Eelke H. en Charissa van D, de gelukkige winnaars van de Roamler winactie!

Afgelopen twee weken (wk 41 & 42) hadden we onze eerste uitgebreide winactie. Deze winactie was een groot succes! Buiten dat we 2x 100 euro konden uitgeven, was het ook erg mooi om te zien hoe betrokken de crowd was. Nu hoor ik je denken… 2x 100 euro? Ja, echt! Mooi meegenomen toch?

Het enige wat je daarvoor hoefde te doen was een simpele taak uitvoeren, waardoor je kans maakte. Elke (goedgekeurde) inzending was 1 lootje waard. Je maakte daarbij niet enkel kans, maar uiteraard kreeg je ook nog de standaard vergoeding waar je de taak voor had geaccepteerd. WIN-WIN!

Geweldig om te zien dat de crowd direct op pad ging! Het enthousiasme straalde er echt vanaf. Van persoonlijke berichtjes via onze kanalen tot gesprekken via de chat, iedereen was erg betrokken. En het resultaat mocht er zeker wezen!

Met meer dan 1500 inzendingen in totaal 6 dagen, last-minute opgezet mogen we best zeggen dat we trots zijn. Enkele Roamlers hebben zelfs meer dan 40 lootjes ingestuurd in één weekend. Dit maakt het voor ons nog leuker om de crowd af en toe nog extra te verwennen!

De winactie vond ik heel leuk om aan mee te doen. Zo kwam ik op plekken waar ik nooit eerder gekomen was. Wanneer je dan samen met iemand in de auto zit tijdens deze checks, levert dat de grootste lol op!” – Charissa van D. (winnares winactie)

Mocht je niet een van de gelukkige winnaars zijn, dan heb je alsnog een extra zakcentje kunnen verdienen door enkel EVS laadstations te checken 😉!

Voor Eelke H. en Charissa van D. – van harte gefeliciteerd! Doe er wat leuks mee en tot de volgende actie!

Deze winactie totaal gemist? Niet getreurd. Volg ons via Facebook & Instagram, want wie weet volgen er meer!

Wij introduceren: het Rainbow Homes project!

Bij Roamler geloven we in het creëren van kansen voor mensen van over de hele wereld, zodat ze het leven kunnen leiden dat ze willen. Met dit in gedachten hebben we ervoor gekozen om een project te steunen, genaamd; the Rainbow Homes.

Over het project

Het Rainbow homes project is een programma dat wordt georganiseerd door de Rainbow Foundation in India. In samenwerking met het Nederlandse B2B goede doel Net4kids, biedt het Rainbow Homes project uitgebreide zorg aan dakloze meisjes in India. Ondanks dat het concept vrij nieuw is, is het een kostenefficiënt programma en biedt het deze meisjes kansen op een beter leven. 

Hoe maakt Roamler een verschil?

Voor de komende drie jaar, zal Roamler eenzelfde bedrag als 1% van alle verdiensten van Roamlers doneren aan het Rainbow Homes project. Met een minimum inzet van €40,000 per jaar, kunnen we zo’n 47 meisjes helpen met het vinden van een thuis en het verkrijgen van educatie. Daarnaast, zal iedere extra €830,- bovenop dit bedrag gebruikt worden om een nieuw meisje aan de Rainbow Homes te introduceren.

Waarom Roamler voor dit project koos

Ons doel om met een CSR programma (Corporate Social Responsibility) te beginnen was niet om ‘gewoon maar’ aan te sluiten in het rijtje van maatschappelijk verantwoorde bedrijven, maar juist om iets te doen wat in lijn ligt met onze missie om kansen te creëren voor (alle) mensen. We hadden de intentie om een symbolische vriendschap te creëren tussen ons bedrijf en een CSR project naar keuze, en zijn dan ook trots te kunnen zeggen dat we onze CSR inspanningen succesvol aan één van onze belangrijkste waardes als bedrijf hebben kunnen koppelen – namelijk, het delen van kansen.

Concluderend…

De Rainbow Foundation werkt samen met Net4kids om onderdak en educatie te bieden aan meer dan 370 dakloze meisjes per jaar. Het doel van het project is om de miljoenen dakloze meisjes van India te voorzien van kansen op een betere toekomst. Sinds de start in 2002, heeft het project dan ook al meer dan 8000 dakloze meisjes geholpen! 

