De Roamler crowd: jong & oud!

Zoals jullie misschien wel weten, is de Roamler community erg divers. Van jong tot oud, van studenten tot huisvaders, van fulltime werkende tot vrijwilligers. Om Roamler te worden moet je wel ten minste 18 jaar zijn, maar tussen de 18 en 70 jaar is er van elke leeftijd wel een Roamler te vinden! We gunnen het iedereen om wat bij te kunnen verdienen, ongeacht de leeftijd. 

Elke Roamler is anders, en dit heeft onder andere te maken met de verschillende leeftijdsgroepen. Vaak brengen verschillende leeftijden andere motivaties, doelen en motieven met zich mee. We vinden het leuk om te zien hoe Roamler deel uitmaakt in het leven van jong en oud!

Vanaf je 18e heb je de mogelijkheid om Roamler te worden en wat bij te verdienen met het uitvoeren van taken via de Roamler-app. In principe zou je dit tot je 100ste kunnen blijven doen! Het enige wat je nodig hebt is een smartphone en tegenwoordig zijn er nog maar weinig mensen die deze niet hebben.

De Roamler-crowd bestaat uit tieners, twintigers, dertigers, veertigers etc: er is geen leeftijdscategorie boven de 18 die niet in onze crowd te vinden is. Onze oudste Roamler is maar liefst 76 jaar oud! Zo heeft iedereen heeft een andere reden om Roamler gebruiken, de één haalt er dagelijkse boodschappen van, de ander spaart voor een leuke vakantie, geeft het aan een goed doel of koopt iets leuks van voor de kleinkinderen.

Voor de jongste generatie Roamlers is dit een flexibele manier om bij te verdienen naast hun studie of bijbaan. Jij bepaalt namelijk hoeveel, waar en wanneer je een taak uitvoert. Heb je bijvoorbeeld een tussenuur en niets te doen? Open de Roamler-app en kijk wat er in de buurt te doen is! Misschien heb je nog wel een nieuwe rugzak nodig of moet je nog cadeaus kopen voor kerst, een paar taken hier en daar en je hebt het bedrag zo bij elkaar gespaard.

Ook veel Roamlers met een fulltime baan hebben plezier in het uitvoeren van een Roamler-taak. Als je na werk toch nog even langs de supermarkt gaat, is dit een ideaal moment om een taak uit te voeren; zo verdien je de boodschappen weer terug! Of ben je onderweg, aan het winkelen, uiteten? Er is altijd wel wat te doen bij jou in de buurt! Kijk op de map in de app en je ziet wat er bij jou in de buurt te doen is. Net met pensioen? We zien dat veel mensen nog niet klaar zijn om stil te zitten. Combineer zo een ‘dagje uit’ met de Roamler-taken.

Een taak uitvoeren is niet alleen een handig manier om wat bij te verdienen, het kan ook gewoon een leuke uitdaging zijn, voor alle leeftijden! Vooral als merchandiser heb je de mogelijkheid veel uitdagende taken te doen en maak je tijdens de taken van alles mee. Het is wellicht geen vervanger voor de sportschool maar je bent wel lekker actief bezig en je ook nog eens een stuk goedkoper uit.

Kerst komt er aan en dat betekent voor de meeste mensen ook veel tijd doorbrengen met de familie. En wie weet? Misschien heeft jouw tante, nichtje of opa nog wel wat aan Roamler! 😉

 

Expeditie Roamler

Het jaarlijks terugkerende programma Expeditie Robinson is alweer een aantal weken op de buis. De eerste eilandraden zijn dus al geweest, de eerste bondjes gesmeed en uiteraard is de eerste tropische regenbui ook al voorbij gekomen. Het leven van een Robinson gaat niet over rozen… Wij zijn uiteraard benieuwd of er ook een Robinson in Roamlers schuilhoudt! We creëerden er daarom een speciale opdracht voor.

In de gelijknamige opdracht stelden we vragen over het huidige seizoen, maar legden ook vragen voor waarin we vroegen hoe Roamlers zich staande zouden houden in de Expeditie. De opdracht loopt nog tot 18 oktober, maar in deze blog presenteren we alvast de resultaten tot nu toe!

