Cadeau voor moeders

Elk jaar is het weer een hele opgave om een cadeau voor moeders te verzinnen. Daarom leek het ons slim een opdracht uit te zetten waarin we Roamlers vragen een origineel moederdagkado te bedenken, zodat we inspiratie kunnen opdoen van jullie leuke ideeën. De leukste tips willen we natuurlijk vlak voor moederdag met jullie delen, zodat ook alle last-minute kopers hun lieve moeder kunnen verrassen met een origineel presentje.

Veel Roamlers zijn echte lekkerbekken, zo blijkt maar weer uit deze opdracht. Verreweg de meeste ideeën voor een moederdagkado vielen in de categorie ‘Eten en drinken’. Dit kwam voorbij in alle vormen! Een goede fles wijn, zelfgebakken koekjes of een lekker etentje in een restaurant. De Hight Tea blijkt dit jaar helemaal hip te zijn; verschillende soorten cake en sandwiches onder het genot van een thee in verschillende smaken. Veel Roamlers nemen hun moeder mee naar een tea-room waar dit kant en klaar geserveerd wordt, andere Roamlers duiken zelf de keuken in.

Ook kadootjes om het huis mee te versieren blijken populair. De jongste Roamlers (of de kinderen van de papa-en-mama-Roamlers) verrassen moederlief met een mooie tekening of kleiwerkje. Iets oudere Roamlers pakken het anders aan; een bos bloemen is altijd mooi; sierlijke theepotten doen het altijd goed en ook de foto op canvas is dit jaar populair.

Daarnaast kwamen er ook veel creatieve inzendingen binnen, hoe kan het ook anders met zoveel creativiteit onder de Roamlers! Een zakje gevuld met liefde, een zelfgetekende kaart of beschilderd servies. Mama-Roamlers gaven aan dat zij de zelfgemaakte moederdagkado’s het meest waardeerden. Zo blijkt maar weer; een origineel en gewaardeerd moederdagkado hoeft helemaal niet duur te zijn!

Ook praktische kado’s blijken populair (maar voor velen misschien wat boven het budget), één moeder gaat morgen verrast worden met een afwasmachine, zodat ze niet meer zo lang in de keuken hoeft te staan! Ook melkopschuimers -handig!-, lekkere geurtjes, badartikelen en zelfs iPods worden morgen weggegeven. Bijkomend voordeel van zo’n praktisch kado is dat je er natuurlijk zelf ook gebruik van kan maken! ;)

Mocht je moederdag 2012 nou écht vergeten zijn en geen tijd meer hebben om naar de winkel te gaan, bespaar jezelf dan wat tijd door een ‘kadobon’ uit te schrijven. Een mooie kaart met ‘je kadootje komt later, lieve mama’ erop is in dit soort gevallen een geweldige uitkomst.

 

Mama-Roamlers, geniet ervan en laat je lekker in de watten leggen!