Nieuwe medewerkers

Jorjan, Anouk en Marit! Wie zijn ze en wat doen ze precies bij Roamler?

 

Foto: Anouk, Jorjan en Marit 

Jorjan, 28: heeft voordat hij als Project Manager bij Roamler kwam werken maar liefst 3 jaar in Helsinki (Finland) gewoond; hier behaalde hij onder andere zijn master Bedrijfskunde & Economie. Door zelf de Roamler taken uit te voeren, vindt hij het extra leuk om de verschillende taken op te zetten. Zijn voorkeur gaat uit naar de mystery visits. ”Ik vind het een leuke uitdaging om zo veel mogelijk informatie te verkrijgen zonder op te vallen”. Naast zijn werk bij Roamler is Jorjan veel te vinden in de sportschool en houdt zich regelmatig bezig met videografie en muziek.

Anouk, 25: komt oorspronkelijk uit Apeldoorn maar woont al bijna 4 jaar om de hoek bij het Roamler kantoor. Met promoties en assortimenten heeft ze al ervaring: zij werkte 2 jaar op het Vomar hoofdkantoor. Anouk was aan het solliciteren en deed ondertussen Roamler taken om wat bij te verdienen. ”Toen kwam ik erachter hoe leuk de app eigenlijk is en wat er allemaal mogelijk is bij Roamler, dus ging ik naar vacatures op het hoofdkantoor kijken…”. Ze is nu erg blij met haar afwisselende baan als Project Manager bij Roamler. Paar keer per week gaat ze na haar werk nog softballen, is te vinden in de keuken of in een van de nieuwste restaurantjes van Amsterdam.

Marit, 25: geboren in Rotterdam maar woont inmiddels al meer dan 5 jaar in de hoofdstad. Ze begon ongeveer een maand geleden met het managen van de crowd als Community Manager bij Roamler.”Het is zo leuk dat je de crowd steeds beter leert kennen en waar nodig is te helpen met het uitvoeren van de verschillende taken”. De samenwerking met zowel de crowd, het team en de afwisseling van het werk maakt haar dan ook juist zo enthousiast. Na werk is ze aan het koken en eten met vrienden of bij de film te vinden. Verder houdt ze enorm van reizen.