– Uit de 332 inzendingen blijkt dat 181 Roamlers Expeditie Robinson kijken (55%). Dat betekent echter ook dat 151 mensen minder fan zijn van het programma (45%). Van die 151 Roamlers heeft 63% het programma wel ooit gekeken, maar is dus (gedurende de jaren) afgehaakt. Maar 37% van de niet-kijkers (56 mensen) heeft nog nóóit een aflevering Expeditie Robinson gezien.

Marieke Elsinga (je weet wel, die van RTL Late Night) is by far de populairste kandidaat van dit seizoen (17%)! Gevolgd door Lil’ Kleine (13%) en Brace (13%) – die er beiden inmiddels uitliggen. Op een eervolle vierde plaats staat Kaj Gorgels (12%) – een bekend vlogger. Er werd in totaal maar 28 keer gestemd op de 4 onbekende Nederlanders die dit seizoen meedoen… Hoogste tijd dus om de BN’ers en OBN’ers samen te voegen op een eiland.

– Op de vraag welke proeven Roamlers wel eens zouden willen proberen, antwoordden Roamlers als volgt: de populairste proeven waren ‘een puzzel oplossen’, een ‘evenwichtsproef’ en een proef waarbij de hersenen gekraakt moeten worden. Héél duidelijk de minst favoriete in het rijtje is de jaarlijks terugkerende ‘eetproef‘, waarbij vieze gerechten gegeten moeten worden. En dat snappen wij wel ;), nee, geen levende sprinkhanen voor ons.

De leukste taken op het eiland zijn volgens Roamlers ‘naar eten zoeken’ en een ‘kamp bouwen’, de minst populaire taak is echter ‘vissen’ (al is dat uiteraard ook een vorm van eten zoeken). Laten we het erop houden dat Roamlers liever op het droge blijven.

– Heel duidelijk kwam naar voren dat veel Roamlers ‘zandvlooien‘ het vervelendste ongemak zouden vinden, en daaropvolgend de schaarse aanwezigheid van voedsel. Maar een tropische regenbui en de spanning van de eilandraad? Daar kunnen Roamlers prima mee leven!

Opvallende uitkomst: bij de vraag of Roamlers nádat ze eruit gestemd zouden zijn, op het nobele aanbod in zouden gaan om in hun eentje op een verlaten eiland door te survivelen (zodat ze bij de samensmelting weer terug kunnen keren in het spel) antwoordde 66% “Ja, ik zou het avontuur aangaan in mijn eentje” en antwoordde 34% “Nee bedankt, ik pak in dat geval liever het vliegtuig naar huis”. Zo’n 2/3e van de Roamlers is dus behoorlijk avontuur aangelegd (maar daar staan we niet zo van te kijken, dat zien we ook dagelijks tijdens Roamler opdrachten voorbij komen).

– Ook leuk; Roamlers denken dat de beste tactiek om het lang vol te houden op het eiland (en er dus niet uit gestemd worden) is om met iedereen bevriend te raken! Ook is het spelen van de ‘underdog’ een populaire tactiek. Het vertonen van ‘haantje de voorste’ gedrag raden Roamlers echter ten zeerste af…

Zijn jullie na al deze weetjes al klaar voor de volgende aflevering van de Expeditie? Laat ons weten in een comment wie jouw favoriete kandidaat is en/of van wie je verwacht dat hij/zij deze aflevering het spel moet verlaten.

Roamler Memes

In onze vorige blog schreven we over de populairste online trends aller tijden. Een daarvan betrof de zogeheten memes; humoristische plaatjes met een sprekende of grappig tekst. Vaak staan memes in het teken van een typisch gevoel, een situatie of een persoon. Het idee erachter is dat beelden nog véél meer zeggen dan woorden en dat je middels slechts een paar woorden bij een afbeelding perfect kunt uiten wat je bedoelt. Het doel ervan is om mensen te laten lachen; hele platforms (zoals 9GAG) staan er dan ook vol mee!

