Roamler Reply: Gert

Hallo, mijn naam is Gert Godlieb en ik kom uit een klein dorpje genaamd Siddeburen in de provincie Groningen. Via de iPhone-club app kwam ik in een bericht tegen over Roamler en was gelijk nieuwsgierig. Aangezien ik uit een regio kom waar nog geen Roamlers waren, kreeg ik direct een account en kon ik aan de slag gaan. Aangezien ik werk voor
een vastgoed eigenaar in Emmen, als technisch beheerder, maak ik heel wat kilometers door de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Dit moet ook vast wel opgevallen zijn door Roamler gezien de afstanden tussen de checks die ik inlever.

Sinds 22 juni dit jaar ben ik actief met Roamler en al gauw vlogen de opdrachten voorbij.
De eerste thuis opdrachten waren al leuk en toen begon het echte werk. De eerste opdrachten in een winkel waren een beetje onwennig en ik had het idee dat ik heel snel aangesproken zou worden door het personeel wat ik aan het doen was. Maar dat viel me erg mee en de eerste keer dat dat gebeurde was in een C1000 tijdens de cadeaukaarten check. De chef vond het vreemd dat ik in mijn bouwvakkers kleding foto’s aan het maken
was. Na mijn uitleg wat ik aan het doen was vond hij het erg leuk en kreeg alle medewerking om de opdracht te voltooien. Mijn minst leuke ervaring als Roamler was in een supermarkt in een klein dorpje. Daar werd ik aangesproken door de manager, die me sommeerde de winkel meteen te verlaten.

Na een maandje Roamleren ging mijn account aardig omhoog met de levels en ook de daarbij behorende euro’s, en al gauw had ik het idee dat dit een leuk spaarpotje ging worden. Na drie maanden zat ik al op €500 en toen de melding kwam dat de nieuwe iPhone werd gelanceerd was de besteding al gemaakt! Intussen is de iPhone aanwezig en gaan de checks vrolijk verder, en aangezien ik van leuke gadgets hou kan ik nu mooi weer
doorsparen voor andere leuke dingen.

Inmiddels wordt het team van Roamler steeds groter en de opdrachten steeds talrijker. Helaas sluipen daarbij ook de foutjes mee naar binnen en heb dan ook een aantal keren gehad dat de opdracht onterecht afgekeurd werd. Helaas kan dit gebeuren
maar het zou dan in de toekomst wel mooi zijn dat dit dan alsnog goedgekeurd kan worden. De thuisopdrachten zijn ook vaak leuk, en ik kan me voorstellen dat het ook op het kantoor van Roamler soms dikke pret is om de antwoorden door te nemen. En ook het bedenken daarvan moet een heleboel voorpret opleveren. Het zou me ook eens leuk lijken om een kijkje te nemen in het HQ van Roamler, gewoon om eens te zien hoe het te werk gaat allemaal.

Bij deze rest mij nog om al mijn collega Roamlers de hartelijke groeten te doen en heel veel check plezier te wensen. En voor de Groningse collega’s zeg ik moi!