Voor Roamlers, door Roamlers

Bij Roamler maak je deel uit van een community. In dit blog delen we de ervaringen van andere Roamlers.

Meer dan 600 Roamlers deden afgelopen maand deze XP-taak ‘Voor Roamlers, door Roamlers’! Misschien zit jouw antwoord er wel tussen? 

Hoelang ben je al Roamler en waarom ben je ooit begonnen met Roamler?

De meeste Roamlers kennen Roamler middels mond-tot-mond-reclame. Maar er waren ook veel mensen die Roamler hebben gevonden via een blog of socialmediakanaal. 

“Ongeveer een jaartje Roamler. Ik ben begonnen via een cliënt van mij die heel enthousiast over Roamler was. Dat wilde ik ook graag uitproberen!”

“Ik ben sinds 2 weken weer Roamler na jaren geleden actief Roamler te zijn geweest. Waarom? Omdat ik de opdrachten leuk vind, het extra zakcentje handig vind en daardoor een doel heb om op de fiets te stappen!”

“Paar maanden geleden ben ik begonnen om een leuk uitje bij elkaar te verdienen. Dagje uit met de kinderen.”

“Omdat ik het leuk vind om producten te testen! Ik heb nu al meerdere producten gratis mogen testen en hoef in ruil daarvoor alleen een review te schrijven.”

Welke taak doe je het liefst en hoop je in 2020 terug te zien?

Ook vroegen we welke taken jullie het liefst doen en graag terug zouden zien in 2020. Veel Roamlers gaven aan graag mystery-visits te doen, terwijl er aan de andere kant een grote groep was die juist contact zoeken met het personeel fijner vindt. Het is in ieder geval wel duidelijk dat de terugkerende Live Sport Checks , Action bonnen, Babymelk check en Bioscoop check goed in de smaak vallen. 

“Tv schermen check, ik zit zelf graag in cafés en kan dit dus onopvallend doen en tijdens het genot van een drankje”.

“De Red Bull opdrachten zijn echt super gaaf om te doen!”

“Baby melk blijft favoriet. Verder vind ik voorraadchecks bij drogisterijen ook altijd goed en snel te doen. Checks bij horecagelegenheden waarbij een drankje besteld moet worden vind ik ook leuk. Zo kan je er meteen een gezellige avond van maken. Abri checks vond ik ook leuk! Snel, makkelijk en geen zorgen om ‘gesnapt’ te worden door een medewerker.”

“De energy check en de krantenverkoper check. Verder hoop ik leuke sales taken te gaan doen en zie ik graag de postnl taak einde jaar weer te zien.”

Wat is het leukste / gekste / spannendste / grappigste dat je het afgelopen jaar (2019) hebt meegemaakt tijdens het uitvoeren van een Roamler-taak?

Tijdens het uitvoeren van taken maak je natuurlijk ook van alles mee!

“Bij een taak in de AH was ik aan het werk en toen viel het dak naar beneden in de winkel omdat er die nacht zoveel water/regen was gevallen.”

“Ik besloot voor de koffie check opdracht de hele provincie af te rijden om zoveel mogelijk locaties te kunnen voltooien. Toen ben ik heel Groningen door gereden!”

“Haha, dat ik bij een live sport check aankwam en dat ze dachten dat ik een bekende was.”

“Het spannendste was vragen om bonnen van de Action. Mega vreemd om te doen in het begin. Maar fijne opbrengst ;).”

“Aangesproken worden door klant die denkt dat je in de winkel werkt.”

“Bij het Kruidvat moet je wel eens wat nakijken,schapkaartjes,al meerdere keren kwam ik de cheffin tegen met een hand vol kaartjes,ze ziet mij kijken. En geeft me een knipoog,dan wacht ik even tot het kaartje hangt ,dit is teamwork, ze weet gewoon wat ik doe en is tolerant. 🎈”

“Dat ik op plekken ben gekomen waar ik nooit uit mezelf heen zou gaan!”

Is er in 2020 een doel dat je wilt bereiken wat betreft Roamler? Denk aan een spaardoel, het bereiken van een hoger level of Roamler merchandiser worden.

“Merchandiser worden en sparen voor mijn motorrijbewijs!”

“In 2020 wil ik zoveel mogelijk taken uitvoeren om geld in te zamelen om een ​​kind in Afrika te helpen leermateriaal voor school te kopen. Ik wil ook geld voor mezelf verzamelen om op vakantie te gaan. Ik hoop dat ik mijn doelen kan bereiken door met RoamlerNL te werken.”

“Ik wil mezelf nog een betere roamler maken en de opdrachten foutloos uitvoeren.”

“Een hoger level en een weekendje weg bij elkaar Roamleren.”

Heb je zelf nog leuke aanvullingen en deze taak gemist? Laat een comment achter!