Het leek ons leuk om jullie de kans te geven memes te maken die over Roamler gaan! Tijdens het Roamleren kom je ongetwijfeld wel eens typische, spannende of grappige situaties tegen die je nóg beter kunt uitdrukken in de vorm van een meme. De inzendingen waren overweldigend, we kregen zó veel herkenbare en grappige memes binnen. Deze blog zal daarom vooral uit afbeeldingen bestaan, puur omdat er gewoon te veel leuke inzendingen waren om uit te kiezen en we jullie niks willen onthouden. Veel kijk plezier!

    

1) Roamler Emma, 2) Roamler Ezra

    

3) Roamler Erwin, 4) Roamler Shannah

    

5) Roamler Louise, 6) Roamler Mark

    

7) Roamler Lars, 8) Roamler Netty

    

9) Roamler Melanie, 10) Roamler Thirsa

     

11) Roamler Levi, 12) Roamler Marjolein

Dat waren ze dan, vind jij deze memes ook zo herkenbaar? Laat het ons dan weten in de comments. Of heb je er nog niet genoeg van? Bekijk dan de rest van de gedeelde memes via deze link (klik!).

T-shirt slogans

Een paar weken geleden stond de opdracht ‘Beste t-shirt slogans’ open in de app, geïnspireerd op de kledingkeuze van een van onze collega’s. De opdracht was simpel: fotografeer jouw favoriete (bestaande) t-shirt slogan en verzin zelf ook een leuke slogan voor op een kledingstuk. Wij hebben een heleboel leuke en inspirerende inzendingen binnengekregen, waarvan we graag een selectie met jullie willen delen.

4 out of 3 people struggle with math

Rebecca stuurde een foto van dit leuke shirt met woordgrap in. Rebecca; “Ik ben zelf ook niet zo goed met hoofdrekenen dus ik kon dit shirt niet laten hangen!”

I need..

Anita, moeder van een 14-maanden oude zoon, deelt deze leuke ‘gezinsoutfit’; “We hadden een verjaardag en we vinden het erg leuk om als gezin hetzelfde aan te trekken. Dus allemaal een spijkerbroek eronder aan. Leuke reacties gehad!”

Favourite Selfie Shirt

Suzanne; “De tekst staat in het spiegelbeeld op het shirt. Dit zorgt ervoor dat je de tekst pas echt goed kan lezen áls je een selfie maakt.”

Stay weird (maar dan op z’n kop!)

Reviewer Lieke deelde ook een erg grappig shirt met ons; “Ik vond het grappig dat ze een tekst als ‘stay weird’ op een gekke manier op een t-shirt zetten.”

Zelf bedacht slogans

Jullie bleken zelf ook creatief met tekst te zijn. Een aantal slogans die wij erg leuk vonden:

“I’m too cool for slogans”
‘Thank god it’s monday”
“Z.o.z.”
“I am a social vegan, I avoid “meet””
“Life is hard, so stay soft”
“Incognito Superhero”
“I🍩care!” (I donut care)

Heb jij ook nog een leuk idee voor een t-shirt tekst? Deel hem met ons en andere Roamlers in de comments!

Golden oldies

In de opdracht ‘Oudste Apparaat’ vroegen we jullie wat het oudste technologische apparaat is dat jullie nog in huis hebben. Dit leidde tot enorm veel gevarieerde inzendingen:

De één verzamelt oude spullen dus kon van gekkigheid niet kiezen welk apparaat te fotograferen voor deze opdracht. De ander gaf toe eigenlijk geen oude spullen in huis te hebben en maakte dus een foto van een mobieltje uit 2013. Ook helemaal prima, maar de meest bijzondere inzendingen waren toch wel de inzendingen met écht oude apparaten; exemplaren die de tijdsgeest van toen laten zien en daardoor tevens in kaart brengen hoeveel er de afgelopen decennia is veranderd.

In deze blog leggen we een aantal van deze oude apparaten voor, wat vermoedelijk voor jullie één grote herkennings-show wordt!

