Spaardoelen

Waar spaar jij voor met je Roamler verdiensten? Of geef je het stiekem al meteen uit? Zit je al in level 5 of hoger? Grote kans dat jij deze XP taak ‘Roamler spaargeld’ zelf al een keer hebt ingevuld!

Een aantal Roamlers (9% van de inzendingen) hebben nog nooit hun Roamler tegoed laten uitbetalen. Maar het grootste deel (91% van de inzendingen) heeft wel eens het Roamler tegoed uit laten betalen. Van de Roamlers die deze taak deden, spaart 56% nog voor iets…lees hieronder verschillende spaardoelen van onze Roamlers!

 “Ik betaal met de Roamler verdiensten weer mijn benzinekosten, daarmee doe ik weer andere taken!”

“Voor mijn hond koop ik verse worst!”

“Momenteel ben ik aan het sparen voor nieuwe zeillaarzen. Tijdens het zeilen heb ik anders altijd koude tenen.”

“2 mooie, dure koffers gekocht van mijn Roamler verdiensten!”

“Een powerbank, zo kan ik tijdens een lange Roamler dag mijn telefoon opgeladen houden!”

“Van mijn Roamler verdiensten heb ik voor veel verschillende dingen gespaard: abonnementen, vliegtickets en hostels voor een rondreis.”

“Atelier ruimte. Verf en andere kunst attributen.”

“Broodtrommeltjes voor mijn kids. Van die dure met hun naam er op. Overbodig maar wel leuk. Een traktatie.”

“Dat heb ik bijgelegd voor mijn iPhone 8+. Om mijn taken beter te kunnen fotograferen.”

“Dat is vrij willekeurig. Onlangs heb ik van een uitbetaling een kerstboom gekocht. Ik zie de Roamler inkomsten als een extraatje. Het is wel zo dat ik deze specifiek voor iets uit probeer te geven!”

“De eerste $ 1.000,00 die ik met Roamler heb verdiend, heb ik via PayPal op mijn Kiva-account gestort. Hierdoor heb ik inmiddels 101 kleine ondernemers geholpen met een micro-krediet van $25,00 waarmee de onderneming een positief zetje heeft gekregen. Roamler is voor mij een hobby waar ik een goed doel mee kan steunen.

“Dyson stofzuiger en kleinere dingetjes. De stofzuiger omdat ik m graag wilde maar m erg duur vond…”

“De reden dat ik nog nooit mijn Roamler verdiensten uit heb laten betalen, is, omdat ik een groot geldbedrag hier bij elkaar wil sparen en dat in een keer op mijn rekening gestort krijg.”

“Dankzij de verdiensten van Roamler lekker richting de zon!”

“Het spaardoel is om eventueel na deze opleiding mijn eigen opleiding eventueel te betalen wanneer ik een vervolgopleiding wil gaan doen.”

Waar ben jij voor aan het sparen?