Release 1.6: Fromantiou

Vandaag is een nieuwe versie van Roamler in de App Store beschikbaar; de 1.6 versie die we de naam hebben gegeven van een wat onbekende Nederlandse schilder: Hendrik de Fromantiou.

We danken Roamlers Edwin, Jolande, Marcel B., Eric, Jorran, Marcel C, Mark en Jamie die deze nieuwe versie voor ons hebben getest. Daarbij willen we alle Roamlers bedanken die ons feedback hebben gegeven. Bedankt!

De nieuwe versie heeft een verbeterde ondersteuning voor de iPhone 5 en iOS6 en daarnaast is de algehele performance waaronder het laden van de opdrachten verbeterd. Geen onbelangrijke veranderingen! In deze versie wordt ook weer gebruik gemaakt van de standaard camera functie van iOS.

Er zijn ook wat meer zichtbare veranderingen in de 1.6 Fromantiou versie. Dit zijn onder andere;

– Je kunt opdrachten voor hogere levels zien, maar niet accepteren. Zo kun je zien welke opdrachten beschikbaar komen op het moment dat je een hoger level bereikt. De opdrachten zijn te herkennen aan een grijs icoontje (zoals hieronder voor de opdracht dagje uit);
– Je kunt opdrachten in de kaart accepteren, ook als ze verder weg zijn;
– Het aantal dagen dat een opdracht beschikbaar is, is niet meer zichtbaar. Zo willen we verwarring voorkomen over de beschikbaarheid van opdrachten.
– Het aantal vriendschapsverzoeken is zichtbaar in het account menu.

We zijn erg benieuwd wat jullie van deze en de andere veranderingen vinden. We horen het graag!