  

De foto linksboven is een foto van Roamler Suzan, hierop staat een Beckson uit 1965. De Beckson werd gebruikt door buschauffeurs om ieder gewenst vervoersbewijs te kunnen printen. Een bijzonder item voor Suzan; want zowel haar schoonvader, als haar man zijn buschauffeurs!

De foto rechtsboven is een platenspeler van Roamler Thomas. Deze stamt uit 1975 en kocht hij speciaal op een beurs. Hij gebruikt hem nog altijd om zowel oude als nieuwe platen op af te spelen. Mooi opvallend kleurtje ook!

Bovenstaande foto is een oude fotocamera; ingezonden door Roamler Piene. Zij vermoedt dat deze van halverwege de vorige eeuw moet zijn. Hij is van haar oma geweest; bijzonder he?

Bovenstaande foto werd gemaakt door Roamler Lisette. Je ziet een oude Nintendo; de NES (Nintendo Entertainment System), uit 1985. Toch speciaal om één van de eerste Nintendo’s ooit in huis te hebben! Dat levert later (en zelfs nu al) mooie verhalen op!

 

Linksboven zie je een oude telefoon. Deze staat thuis bij Roamler Mylène. De telefoon komt vermoedelijk uit de jaren 40. Hij staat bij haar thuis voor de sier en als klein kind speelde ze er al mee door aan het draaimechanisme te draaien (velen van ons zullen dit wel herkennen).

Op de foto rechtsboven zie je een oude Apple Macintosh (SE), van Roamler Marc. Deze komt uit 1982. Marc heeft de computer speciaal op Marktplaats gekocht omdat hij gek is van Apple en daarom vanalles van Apple spaart; zo ook dit oude exemplaar.

Op de foto hierboven zie je een stokoude typemachine, vermoedelijk uit de beginjaren van 1900. Hij staat bij Roamler Lisa thuis en vroeger fascineerde dit apparaat haar al; als klein meisje typte ze er vrolijk op tijdens het spelen.

De foto hieronder is al net zo bijzonder. Deze is gemaakt door Roamler Britt en laat een oude naaimachine zien. Deze naaimachine is van haar oma geweest. Tegenwoordig is ‘ie niet meer in gebruik maar staat hij gewoon voor de sier in het interieur; dit oudje heeft zijn pensioen dan ook meer dan verdiend.

Denk je nu bij het zien van deze apparaten: ‘hé wat grappig, dit hadden wij vroeger ook thuis’, laat het ons dan weten in de comments. Wij zijn natuurlijk benieuwd naar jullie mooie herinneringen.

Photo a Week 2017: de winnaars

De jaarlijks terugkerende Photo a Week challenge is inmiddels voorbij. Vijf weken lang vroegen we jullie mooie foto’s in te zenden binnen een bepaalde categorie. De categorieën dit jaar waren: Nieuwsgierigheid, Muziek, Schaduw, Dieren en Emotie. We ontvingen enorm veel leuke inzendingen, maar kozen per categorie 3 favorieten om er vervolgens een stemopdracht aan te koppelen, zodat er per categorie één winnaar zou zijn.

Die stemmen zijn nu geteld, de winnaars per categorie zijn bekend! Wat winnen de winnaars? 100 XP! Voor de winnaars komt er een opdracht in de app waarmee ze hun 100 XP kunnen innen. Heb je dus gewonnen? Hou dan de app goed in de gaten.

En dan nu… de resultaten!

In de categorie Nieuwsgierigheid heeft met 59% Niesje J. gewonnen! Maar liefst 417 Roamlers hebben op Niesje’s foto gestemd, waarop haar poes met snuit in een gieter zit. Nieuwsgierigheid ten top!

In de categorie Muziek heeft met 50% Melvin van N. gewonnen (353 stemmen). De foto is tijdens de afsluiting van het Daydream Festival gemaakt. Leuk weetje; Melvin is tevens onze nieuwste Reviewer! Keurt hij binnenkort een inzending van jou goed? Feliciteer hem dan even met zijn winst ;).

