Roamler’s got talent

Roamlers hebben talent! Naar aanleiding van de experience opdracht ‘Roamler’s got talent’ zijn wij overdonderd met de talenten waarover Roamlers beschikken. De één is bijzonder goed in sport (voorbeelden van inzendingen: judo, skiën, paardrijden, waterpolo of turnen), de ander in iets in de natuur (vissen, tuinieren) of weer een ander in iets creatiefs (zingen, fotograferen, schilderen); de gaafste en meest indrukwekkende talenten kwamen voorbij.

Daarbij hebben we natuurlijk onwijs mooie foto’s ontvangen; een feestje om te reviewen! We hebben 6 mooie uitgekozen om aan jullie te tonen, een podium voor deze talenten (wat ze zeker verdienen).

Hierbij we proudly present de Roamler’s got talent ‘winnaars’:
Foto 1: Roamler Lianne kan práchtig tekenen.
Foto 2: Roamler Rianne maakt zeer mooie taarten.
Foto 3: Roamler Adinda heeft duidelijk verstand van nagels!
Foto 4: Roamler Wendy kan professioneel haken.
Foto 5: Roamler Bernice kan óók al zo mooi tekenen!
Foto 6: Roamler Margriet kan culinair koken; om je vingers bij af te likken!

    

    

    

Wisten jullie dat onze reviewers er ook wat van kunnen? Reviewers Roshelle en Maaike hebben grote talenten! Roshelle maakt de meest waanzinnige taarten en Maaike maakt levensechte tekeningen! (Links = Roshelle, Rechts = Maaike).

   

 

Ben jij ook zo onder de indruk van deze talenten, of beschik jij zelf over een dergelijk talent (en heb je deze per ongeluk niet ingezonden tijdens de looptijd van de opdracht)? Laat het ons dan weten in de comments onder deze blog of op Facebook!