Wij besloten dat het voor ons bedrijf tijd was om uit te reiken naar minderbedeelde communities en hen te helpen bij het verbeteren van hun kansen op een goede toekomst. Sinds begin 2018, en voor de komende drie jaar, zal Roamler daarom het Rainbow Homes project met veel plezier ondersteunen. 

Nog meer weten? Lees dan ook zeker dit artikel over de samenwerking tussen Roamler & Net4kids (in Engels).

Nieuwe app release!

Versie 3.3.0 is vanaf vandaag beschikbaar in zowel de App Store als Play Store en geeft je meer flexibiliteit in hoe opdrachten verschijnen in de app. Wat houdt dat precies in?

3 tabs
Het opdrachten overzicht is niet langer één lijst met alle opdrachten onder elkaar, vanaf nu is deze onderverdeeld in verschillende tabs, namelijk in: 1. betaalde opdrachten, 2. opdrachten voor experience punten (XP) en 3. geaccepteerde opdrachten.

tasks

Met de nieuwe update heb je alle geaccepteerde opdrachten in een apart gedeelte van de app, zo heb je alle opdrachten die je wilt gaan uitvoeren handig onder elkaar staan. Om te laten zien dat er nieuwe opdrachten beschikbaar voor jou zijn, verschijnt er een oranje stip naast de desbetreffende tab.

Sorteer de opdrachten zoals jij dat wenst
Maar dat is niet alles! Opdrachten in de betaalde en geaccepteerde tab kunnen geplaatst worden naar eigen voorkeur. Zo kun je kiezen om opdrachten te groeperen en in een specifieke volgorde te ordenen.

Hoe kun je dat sorteren doen?
1. Op locatie – als er meerdere opdrachten beschikbaar zijn in bijvoorbeeld één supermarkt, dan kun je deze opdrachten samen groeperen.
2. Op het soort opdracht – je kunt de verschillende locaties groeperen per opdracht.
3. Of je kunt alle locaties in één lijst kwijt.

Ook kun je betaalde opdrachten sorteren op afstand, met de locaties die het dichtstbij jou zijn bovenaan de lijst. Je kunt er echter ook voor kiezen deze te sorteren op bedrag, zodat de locaties met het hoogst te verdienen bedrag bovenaan de lijst staan.

Veel plezier met de nieuwe Roamler release!

filter and sort new tabs

 

Warm welkom voor de oosterburen!

Jullie hebben de Duitse Roamlers een warm welkom gegeven! Op het Duitse blog kun je lezen hoe mooi het Duitse team de Nederlandse inzendingen vond.

Roamlers denken bij Duitsland aan de gastvrijheid, vriendelijkheid en goede kwaliteit producten, maar ook aan curryworst en braadworst, bier en het Oktoberfest. Voor goede (maar ook goedkope) producten wordt vaak een tochtje naar de oosterburen gemaakt.

Willkommen-Deutschland

De tips die jullie voor Duitse Roamlers hebben zijn zowel praktisch als grappig en inspirerend. Jullie adviseren Duitse Roamlers om

  • veel plezier te hebben met Roamler;
  • de dag te beginnen met koffie en Roamler;
  • naar onbekende plaatsten te gaan en
  • creatief te zijn,

 

maar ook om

  • een plan te maken van de Roamler opdrachten die je wilt doen zo door de stad te fietsen;
  • de opdracht zorgvuldig te lezen;
  • te zorgen voor een opgeladen telefoon (of een lader mee te nemen) en
  • de opdracht te accepteren voordat je naar de opdrachtlocatie afreist.

 

Allemaal gouden tips!

Vele van jullie hebben ons laten weten elk jaar naar de kerstmarkt te gaan in Duitsland, dus een tip voor volgend jaar of voor als je misschien al eerder een bezoekje brengt aan Duitsland, voeg de Duitse taal toe en je kunt ook in Duitsland Roamler opdrachten uitvoeren. Voor Android gebruikers; stuur ons even een berichtje als je de Duitse taal aan je account toegevoegd wilt hebben.

Op zoek naar nieuwe Roamlers!

Opdrachten worden door het hele land gedaan. In de Randstad zijn deze opdrachten vaak binnen 1 dag gedaan, maar opdrachten rondom steden als Vaals, Gameren en De Koog zijn moeilijker om vol te krijgen. Nu willen we jullie graag vragen om ons te helpen; wanneer je een potentiële Roamler kent in een van de onderstaande steden, geef ze een invite!