In de categorie Schaduw heeft met 46% Maaike K. gewonnen. Dit is goed voor maar liefst 326 stemmen! De foto is op de Zeedijk gemaakt. Het lijkt wel of we dubbel zien!

In de categorie Dieren heeft met 78% Antony E. gewonnen. Hij kreeg een overweldigende 553 stemmen voor zijn foto met daarop een zwaan die voor haar baby’s zorgt. Gemaakt in Katwijk aan de Rijn. Lief he?

In de categorie Emotie heeft met 60% de foto van Ylse W. gewonnen! (426 stemmen). Deze prachtige dubbele regenboog heeft voor flink wat ‘verwondering’ gezorgd; Ylse pakte namelijk snel de externe accu van haar telefoon om deze foto te kunnen maken (batterij was leeg). Wat je al niet moet doen voor de perfecte foto!

Toch bleek het stemmen nog niet zo makkelijk! Een aantal Roamlers hadden het volgende erover te zeggen:

– “Allemaal mooie foto’s, best moeilijk om te  kiezen.”
– “Samen met mijn twee zoontjes tot de keuze gekomen. Mooie foto’s.”
– “These are all really amazing photos – it was hard to choose!”
– “Mag ik nog een keertje stemmen?”
– “Zitten prachtige foto’s bij, met recht finalisten!”

Gefeliciteerd aan alle winnaars en tot volgend jaar bij de Photo a Week challenge 2018.

Moestuintjes!

Een aantal weken terug vroegen we of jullie meededen aan de moestuintjes actie van de Albert Heijn en zo ja, hoe het verzamelen (en het groeien) ervan jullie afging. We hebben de opdracht destijds in twee delen gesplitst, in ‘Moestuintjes’ en ‘Moestuintjes 2.0’, zodat we twee meetmomenten hadden om te kijken hoe het ging en zo een kleine vergelijking konden maken. In deze blog leggen we de resultaten voor.

Moestuintjes opdracht 1:
Deze eerste opdracht is door maar liefst 462 Roamlers ingevuld en 68% van deze Roamlers deed mee met de actie. Maar 16% van deze groep deed daadwerkelijk méér boodschappen om aan 15 euro te komen om een moestuintje te ontvangen en maar 19% gebruikte de speciale Moestuintjes app voor het verzorgen van de plantjes.

Na de eerste meting hadden Roamlers gemiddeld 8,9 moestuintjes gespaard, met (zeer vaak) het doel door te sparen en de gehele collectie te bemachtigen (de totale collectie bestond uit 20 moestuintjes).

De meest ontvangen moestuintjes waren na het eerste meetmoment: Tijm, Radijs en Spinazie.
De minst ontvangen moestuintjes: Phacelia, Groot Kaarsjeskruid en Cavolo Nero (ook gelijk de meest onbekende).

Ook vroegen we of Roamlers vorig jaar ook meededen aan de actie, en zo ja; welk moestuintje het beste had geoogst. Dit waren overduidelijk de Cherry Tomaatjes en de Courgette (en dat correspondeert ook met dit grappige artikel). Zouden Roamlers ook zulke gigantische Courgettes hebben geoogst?

Moestuintjes opdracht 2:
Deze opdracht werd door 200 Roamlers ingevuld en zij bezaten na het tweede meetmoment gemiddeld 17,6 moestuintjes. Al een stuk meer dan het eerste meetmoment!

De meest ontvangen moestuintjes waren na de tweede ronde: Cherry Tomaat, Rucola en Radijs. Een kleine schifting in de top 3 dus.
De minst ontvangen moestuintjes waren na de tweede ronde (nog steeds): Phacelia, Groot Kaarsjeskruid en Cavolo Nero.

Ten opzichte van de eerste meting, waar 19% van de Roamlers de app gebruikte, gebruikte na de tweede meting nog maar 13% de Moestuintjes app bij de verzorging van de plantjes. Het is dus duidelijk dat Roamlers het verzorgen van de plantjes tussen de twee meetmomenten onder de knie hebben gekregen en dus de app minder nodig hadden.

