oliebollenkaart.nl

Gezien de opmerkingen die we soms kregen bij de opdrachten, vonden jullie de oliebollenkraam.nl opdracht vooral een “lekkere” opdracht. Jullie lieten jullie de oliebol goed smaken en veel Roamlers maakten nog een gezellig praatje met de verkopers. Sommige Roamlers vertelde de kraamhouders waar jullie voor kwamen, wat soms wat achterdocht, maar soms ook een gratis oliebol opleverde.

Jullie brachten bijna 600 oliebollenkramen in kaart, verspreid door heel Nederland. Een geweldige prestatie! Gemiddeld betaalden jullie 87 cent voor een oliebol met krenten. De kaart is nog steeds te vinden op de oliebollenkaart.

Vanaf wanneer kun je oliebollen kopen?
Er staan al wat kramen klaar om oliebollen te verkopen voor 1 oktober. De eerste twee weken van oktober staan er volgens deze Roamler kaart al ruim 130 oliebollenkramen in Nederland. Hieronder zie je hoeveel kramen er elke twee weken vanaf oktober bijkomen.

Het was een mooi experiment om zoveel mogelijk oliebollenkramen in kaart te brengen en we denken dat we aardig ver zijn gekomen. Zouden we deze opdracht volgend jaar nog een keer moeten uitzetten en wat zouden we dan kunnen aanpassen? We horen het graag!