Laadpaal installaties & onderhoud voor uw klanten

De laadpaalinstallatie specialist van Nederland

Waarom Roamler?

Ontdek hoe Roamler uw bedrijf kan helpen bij het realiseren van een duurzame en efficiënte laadinfrastructuur.

  • Maatwerkoplossingen voor uw specifieke behoeften.
  • Deskundige installatie en onderhoud voor probleemloze prestaties.
  • Snelle respons en uitgebreide ondersteuning bij eventuele vragen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Roamler uw bedrijf kan helpen bij de overstap naar elektrische mobiliteit.

Kenmerken

Ontdek hoe Roamler uw bedrijf kan helpen bij het realiseren van een efficiënte en betrouwbare laadinfrastructuur.

Datagedreven, PowerPlatform, Klantreis,

Naadloze Integratie

Onze laadpalen worden naadloos geïntegreerd in uw bedrijfsomgeving voor een optimale gebruikservaring en esthetiek.

Gecertificeerde Monteurs

Onze gecertificeerde monteurs zorgen voor een professionele installatie en onderhoud van uw laadinfrastructuur.

Publieke en Private Laadpalen

Wij bieden maatwerkoplossingen voor zowel publieke als private laadinfrastructuur, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Voldoende Capaciteit

Onze laadinfrastructuur is ontworpen om voldoende capaciteit te bieden voor het gelijktijdig opladen van meerdere voertuigen, zonder compromissen.

Download nu het infoblad met daarin aanvullende informatie over onze laadpaal-installaties. 

Ik wil mijn klanten helpen

Kom in actie en neem vandaag nog contact met ons op om jouw klanten te ontzorgen met de laadpaal installatie en onderhoudsdiensten van Roamler Tech!

Wij leveren diensten voor:

Clients

Onderstaande opdrachtgevers gingen u al voor

Veelgestelde vragen

Helaas, Roamler is een B2B-serviceprovider en biedt momenteel geen installaties voor particulieren. We werken samen met bedrijven en organisaties om hen te voorzien van hoogwaardige laadinfrastructuur voor hun klanten en werknemers.

Bij Roamler werken we samen met toonaangevende fabrikanten van laadpalen om u de beste kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden. We installeren laadpalen van gerenommeerde merken, en kunnen ook aan specifieke verzoeken voldoen indien nodig.

Ja, we bieden garanties op de laadpalen die we installeren, afhankelijk van de specifieke voorwaarden van de fabrikant. Ons team zorgt ervoor dat u volledig op de hoogte bent van de garantievoorwaarden en dat u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van uw laadinfrastructuur

Ja, naast installatie bieden we uitgebreide onderhoudsdiensten voor uw laadinfrastructuur op lange termijn. Van regelmatige controles en preventief onderhoud tot snelle reparaties en software-updates, we zorgen ervoor dat uw laadpalen optimaal blijven presteren.

  •  

Jazeker, we bieden een geavanceerd bestelproces dat volledig is afgestemd op uw behoeften. Van het kiezen van de juiste laadpalen tot het plannen van de installatie en het beheren van de kosten, we zorgen ervoor dat u volledige controle heeft over uw laadinfrastructuur.

  •  

Ja, onze monteurs zijn gecertificeerd en hebben uitgebreide ervaring in het installeren van laadinfrastructuur. Ze zijn volledig op de hoogte van de nieuwste normen en voorschriften en zorgen ervoor dat uw laadpalen veilig en efficiënt worden geïnstalleerd.

  •  

Bij Roamler nemen we gegevensbeveiliging zeer serieus en zorgen we ervoor dat uw gegevens te allen tijde veilig zijn. We volgen strikte protocollen voor gegevensbeveiliging en zorgen ervoor dat uw gegevens veilig en beschermd zijn.

 

Contact

Adres
Roamler HQ
NDSM-plein 20-26,   Amsterdam,  1033 WB