Roamler Reply: Joris

Hey Roamler, of andere geïnteresseerden, mijn naam is Joris en ik ben Roamler sinds oktober 2012. Ik ben begonnen met Roamler omdat een paar van mijn vrienden in de pauzes op school de hele tijd bespraken wat voor een opdrachten zij al gedaan hadden en welke ze vandaag wilden gaan doen.

Ik was benieuwd wat het inhield, dus ik vroeg een van mijn vrienden die al in level 3 zat, of hij zijn invite aan mij wilde geven. Al snel was ik volledig verslaafd aan het uitvoeren van de opdrachten. Tijdens de pauzes, en soms zelfs in de lessen, was ik constant aan het kijken of er  nieuwe opdrachten waren en of ik ze misschien in de klas  kon uitvoeren.

Welkomsopdracht, ingezonden op 31-10-2012 13:09:33

Later, toen ik in level 2 kwam en de ‘beginners’ opdrachten over waren, bleef ik geïnteresseerd maar ik zat niet meer constant op Roamler. Ik begon het maken van opdrachten te gebruiken als afleiding van het schoolwerk. Vooral in weken waar ik veel toetsen of werkstukken moest maken, merkte ik dat het erg ontspannend was om af en toe een opdracht uit te voeren. Natuurlijk is het leuk dat je betaald krijgt voor sommige opdrachten, maar eerlijk gezegd zijn dat meestal niet de leukste opdrachten. Juist de opdrachten waar je creatief mag zijn en redelijk vrij gelaten wordt in wat je instuurt vind ik het leukst.

Al snel begon mijn moeder ook interesse te krijgen voor Roamler en vaak hielp ze mij bij het maken van een opdracht. Rond die tijd kocht mijn moeder een iPhone en uiteraard wilde zij ook een Roamler account. Dit betekende natuurlijk dat ik even stevig moest aanpoten met het maken van de opdrachten, want in level 3 wachtte mij een invite die ik aan mijn moeder kon geven. Tegenwoordig voeren mijn moeder en ik nog steeds opdrachten samen uit, met allebei net een andere twist. Laatst zijn we samen naar de C1000 gegaan, zij deed de Cola check en ik de frisdrank check. Het geeft altijd een gevoel van voldoening om ongeveer 10 minuten lang als een mystery guest op bezoek te zijn in de supermarkt, stiekem de voorraad fotograferen en tellen. Eenmaal buiten gekomen krijg je te horen of de opdracht is goedgekeurd. Soms krijg je wel wat scheve gezichten in jouw richting, maar daar maak ik me niet echt druk om, zeker niet omdat ik lastige mensen altijd door kan verwijzen naar Roamler HQ.

Al met al vind ik Roamler een erg leuke bezigheid en zeker in familie verband is het erg gezellig. Het competitieve aspect van Roamler zorgt er ook voor dat je keer op keer weer terug komt bij de app, je wilt namelijk niet zomaar ingehaald worden door je moeder of je vrienden (die ik overigens wel heb ingehaald). Aangezien mijn broertje twee dagen geleden ook is begonnen met Roamleren, zal de prestatie druk alleen nog maar toenemen!