aruba beschikbaar hadden. Vijf checks zou je moeten uitvoeren, in ruil daarvoor zouden wij zorgen voor vlucht en hotelovernachting!

Omdat Aruba zo’n tropische bestemming is, vroegen wij Roamlers om ook een foto te nemen van de bijbehorende zomerse outfit. Enkele resultaten vind je hieronder.

1 April

Hieronder vind je een kleine greep uit de enthousiaste reacties. Een beetje schuldig voelden we ons wel toen we moesten vertellen dat deze droomopdracht toch echt te mooi was om waar te zijn..

“Omdat dit voor mij een droom is die uitkomt, een betaalde trip naar een droom eiland, om daar de supermarkten in kaart te brengen.”
“Ik hou van gekke dingen. Ik spring zonder twijfel dat vliegtuig in!”

“Ik ben altijd al benieuwd geweest hoe Aruba eruit zag, graag zou ik daar de lokale bevolking willen ontmoeten om hun verhalen te horen over het leven daar.”
“Het lijkt mij super om naar Aruba te gaan! Nooit geweest en als startende roamler kan ik daar laten zien dat ik erg goed ben in het vervullen van de opdrachten van Roamler!”
“Het is heel simpel: ik hou van reizen en ik hou van Roamler opdrachten doen. Ik ben nog nooit naar Aruba geweest en zou daar heel graag heen willen, dus jullie maken iemand heel gelukkig. Hoe mooi is dat?!

Waar zoeken we nog Roamlers?

Om je voor Roamler te registreren, heb je bijna overal in Nederland een invite nodig. Hierdoor blijft de onderlinge competitie voor bestaande Roamlers beperkt. Op sommige plekken in Nederland kunnen we echter nog wel wat meer competitie gebruiken. In dit blog willen we een aantal locaties uitlichten waar we nog op zoek zijn naar nieuwe Roamlers.

Ben jij een Roamler en heb je nog invites over? Wanneer je een potentiële Roamler kent die woont of werkt in een van de onderstaande plekken, stuur ze dan een invite!

Zelf ook een zakcentje bijverdienen.
Wanneer je een potentiële Roamler een invite hebt gestuurd, kan jij ook geld verdienen! Wanneer deze ‘Roamler Recruit’ level 2 bereikt, ontvang jij 2 euro. Gelijk. Vanaf dat moment krijg je ook 2% van het geld dat ‘jouw’ Roamler Recruit verdient. Verdient de Roamler Recruit 3 euro met bijvoorbeeld een promotie check in level 2 of hoger?  Dan krijg jij 6 cent, zonder er iets voor te doen! Het klinkt misschien niet als een groot bedrag, maar Roamlers weten hoe kleine bedragen gezamenlijk snel tot een aardig spaarpotje kunnen groeien.

Waar zijn wij op zoek naar Roamlers?
In het Oosten van het land, rondom Hengelo en Groenlo, vind je een aantal dorpen waar opdrachten vaak lang open blijven staan. Als je hier een Roamler aanbrengt die ook nog eens over een auto beschikt, kan hij of zij flink wat geld verdienen met Roamler rondjes!

Schermafbeelding 2015-03-24 om 13.52.17

Iets hoger in het land, waar Flevoland, Overijssel en Friesland elkaar kruizen, zoeken we ook nog nieuwe Roamlers.

Schermafbeelding 2015-03-24 om 13.56.06

Als we nog wat verder omhoog gaan, komen we bij de Waddeneilanden. Met name op Texel, Terschelling en Ameland zijn met enige regelmaat betaalde opdrachten te vinden. Maar nog niet genoeg Roamlers om al deze opdrachten uit te voeren…

Schermafbeelding 2015-03-24 om 14.01.20

En last but not least: helemaal aan de andere kant van het land, in de provincie Zeeland, zoeken we Roamlers in de buurt van Terneuzen, Hulst en Goes.

Schermafbeelding 2015-03-24 om 13.58.02

Wanneer je jouw invite geeft aan iemand in deze regio’s: probeer iemand echt te enthousiasmeren voor Roamler, want jij kan er immers ook geld aan verdienen wanneer deze persoon actief is!