Roamler Reply: Sander en Debbie

Hallo mede Roamlers,

Om te beginnen zullen wij ons even voorstellen. Ja, jullie lezen het goed… wij! Wij zijn Sander en Debbie. Beide Roamlers en smoorverliefd op zowel Roamler als elkaar. Samen hebben we ongeveer 2 jaar geleden een huis gekocht in Doetinchem. Daar worden dan ook de meeste opdrachten uitgevoerd en dit is tevens de regio waarin wij beide actief zijn.

Medio december kregen wij via Roamler de opdracht om een unieke plek te bedenken waar je een Roamler sticker kon plakken. Een plek openbaar, in het zicht voor iedereen en rekening houdende met het feit dat het niet om vandalisme mocht gaan.

Omdat wij, zoals we hierboven al aangaven, samen in een huis wonen en beide Roamler spelen, dachten we aan een sticker met de opdruk: ‘Pas op! Hier wonen Roamlers’ op onze voordeur. Origineel, dachten wij! En dat vond Roamler ook.

Als één van de uitgekozen winnaars werden we tevens gevraagd om een Roamler Reply blog te schrijven. Hartstikke leuk! Bij dezen!

Ongeveer een jaar geleden werd ik, Sander, door mijn collega’s geattendeerd op een leuke iPhone App. “Roamler, dat ken je toch wel!” kreeg ik te horen. In eerste instantie was ik er nog niet zo mee bezig, maar kreeg ik toch steeds meer mee van opdrachten die mijn collega’s deden voor, tijdens en na het werk. “Sander, kijk… ik heb al weer € 2,00 verdiend met een de ‘Bananen check’!”. Hmm, dat klinkt toch wel interessant. “Hoe moet ik dat doen dan?” vroeg ik. Binnen 5 minuten had ik een invite, klaar om met één van de meest verslavende Apps tot nu toe te beginnen.

 

Ondertussen zat ik, Debbie, al drie dagen lang geïrriteerd op de bank. Niet omdat Sander telkens met Roamler bezig was, maar omdat ik het zelf eigenlijk ook wel heel leuk vond. Maar… hoe benader je iemand die helemaal op gaat in het spel? Na diverse keren aangegeven te hebben dat hij OF moest stoppen of heeeeeeel snel een invite moest zien te regelen, was het voor elkaar. Sander zocht eindelijk, voor mij, contact met Roamler en regelde de invite. Nu mocht ik ook!

Nu we beide Roamler spelen, we diverse opdrachten doen en hiermee ook een extra centje verdienen… vonden vrienden het ook wel heel erg interessant. Zij zijn namelijk in verwachting en kunnen natuurlijk ook wel wat extra’s gebruiken. Met opgave van deze reden kregen ook zij beide een invite!

Wat begon als een grappig spelletje is inmiddels Serious Business geworden =). Langzaamaan pakken steeds meer mensen om ons heen Roamler op. Dit maakt het ook leuk en uitdagend omdat het, hoe je het ook wend of keert, een uitdaging blijft als eerste de opdracht uit te voeren. Wij hopen dan ook dat er nog vele opdrachten zullen volgen en we zo nog lang actief mogen zijn.

Om af te sluiten zoals wij dat hier doen: Goedgoan!

Sander & Debbie

Lijkt het jou ook leuk om je ervaring met Roamler te delen door middel van een Roamler Reply blog? Stuur dan een mail naar robin@roamler.com.