Zelf ook een zakcentje bijverdienen.
Wanneer je een potentiële Roamler een invite hebt gestuurd, kan jij ook geld verdienen! Wanneer deze ‘Roamler Recruit’ level 2 bereikt, ontvang jij 2 euro. Gelijk. Vanaf dat moment krijg je 2% van het geld dat ‘jouw’ Roamler Recruit verdient. Verdient de Roamler Recruit 2 euro met een simpele schap check in level 2 of hoger?  Dan krijg jij 4 cent, zonder er iets voor te doen! Het klinkt misschien niet als een groot bedrag, maar Roamlers weten hoe kleine bedragen gezamenlijk snel tot een aardig spaarpotje kunnen groeien.

In welke steden zijn wij op zoek naar Roamlers?
We zijn in 98 steden nog op zoek naar actieve Roamlers. Probeer iemand echt te enthousiasmeren voor Roamler, want jij kan er immers ook geld aan verdienen wanneer deze persoon actief is! Hieronder staan alle steden op een rijtje. Op de kaart kun je de pins van de verschillende steden zien.

Steden Hedel Schoorl
Ameland Heel Sint-Michielsgestel
Almelo Heerde Sittard
Anna Paulowna Heythuysen Sone en Breugel
Baarle-Nassau Hoogkarspel St. Nicolaasga
Barneveld Kampen St. Oedenrode
Bladel Kerkrade Steenwijk
Burgh-Haamsteede Klazienaveen Stein
Cadier en Keer Kollum Strijen
Callantsoog Lelystad Ter Apel
Dalfsen Lemmer Terheijden
De Koog Lichtenvoorde Terneuzen/Hulst
Dedemsvaart Luyksgestel Terschelling
Den Burg Maasbree Tolkamer
Den Helder Made Uitgeest
Dinxperlo Makkum Uithuizen
Dronten Marknesse Urmond
Drunen Meerssen Vaals
Echt Meijel Vaassen
Eerbeek Nederweert Veenendaal
Elburg Nieuwe Niedorp Vlissingen
Enkhuizen Nijkerk Volkel
Fijnaart Odijk Voorthuizen
Gameren Oosterhout (NB) Weert
Geldrop Oud Beijerland Wijk bij Duurstede
Geleen Overloon Willemstad
Gennep Raamdonksveer Winterswijk
Goor Reeuwijk Wommels
Gorinchem Reuver Zelhem
Haaksbergen Roermond Zierikzee
Hank Roosendaal Zoeterwoude
Hapert Scherpenzeel (GLD) Zuidlaren
Hazerswoude Rijndijk Schijndel Zwaagdijk

 

Roamlers nodig in steden NL jan2014

Wat kun je doen?
We hebben als Nieuwjaarscadeautje alle level 4+ Roamlers een extra invite gegeven. Deze kunnen jullie uitdelen aan potentiële Roamlers. Het is dus handig als je een Roamler vindt in een van de bovengenoemde steden, omdat daar veel betaalde opdrachten te  doen zijn en weinig “concurrentie” is. Dus wanneer jouw Roamler Recruit actief wordt in dit gebied, profiteer jij mee!

Heel veel succes met de opdrachten in het nieuwe jaar! We zijn weer benieuwd naar jullie creativiteit en enthousiasme.

Het Glazen Huis en meer…

December; dé maand van goede doelen en acties. Waarvan de grootste; Serious Request!

Dit jaar focuste 3FM Serious Request zich op 800.000 kinderen die jaarlijks onnodig sterven door diarree. Het thema was dan ook ‘Let’s clean this shit up!’. De drie DJ’s Giel, Coen en Paul die van 18 december tot en met vandaag in het Glazen Huis (zonder eten!) in Leeuwarden verbleven, hebben er alles aan gedaan om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen.

Zoals elk jaar waren er weer verschillende Roamler opdrachten te doen rondom het Serious Request thema. Neem bijvoorbeeld de ‘Glazen Huis Actie’ waarin jullie konden aangeven wat je zelf deed voor deze actie. Aan de resultaten hieronder te zien, steunde maar liefst tweederde van jullie de actie, op wat voor manier dan ook. De meeste andere Roamlers, die de actie dit jaar niet steunden, zetten zich wel in voor een ander doel.

