Roamler wint RWS Award!

Wie Twitter in de gaten heeft gehouden had het al kunnen lezen. Maar voor die dat nog gemist heeft; Roamler heeft de RWS Award gewonnen. De wat?!

Afgelopen dinsdag kregen we hem zomaar uitgereikt. De RWS Award. Totaal onverwacht. Dit omdat Roamler best een vreemde eend was tussen alle grote infra bedrijven. De Rijkswaterstaat Award (RWS Award) is een jaarlijkse onderscheiding voor opdrachtnemers die een bijzondere prestatie hebben geleverd.

We zijn er bij Roamler best trots op. Niet alleen omdat de winnaars in de vorige jaren stuk voor stuk grote bedrijven zijn en Roamler de eerste start-up is, maar vooral omdat dit een publieke erkenning is dat Roamler opdrachten ook een maatschappelijke bijdrage kunnen leveren.

Aanleiding van de Award is de Verzorgingsplaats check die we afgelopen zomer rondom zwarte zaterdag  hebben uitgevoerd. Met z’n allen hebben we in een mum van tijd bijna alle verzorgingsplaatsen op de foto gezet. Jullie feedback, meningen en inzichten zijn van grote waarde voor Rijkswaterstaat gebleken.

De Verzorgingsplaats opdracht is een van de eerste toepassingen die we bedachten toen we Roamler verzonnen. Dat we juist daarvoor deze waardering krijgen is natuurlijk erg leuk!

We willen graag iets terug doen voor Rijkswaterstaat. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig. We willen zoveel mogelijk toepassingen bedenken die we voor Rijkswaterstaat met Roamler kunnen uitvoeren. Nu we hebben laten zien wat we kunnen, is er vast nog meer ruimte voor experimenten. En daar zijn jullie ook bij gebaat ;-). Dus check snel de app en voor de RWS Award opdracht uit!

Roamlers, bedankt voor jullie inzet en enthousiasme. Op naar de volgende Award ;-)