Welke taal spreek jij vloeiend?

De nieuwe versie van Roamler (update 1.6.5) is beschikbaar in de App Store. De app is nu ook beschikbaar in het Spaans. Spreek je Spaans (of wil je het leren), dit is nu een taaloptie.

De Spaanse taal is naast de Zweedse taal een voorbereiding om Roamler beschikbaar te maken in meerdere landen. We willen graag in veel landen beschikbaar zijn en daarom willen we de app ook in zoveel mogelijk talen beschikbaar maken. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Is jouw moedertaal bijvoorbeeld Deens, Frans, Russisch, Italiaans of Portugees? Help ons met het vertalen van de app! We nodigen je graag een dag op kantoor uit waarin we gezamenlijk de app in zoveel mogelijk talen gaan vertalen. Kun je ons helpen dan zorgen we natuurlijk voor een mooie opdracht speciaal voor jou!

Wil je een dag meewerken RoamlerHQ en is een buitenlandse taal jouw moedertaal? Stuur  een mailtje naar NLsupport@roamler.com.

Spreek je vloeiend Klingon, Dothraki, Valyrian of Sindarijns, dan vinden we dat prachtig, maar helaas ondersteunt Apple die talen niet. Daarnaast is de app beschikbaar in Engels, Zweeds en Spaans, dus voor die talen zoeken we ook geen Roamlers op het moment.