Roamler zegt Välkommen!

Het Roamler avontuur gaat verder want vandaag lanceert Roamler Zweden! De eerste Roamlers (F50) hebben de app een paar dagen kunnen gebruiken en vanaf vandaag worden meer Roamlers uitgenodigd. Als Nederlandse Roamler kun je ook Zweedse Roamlers uitnodigen (mocht je daar mensen kennen).

We waren erg benieuwd waar jullie nu aan dachten bij Zweden. Bovendien wilden we jullie als doorgewinterde Engelse en Nederlandse Roamlers de kans geven om tips en gelukwensen door te geven aan de Zweedse Roamlers.

Bij Zweden denken jullie vooral aan Ikea, Zweedse gehakballetjes, knäckebröd en de prachtige natuur. Daarnaast  doet Zweden jullie denken aan ABBA, mooie, blonde dames en heren, voetbalspellers, kou en sneeuw en Volvo. Enkele van jullie inzendingen staan hieronder.

De tips die jullie voor de Zweedse Roamlers hebben gaat over lol hebben tijdens het uitvoeren van de opdrachten, de beschrijvingen rustig doorlezen en creatief zijn met het uitvoeren van de opdrachten. Enkele van jullie tips zijn ook te lezen op het Zweedse blog.

Buy a pair of touch screen sensitive gloves. A lot of the time you are standing outside in sometimes cold weather conditions, typing your Roamler tasks!

If you have to take a picture for one of the tasks, take you’re time and make sure everything is on it.

Be creative and have fun!

Var kreativ och gör det särskilt roligt som möjligt för dig själv!

Read the tasks carefully. It’s a pity if your task gets rejected!

Don’t forget to check Roamler before you get you’re groceries. Most of the time there’s a task what makes your shopping funny!

Welcome, enjoy the game and dont give up after the first level;)

Use a bike to get to your checks! Saves money and the environment.

Watch your iPhone at all times and keep your eyes open all the time: you never know where to earn XP. Göt löck!

Never leave your home without your iPhone and charger!

Enjoy your new addiction! Check for new assignments each day and change your view of the world around you!

Always check your Roamler account a few times a day. Cancelled tasks can be picked up when you check Roamler often.

Make sure you keep realizing that real companies ask for your submissions. Answer all questions accordingly :)

Hand om ett tydligt svar och klara bilder!

Dear Swedish Roamlers,
my advice for you is to be happy with even a small amount of money! You might think that you can’t get rich from the little rewards you get from Roamler, but in the end, it will sum up to a pretty nice reward!!

Challenge your friends, to create a funny and competitive environment.

Trip naar Stockholm winnen?
Het Zweedse team heeft meteen een uitdaging voor jullie. Heb je een goede tip voor een Zweedse opdracht? Laat dit het Zweedse team (via info@Roamler.se) weten! De ultieme tip die leidt tot een commerciële opdracht met minimaal 200 checks, wint een trip naar Stockholm.