De Roamler crowd: jong & oud!

Zoals jullie misschien wel weten, is de Roamler community erg divers. Van jong tot oud, van studenten tot huisvaders, van fulltime werkende tot vrijwilligers. Om Roamler te worden moet je wel ten minste 18 jaar zijn, maar tussen de 18 en 70 jaar is er van elke leeftijd wel een Roamler te vinden! We gunnen het iedereen om wat bij te kunnen verdienen, ongeacht de leeftijd. 

Elke Roamler is anders, en dit heeft onder andere te maken met de verschillende leeftijdsgroepen. Vaak brengen verschillende leeftijden andere motivaties, doelen en motieven met zich mee. We vinden het leuk om te zien hoe Roamler deel uitmaakt in het leven van jong en oud!

Vanaf je 18e heb je de mogelijkheid om Roamler te worden en wat bij te verdienen met het uitvoeren van taken via de Roamler-app. In principe zou je dit tot je 100ste kunnen blijven doen! Het enige wat je nodig hebt is een smartphone en tegenwoordig zijn er nog maar weinig mensen die deze niet hebben.

De Roamler-crowd bestaat uit tieners, twintigers, dertigers, veertigers etc: er is geen leeftijdscategorie boven de 18 die niet in onze crowd te vinden is. Onze oudste Roamler is maar liefst 76 jaar oud! Zo heeft iedereen heeft een andere reden om Roamler gebruiken, de één haalt er dagelijkse boodschappen van, de ander spaart voor een leuke vakantie, geeft het aan een goed doel of koopt iets leuks van voor de kleinkinderen.

Voor de jongste generatie Roamlers is dit een flexibele manier om bij te verdienen naast hun studie of bijbaan. Jij bepaalt namelijk hoeveel, waar en wanneer je een taak uitvoert. Heb je bijvoorbeeld een tussenuur en niets te doen? Open de Roamler-app en kijk wat er in de buurt te doen is! Misschien heb je nog wel een nieuwe rugzak nodig of moet je nog cadeaus kopen voor kerst, een paar taken hier en daar en je hebt het bedrag zo bij elkaar gespaard.

Ook veel Roamlers met een fulltime baan hebben plezier in het uitvoeren van een Roamler-taak. Als je na werk toch nog even langs de supermarkt gaat, is dit een ideaal moment om een taak uit te voeren; zo verdien je de boodschappen weer terug! Of ben je onderweg, aan het winkelen, uiteten? Er is altijd wel wat te doen bij jou in de buurt! Kijk op de map in de app en je ziet wat er bij jou in de buurt te doen is. Net met pensioen? We zien dat veel mensen nog niet klaar zijn om stil te zitten. Combineer zo een ‘dagje uit’ met de Roamler-taken.

Een taak uitvoeren is niet alleen een handig manier om wat bij te verdienen, het kan ook gewoon een leuke uitdaging zijn, voor alle leeftijden! Vooral als merchandiser heb je de mogelijkheid veel uitdagende taken te doen en maak je tijdens de taken van alles mee. Het is wellicht geen vervanger voor de sportschool maar je bent wel lekker actief bezig en je ook nog eens een stuk goedkoper uit.

Kerst komt er aan en dat betekent voor de meeste mensen ook veel tijd doorbrengen met de familie. En wie weet? Misschien heeft jouw tante, nichtje of opa nog wel wat aan Roamler! 😉