Roamler Diaries: Naomi

Wat gaat de tijd toch snel. Het is alweer een paar weken geleden dat ik het kantoor van Roamler binnenstapte als nieuwe stagiair Operations/Support. Onwetend, nieuwsgierig, afwachtend als een brugpieper op zijn eerste dag op de middelbare school. Een stroom van informatie kwam op me af. Binnen no time leerde ik de ins en outs van het bedrijf kennen. En ik leer nog steeds iedere dag nieuwe dingen!

Vanaf dag 1 ben ik gestart met het reviewen van opdrachten en ik beleef hier nog steeds veel plezier aan. Roamlers maken me keer op keer aan het lachen en soms sta ik versteld van hun originele en leuke inzendingen. Ik vind het nog steeds lastig om inzendingen af te keuren en doe dit met pijn in mijn hart. Sorry als ik je hier ooit mee teleurgesteld heb! Maar voor de opdrachtgevers is het van groot belang dat opdrachten op de juiste manier worden uitgevoerd en daarom moeten we af en toe streng zijn.

Sinds ik deel uit maak van het Roamler team word ik betrokken bij het bedenken van nieuwe opdrachten. De vrijheid, creativiteit en het nemen van initiatief dat gestimuleerd wordt vind ik erg prettig. De sfeer in het team is goed en gezellig. Iedereen heeft de ruimte om met eigen ingevingen en ideeën te komen, hierdoor voelde ik me al snel thuis. Ik hou van afwisseling in mijn leven en bij Roamler ben ik aan het goede adres!

Tot nu toe heb ik voor enkele opdrachtgevers rapportages gemaakt van de inzendingen, ook hier kreeg ik veel vrijheid in. Erg leuk om conclusies te kunnen trekken uit de data en de klant hierover verslag te doen. Soms sta ik te popelen om advies te geven ;) maar helaas houdt het op bij het rapporteren van de gegevens, en moeten de klanten zelf bepalen wat ze met de bruikbare info doen.

Met behulp van mijn stagebegeleidster, Sanne S., word ik langzamerhand een expert in Excel. Kortom; ik leer veel, ik voel me thuis, en waardeer de afwisseling, de aanmoediging van creativiteit en openheid. Wat het werken bij Roamler extra leuk maakt is de tafeltennistafel die midden in het kantoor staat;) elke vrijdag vind hier onder het genot van een biertje een hevige strijd plaats. En last but not least; de koffie hier, die gemalen wordt uit verse bonen, smaakt vele malen beter dan mijn senseo pads thuis.