Hierbij het overzicht van de meest ontvangen moestuintjes:

En dan uiteraard nog een aantal mooie foto’s van Moestuin-projecten van Roamlers (wél van een paar weken geleden, vermoedelijk zijn ze nu al stukken groter):


Foto credits:
Linksboven: Roamler Marieke
Linksonder: Roamler Jurriaan
Midden boven: Roamler Jordi
Midden onder: Roamler Ester
Rechts: Roamler Edith

We zijn erg benieuwd of de moestuintjes bij jullie nog steeds zo goed gaan (of niet). Laat het ons weten in de comments!

Provincies raden!

Een aantal weken terug vroegen we jullie in de experience opdracht ‘Oost west, thuis best’ om provincies uit te beelden met karakteristieke voorwerpen voor die bepaalde provincie. We vroegen jullie daarbij om het een beetje mysterieus te houden zodat we, met de input die jullie gaven, een opvolg quiz konden maken. Het was dus bijvoorbeeld de bedoeling om woorden die weg zouden geven om welke provincie het ging te bedekken.

We hebben veel leuke input gekregen, het was dan ook knap lastig om de vijf beste uit te kiezen die óók nog eens vijf verschillende provincies uitbeeldden (bepaalde provincies waren populairder dan andere) en niet al te moeilijk óf makkelijk waren. Uiteindelijk kwam er gelukkig een diverse selectie uit. We presenteren in deze blog de juiste antwoorden van de vervolgopdracht ‘Provincies raden!’ (want we weten dat veel Roamlers inmiddels behoorlijk nieuwsgierig zijn). Komen ze:

Het antwoord op vraag 1 was, uiteraard, Zuid-Holland. Te herkennen aan de Goudse Stroopwafels (Gouda) en het Delfts blauwe blik. Dankjewel voor de input Roamler Britt. Deze vraag bleek door de meeste Roamlers juist beantwoord te worden. Piece of cake (koek) dus!

 

 

 

Het antwoord op vraag 2 moest zijn; Overijssel. Te herkennen aan het Grolsch bierflesje (de huidige Grolsch brouwerij staat in Enschede), en de FC Twente clubcard (het woord ‘FC Twente’ was weggevaagd in de quiz). Veel Roamlers gaven het juiste antwoord, echter kwam het ook regelmatig voor dat ‘Gelderland’ werd genoemd. Waarom? Omdat Grolsch zijn oorsprong (van heel lang geleden) kent in Groenlo, Gelderland. Een logische beredenering van Roamlers, toch was het niet de provincie waar we op doelden; er lag namelijk nog een tweede item bij – de voetbal club card! Dankjewel voor je input Roamler Daniel.

 

 

 

 

Het antwoord op vraag 3 bleek de aller-lastigste! Maar weinig Roamlers hadden het bij het juiste eind. Het was dan ook een moeilijke, maar hé, een quiz moet ook een moeilijke vraag hebben toch? Het juiste antwoord moest zijn; Brabant. Waarom? De 64 staat voor de 64 gemeentes die Brabant telt, het leer en de stoffen staan voor de leer- en textielindustrie, het peertje (blauwe lichtbolletje) staat voor Philips en de lichtstad Eindhoven (én in Brabant brandt nog licht volgens Guus Meeuwis), en de kleine kabouter op de achtergrond staat voor de Efteling. Lastige he?! Wel goed gevonden door Roamler Rianne!

 

 

 

 

En dan nog een (vrij) makkelijke, het antwoord op vraag 4 moest namelijk Noord-Holland zijn. Te herkennen aan het Joden Koeken blik (komt oorspronkelijk uit Alkmaar) en het Amsterdamse wapen op de achtergrond. Zie je de woorden ‘heldhaftig’ en ‘barmhartig’ aan de linker- en rechterkant een beetje tevoorschijn komen? Dankjewel voor je input Roamler Gisela, de Roamlers wisten wel raad met jouw inzending!