SRblog1

Er waren ook Roamlers die het Wilhelminaplein in Leeuwarden bezochten! Hier hebben we mooie foto’s van mogen ontvangen bij de opdracht ‘Glazen Huis’:

Schermafbeelding 2013-12-24 om 14.40.28

Verder gaven jullie in ‘Let’s clean this shit up!’ aan welke actie van welk merk of welke organisatie jullie het meest opviel. We kwamen de meest uiteenlopende dingen tegen bij jullie inzendingen! Van basisscholen tot sportverenigingen, maar ook supermarkten, banken, grote merken als Coca Cola en Friesland Campina en zelfs  acties van café’s en kroegen kwamen aan bod.

Zie hier alle acties die jullie opvielen op een rij! Kun je jouw ingezonden foto onderscheiden? ;)

Schermafbeelding 2013-12-24 om 14.34.15 

Wist je dat … Roamler in 2011 een ‘minute of fame’ momentje kreeg bij het Glazen Huis? Bekijk hier het filmpje!

Kerst is een tijd waarin meer mensen dan anders bezig zijn met goede doelen. Naast bekende doelen, zoals het Wereld Natuurfonds en Unicef zijn er ook een heleboel kleinere stichtingen die prachtige doelen nastreven. Vandaag is de opdracht ‘Voor het goede doel’ gestart. Welk onbekende goede doel vind jij erg bijzonder en zou je in het zonnetje willen zetten?

Ons doel voor 2014; Roamlers weer blij mogen maken met mooie opdrachten :). We wensen jullie een mooie Kerstavond, fijne Kerstdagen en een prachtig 2014!

Hello Android ;-)

Twee jaar na de start van Roamler is het zo ver. Vanaf vandaag is Roamler voor Android te downloaden uit de Google Play Store! Al vanaf het begin van Roamler kregen we de vraag of we ook niet een versie voor Android konden maken. We zijn daar bewust niet meteen mee begonnen. We hebben verschillende redenen waarom we nu wel deze versie releasen:

Als startup zijn de resources schaars. Door eerst op een platform te ontwikkelen waarin we veel variabelen onder controle hadden, hebben we eerst een versie kunnen ontwikkelen waarvan wij weten dat ie werkt. We hebben voor de iPhone 33 updates naar de AppStore moeten sturen voordat we bij de versie waren waar we nu zijn. Door focus te hebben op 1 platform besparen we aandacht, tijd en geld.  We wilden liever op 1 platform een heel goed product hebben dan op verschillende platforms een matig product.

Daarnaast breiden we met Roamler uit. In de nabije toekomst ook naar landen waar iPhone niet zo’n groot marktaandeel heeft als in Nederland, UK of Zweden. Om daar onze opdrachtgevers van goede informatie te kunnen voorzien hebben we ook support nodig op andere platforms. Daarover later meer!

De versie die nu in de Play Store staat is af op 1 feature na. De activity stream zit er nog niet in. Deze is nog niet af. We hebben de tijd genomen om de basisfunctionaliteit zo goed mogelijk te maken.  De app werkt alleen op Android 4 en hoger. Android 4 is nu zo’n anderhalf jaar op de markt en verreweg de meeste telefoons met Android die nu verkocht worden hebben deze versie.

Een select gezelschap van Roamlers (vaak ex iPhone gebruikers) hebben de afgelopen weken ons geholpen de huidige versie te testen. Ondertussen worden er al behoorlijk wat opdrachten via Android ingestuurd!

De Android versie werkt hetzelfde als de iPhone app. Bepaalde navigatie kan wat afwijken van de versie die je wellicht al kent. Ook heb je voor de Android versie een invite code nodig. Invite codes werken zowel op iPhone als op Android versies van Roamler. Er zijn verschillende manieren om aan een invite te komen. Check bijvoorbeeld deze link:  http://blog.roamler.nl/?page_id=2508

Ook voor deze versie geldt weer crash is cash. Lees de spelregels hieronder, comments mogen hieronder worden geplaatst. Android is voor ons een nieuw avontuur. We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Naast het feit dat je vanaf vandaag de Android versie van de app kunt downloaden,  bestaan we twee jaar! Daarom trakteren we. Dus zit jij in level 2 of hoger kijk dan snel in de app waar je jouw traktatie kunt ophalen. Fijne ‘Roamler’ verjaardag allemaal!

Update: Leuk! AndroidPlanet en AndroidWorld hebben meteen een leuk stuk over Roamler geschreven. Minder leuk: het formulier werkt niet lekker als je geen code hebt. We werken eraan!

