Kikker in je bil!

Het is velen van jullie opgevallen, er stond afgelopen zaterdag een wel héél gekke opdracht in de app, namelijk: een selectie-opdracht voor een speciale sportgroep. Een opdracht met allerlei vragen over sport, zodat we achteraf konden selecteren wie er bij de speciale sportgroep voor een opdracht mocht horen!

Maar wat was er nou aan de hand? De app luisterde niet! Gaf je bijvoorbeeld aan 3 keer per week te sporten, kreeg je de vraag waarom je nooit sport. Gaf je daarnaast aan dat je aan voetbal deed, moest je opeens uitleggen waarom je ballet gekozen had. En raakte je ook helemaal in de war van de vraag over je favoriete voetbalclub? Ook al ben je fan van Feyenoord, de app vroeg je waarom je fan was van Cambuur. Wellicht had het iets met de datum te maken want het was natuurlijk… 1 APRIL! Onze missie? Roamlers (een klein beetje) in de maling nemen!

En hoewel veel van jullie er zijn ingetrapt, voelden ook veel van jullie nattigheid; beiden leverde hilarische reacties op:
– ‘Willen jullie deze opdracht opnieuw doen? Ik gaf aan te sporten, vervolgens zegt de app dat ik niet aan sport doe. Ik gaf paardrijden als sport aan, zegt de app ballet. Pardon?’
– ‘De antwoorden die ik heb gegeven zijn anders als die in de app… Ik fitness 2x per week… Maar i.p.v fitness geeft de app ballet aan en in plaats van Ajax, Cambuur’
– ‘Er worden steeds ander antwoorden ingevuld! Terwijl ik de goede aanvink!’
– ‘Leuke 1 april grap!’
– ‘Ah, inderdaad, het is 1 april. Grapjassen zijn jullie!’
– ‘Dit is een 1 april grap zeker, of niet… Hahaha!’
– ‘Lachen hoor! Maar over FC Twente maken we geen grapjes hier!’
– ‘Er klopt niks van deze vragenlijst. Ik heb hele andere antwoorden ingevoerd dan dat hij terug gaf. Dus nu gaan jullie de verkeerde groep krijgen als je deze antwoorden serieus neemt.’

Bij de vraag een foto te maken van je favoriete sporthouding werden we echter teruggepakt. Zo gaven we de suggestie een foto te maken in de ‘plank’ houding. Nou, die kregen we! En wel zo:

     

Gelukkig kregen we ook een boel foto’s van Roamlers die écht in de plank houding lagen!

Eindstand? Niemand werd geselecteerd voor de speciale sportgroep want iedereen gaf de verkeerde antwoorden… Sorry! Voorlopig zijn jullie gelukkig weer van onze grappen en grollen af. Heb jij dit jaar nog mensen in de maling genomen?!