 

 

 

 

En dan, de makkelijkste. Het antwoord op vraag 5 moest natuurlijk Friesland zijn! Te herkennen aan de Friese vlag, een SC Heerenveen voetbalsjaal, en een flesje Friese Whisky (Frysk Hynder genaamd). Veel Roamlers konden deze vraag makkelijk beantwoorden, dus, goed gedaan Roamler Doeke!

 

 

De opdracht werd behoorlijk vaak ingevuld! Maar liefst 718 Roamlers hebben een poging gewaagd! Daarvan moesten er helaas 331 worden afgekeurd, maarrrr, dat betekent ook dat 387 Roamlers géén of maar 1 foutje hadden! Netjes hoor.

Tot de volgende quiz allemaal!

Potlood vs. Camera

Er zijn vele manieren om creatief te zijn met fotografie. Iemand die dat als geen ander begrijpt is Ben Heine, deze fotograaf/kunstenaar voegt tekeningen bij situaties (zoals omgevingen) en dat ziet er bijzonder uit! Bekijk onderstaande foto’s maar eens:

Gaaf he?! Dit bracht ons op een idee voor een creatieve opdracht. We vroegen jullie een simpele tekening te maken en deze vervolgens in een real-life situatie te plaatsen, zodat het lijkt alsof beide in elkaar opgaan. Alles wat je nodig had was: papier, potlood en natuurlijk de camera van je telefoon!

Zoals we al verwachtte, kwamen hier mooie en originele creaties uit. We hebben een paar leuke uitgekozen om aan jullie te laten zien. Wel opvallend… wij zien een duidelijk thema terugkomen. Roamlers zijn blijkbaar (net als wij) gek op dieren!

Foto 1: de kat van Roamler Vicky heeft er een nieuw maatje bij.
Foto 2: tekentalent gesignaleerd bij Roamler Kimberley!
Foto 3: Roamler Annelies had een nieuwe muis nodig voor haar laptop!
Foto 4: Roamler Gré had gezellig bezoek in haar tuin.
Foto 5: de kat van Roamler Liza zag dat visje duidelijk wel zitten als snack!
Foto 6: bij Roamler Dana kwam er een bootje langsvaren.

         

Net zo goed als Ben Heine zelf toch?

Roamler’s got talent

Roamlers hebben talent! Naar aanleiding van de experience opdracht ‘Roamler’s got talent’ zijn wij overdonderd met de talenten waarover Roamlers beschikken. De één is bijzonder goed in sport (voorbeelden van inzendingen: judo, skiën, paardrijden, waterpolo of turnen), de ander in iets in de natuur (vissen, tuinieren) of weer een ander in iets creatiefs (zingen, fotograferen, schilderen); de gaafste en meest indrukwekkende talenten kwamen voorbij.

Daarbij hebben we natuurlijk onwijs mooie foto’s ontvangen; een feestje om te reviewen! We hebben 6 mooie uitgekozen om aan jullie te tonen, een podium voor deze talenten (wat ze zeker verdienen).

Hierbij we proudly present de Roamler’s got talent ‘winnaars’:
Foto 1: Roamler Lianne kan práchtig tekenen.
Foto 2: Roamler Rianne maakt zeer mooie taarten.
Foto 3: Roamler Adinda heeft duidelijk verstand van nagels!
Foto 4: Roamler Wendy kan professioneel haken.
Foto 5: Roamler Bernice kan óók al zo mooi tekenen!
Foto 6: Roamler Margriet kan culinair koken; om je vingers bij af te likken!

    

    

    

Wisten jullie dat onze reviewers er ook wat van kunnen? Reviewers Roshelle en Maaike hebben grote talenten! Roshelle maakt de meest waanzinnige taarten en Maaike maakt levensechte tekeningen! (Links = Roshelle, Rechts = Maaike).

   

 

Ben jij ook zo onder de indruk van deze talenten, of beschik jij zelf over een dergelijk talent (en heb je deze per ongeluk niet ingezonden tijdens de looptijd van de opdracht)? Laat het ons dan weten in de comments onder deze blog of op Facebook!