Mijn stage bij Roamler – door Walt

Deze week loop ik voor mijn middelbare school stage bij Roamler; super leuk! Zelf ben ik al sinds augustus 2011 een fanatieke Roamler. Ik wist helemaal niet hoe het er allemaal aan toe ging achter de schermen bij Roamler en ik zocht nog een leuke stageplek, dus dat was snel geregeld. Geen idee hebbend wat er ging gebeuren, vertrok ik maandag vroeg om op tijd aan te komen. Toen ik hier aankwam was het meteen gezellig en ik wist zeker dat het een hele leuke week zou worden.

Hierboven zie je iedereen de Nutrilon Check bekijken. 
De sfeer op kantoor is echt super! Tijdens het reviewen wordt er soms wat heen en weer geroepen hoe leuk en hoe grappig sommige inzendingen zijn. Iedereen staat altijd open voor al je vragen en er is altijd wat te doen. Soms denken mensen dat het beoordelen van de inzendingen, het enige is wat er op RoamlerHQ gebeurt, maar ik ben er achter gekomen dat dat maar een klein deel is.
Al vinden medewerkers zelf dat ze geen officiële functie hebben, zijn die er zeker wel; de ene werkt aan de techniek, de andere aan de eindrapporten die naar de klant worden gestuurd en de spreekt met opdrachtgevers. Maar eigenlijk doet iedereen een stukje van alles.
Het enthousiasme, de gezelligheid, de betrokkenheid en de locatie heeft dit een geweldige week gemaakt bij Roamler!
Groet, Walt Eggink