Potlood vs. Camera

Er zijn vele manieren om creatief te zijn met fotografie. Iemand die dat als geen ander begrijpt is Ben Heine, deze fotograaf/kunstenaar voegt tekeningen bij situaties (zoals omgevingen) en dat ziet er bijzonder uit! Bekijk onderstaande foto’s maar eens:

Gaaf he?! Dit bracht ons op een idee voor een creatieve opdracht. We vroegen jullie een simpele tekening te maken en deze vervolgens in een real-life situatie te plaatsen, zodat het lijkt alsof beide in elkaar opgaan. Alles wat je nodig had was: papier, potlood en natuurlijk de camera van je telefoon!

Zoals we al verwachtte, kwamen hier mooie en originele creaties uit. We hebben een paar leuke uitgekozen om aan jullie te laten zien. Wel opvallend… wij zien een duidelijk thema terugkomen. Roamlers zijn blijkbaar (net als wij) gek op dieren!

Foto 1: de kat van Roamler Vicky heeft er een nieuw maatje bij.
Foto 2: tekentalent gesignaleerd bij Roamler Kimberley!
Foto 3: Roamler Annelies had een nieuwe muis nodig voor haar laptop!
Foto 4: Roamler Gré had gezellig bezoek in haar tuin.
Foto 5: de kat van Roamler Liza zag dat visje duidelijk wel zitten als snack!
Foto 6: bij Roamler Dana kwam er een bootje langsvaren.

         

Net zo goed als Ben Heine zelf toch?