Roamler Reply: Marjolein

Van het ene hebbeding naar het andere
Je begint met een Blackberry en komt er dan achter dat dat het net niet is. Je hebt al een iPad maar nog geen iPhone. Wat doe je dan? Zorgen dat je er een krijgt. En dat is gelukt! Op een dag lees je dat je met die Iphone geld kan verdienen maarja, je hebt geen inlogcode. Wat doe je dan? Hopen dat je er een krijgt en ook dat is gelukt. Niet vanaf het prille begin, maar ik hoorde wel bij de First 500!

En net als al die Apple hebbedingetjes went het snel. Zoals iedereen zegt: je rolt van de ene in de andere verslaving. De meest gekke dingen hebben we inmiddels gedaan: alles begon met ‘fotografeer iets roods’ en ‘wat is je koffievoorkeur’. Zo kom je er gelijk achter dat de ene opdracht je wel ligt en de andere niet !

Zo was er een opdracht van Nutrilon. Alleen stond deze een beetje vreemd in mijn schermpje en dacht ik dat ik naar inhoudsmaat ‘1900 gram’ op zoek moest gaan. De spatie stond echter anders, eigenlijk moest ik dus op zoek naar ‘type 1: 900 gram’! Ik begreep er dus echt niets van, pas na drie keer lezen waren we er achter!

Een andere opdracht was de iPad check: kijken of er een iPad met abonnement te leveren was. Je moest eerst een foto van de winkel maken en daarna een foto van de iPad, en ja hoor: begint die winkeleigenaar een partij moeilijk te doen! Ik heb nog geprobeerd het uit te leggen maar hij was niet voor rede vatbaar dus zoals een goed Roamler betaamd, dan haal je je schouders op en gaat weg met de zekerheid dat vroeg of laat er een Roamler is die niet gesnapt wordt!

Vorig jaar oktober was ik op vakantie en stiekem baalde ik een beetje dat je daar geen opdrachten kon doen, maar niets was minder waar. Er was een schijf van 5 opdracht dus zelfs op 3500 km afstand kon ik gewoon door Roamleren (is hier een nieuwe werkwoord geboren?).

Buiten dat het erg leuk is om te doen is natuurlijk ook de vergoeding leuk. Op een gegeven moment kwam er de Zoete Schap check bij, en vanaf toen waren er zo’n beetje iedere dag wel nieuwe locaties. In het begin was het heel erg klungelen maar na een aantal keren ging het zelfs mij goed af. Al moet ik toegeven dat ik een aantal keren gematst ben, soms was mijn foto iets te wazig of had ik net 1 plank verkeerd geteld. Maar ik geloof in de grote lijn wel dat ik er een heleboel wel goed gedaan heb. Ik heb zelfs twee keer gehad dat de opdracht werd afgekeurd terwijl deze toch echt goed was! Dit werd ook goed gemaakt met een invite extra, iedereen weer blij dus.

Ik ben nu nog aan denken over een leuke Facebook actie om zo wat van mijn invites te kunnen verloten, Dus als iemand een tip heeft, ik hou me aanbevolen!

En tja, wat heb ik tot nu toe met de Roamler centjes gedaan? Ik ben de afgelopen week een paar daagjes naar Euro Disney geweest, dat was erg leuk, we hebben erg genoten en ik ben weer helemaal klaar voor nieuwe opdrachten!

Wil jij net als Marjolein ook graag een blog schrijven over je Roamler ervaringen? Stuur dan een mailtje naar jennifer@roamler.com.