Spelregels
Heb je een crash gevonden, probeer dan allereerst de crash te reconstrueren, zodat duidelijk is wanneer de app crasht. Geef duidelijk aan wat je doet voordat de app crasht zodat wij het kunnen nabootsen en de oorzaak kunnen vinden. Beschrijf je crash hieronder EN stuur deze naar barbera@roamler.com. Vermeld daarin ook je type telefoon en gebruikersnaam.

De eerste tien, goed doorgestuurde crashes (geen bugs) zijn 50 euro waard en kun je hieronder in het blog kwijt. Een eerder ingezonden crash kun je niet nogmaals melden. Via dit blog houden we je op de hoogte van de crashes. Deze actie loopt tot vrijdag 21 juni, 16 uur.

Update maandag 26 juni

Het registratie formulier werkt weer. Je krijgt een duidelijk melding als er voldoende Roamlers in je regio zijn.
Tot nu toe zijn er drie duidelijke, reproduceerbare crashes genoemd:

1) Bij de menu’s onder Account (Saldo, Vrienden etc.) crasht de app bij een kwart slag draaien. John meldde deze crash en verdient daarmee 50 euro. Deze crash is deels opgelost.
2) De app crasht wanneer je een opdracht selecteert terwijl je geen locatieservices aan hebt staan. Thijs benoemde deze crash als eerste; deze inmiddels is gefixt.
3) John vond eveneens een crash in de nieuwe versie, wanneer je een vriend (via Facebook, Twitter of Roamler) wilt toevoegen. Aan het fixen van deze crash wordt gewerkt.

De crash=cash actie is afgerond, de Roamlers met een goed omschreven, reproduceerbare crash ontvangen via de app informatie over de actie.

Welke taal spreek jij vloeiend?

De nieuwe versie van Roamler (update 1.6.5) is beschikbaar in de App Store. De app is nu ook beschikbaar in het Spaans. Spreek je Spaans (of wil je het leren), dit is nu een taaloptie.

De Spaanse taal is naast de Zweedse taal een voorbereiding om Roamler beschikbaar te maken in meerdere landen. We willen graag in veel landen beschikbaar zijn en daarom willen we de app ook in zoveel mogelijk talen beschikbaar maken. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Is jouw moedertaal bijvoorbeeld Deens, Frans, Russisch, Italiaans of Portugees? Help ons met het vertalen van de app! We nodigen je graag een dag op kantoor uit waarin we gezamenlijk de app in zoveel mogelijk talen gaan vertalen. Kun je ons helpen dan zorgen we natuurlijk voor een mooie opdracht speciaal voor jou!

Wil je een dag meewerken RoamlerHQ en is een buitenlandse taal jouw moedertaal? Stuur  een mailtje naar NLsupport@roamler.com.

Spreek je vloeiend Klingon, Dothraki, Valyrian of Sindarijns, dan vinden we dat prachtig, maar helaas ondersteunt Apple die talen niet. Daarnaast is de app beschikbaar in Engels, Zweeds en Spaans, dus voor die talen zoeken we ook geen Roamlers op het moment.

 

Photo a Week: de winnaars

In de maand maart hebben jullie 5 weken lang jullie mooiste, meest bijzondere foto in kunnen sturen voor de opdracht “Photo a Week”. In deze fotowedstrijd stond elke week een andere categorie centraal. In de eerste week was dit detail, in de tweede week was dit de categorie culinair, de derde week stond in het teken van herhaling, in de vierde week vroegen we jullie om je mooiste foto in te sturen binnen de categorie sport en in de vijfde en laatste week konden jullie een foto in sturen wat voor jullie geluk omvatte.

Velen van jullie hebben ontzettend mooie foto’s ingestuurd. Voor ons was het een lastige taak om een winnaar uit te kiezen. Anders dan in de opdracht omschreven, delen we op dit blog de drie beste foto’s, voor elke categorie apart. De foto’s die onze selectie wel gehaald hebben maar niet het blog kun je terug vinden op Pinterest. Wil je graag nog eens alle foto’s  per week bekijken? Dan kan dat hier voor week 1 en hier voor week 2, 3, 4 en 5.

De winnaars staan in willekeurige volgorde. Deze inzendingen zijn gekozen gekozen omdat de foto’s binnen het onderwerp paste, daarnaast waren het mooie en originele foto’s gemaakt met een iPhone.

 

Binnen de categorie detail zijn de winnaars Nada, Richard en Shriejan.

Het sneeuwvlokje op de foto is gemaakt door Nada op haar vakantie, een perfect detail. Richard heeft gefocust op de regendruppels op het raam, vervolgens heeft hij de foto bewerkt en het resultaat is prachtig. De snippertjes op de foto van Shriejan zijn het detail van een groter geheel, voor ons een reden om deze foto uit te kiezen als één van de winnaars.

 

De beste in de categorie culinair zijn Malou, Patrick en Anne.

De mooie groente taart is gemaakt en gefotografeerd door Malou. Patrick heeft een foto gekozen die hij al eerder gemaakt had voor een Roamler opdracht maar ook voor deze opdracht was deze foto van vorken passend.  Anne heeft een foto ingestuurd van heerlijke gebakjes, toepasselijk voor een winnaar.

 

Elizabeth, Michel en Jeffrey zijn als winnaars verkozen in de categorie herhaling.

De trappen op de foto van Elizabeth vindt je op de Hoge school van Amsterdam, erg toepasselijk voor deze categorie volgens Elizabeth. Michel vond de herhaling van de lijnen van deze kassen zo mooi dat hij de foto heeft ingestuurd voor de opdracht. Wij waren het met hem eens. Jeffrey heeft er in tegenstelling tot Patrick voor gekozen om speciaal voor de opdracht een foto te maken die voor hem herhaling bevatte. Na even nadenken bedacht hij een compositie met een auto en verschillende spiegels waardoor het autootje herhaald wordt.

 

Voor de categorie sport zijn de winnaars Mark, Kristel en Jeanette gekozen.

Sommige foto’s zijn niet bewerkt, maar Mark heeft er voor gekozen dit wel te doen. Dit geeft de foto extra karakter! Dat geldt ook voor de foto van Kristel, zij had de foto speciaal voor haar broer gemaakt. De laatste foto, gemaakt door Jeanette, is van haar dochters bij een kijkavond voor ouders bij Jazz ballet. De lijnen en belichting vond zij erg mooi op deze foto.

 

In de laatste week hebben Roefke, Kitty en Leeke de mooiste foto ingezonden binnen de categorie geluk.

Op de foto van Roefke zijn haar hond en het zoontje van vrienden van haar te zien. Samen zijn ze onafscheidelijk, net Jut en Jul. Een nieuw leven brengt bij iedereen een gevoel van geluk met zich mee, zo ook bij Kitty. Voor Leeke is uitwaaien op het strand met haar vriend en de hond een vorm van ultiem geluk. En wat een mooie foto!

 

Laat ons weten welke foto er voor jou het meeste uitspringt!

Eind deze middag staat er een opdracht voor de 15 winnaars klaar waarin zij de beloofde extra 100 xp kunnen verdienen! Winnaars, houdt de app dus goed in de gaten.

Heb je niet gewonnen wees niet getreurd, over een half jaar zal de fotowedstrijd weer terug keren en zijn er weer een aantal kansen om je aller mooiste foto in te sturen!

Mijn stage bij Roamler – door Walt

Deze week loop ik voor mijn middelbare school stage bij Roamler; super leuk! Zelf ben ik al sinds augustus 2011 een fanatieke Roamler. Ik wist helemaal niet hoe het er allemaal aan toe ging achter de schermen bij Roamler en ik zocht nog een leuke stageplek, dus dat was snel geregeld. Geen idee hebbend wat er ging gebeuren, vertrok ik maandag vroeg om op tijd aan te komen. Toen ik hier aankwam was het meteen gezellig en ik wist zeker dat het een hele leuke week zou worden.

Hierboven zie je iedereen de Nutrilon Check bekijken. 
De sfeer op kantoor is echt super! Tijdens het reviewen wordt er soms wat heen en weer geroepen hoe leuk en hoe grappig sommige inzendingen zijn. Iedereen staat altijd open voor al je vragen en er is altijd wat te doen. Soms denken mensen dat het beoordelen van de inzendingen, het enige is wat er op RoamlerHQ gebeurt, maar ik ben er achter gekomen dat dat maar een klein deel is.
Al vinden medewerkers zelf dat ze geen officiële functie hebben, zijn die er zeker wel; de ene werkt aan de techniek, de andere aan de eindrapporten die naar de klant worden gestuurd en de spreekt met opdrachtgevers. Maar eigenlijk doet iedereen een stukje van alles.
Het enthousiasme, de gezelligheid, de betrokkenheid en de locatie heeft dit een geweldige week gemaakt bij Roamler!
Groet, Walt Eggink