Het Roamler Reviewteam

Bij Roamler zijn er inmiddels een heleboel enthousiaste medewerkers die hun best doen om alle inzendingen zo snel mogelijk na te kijken. Het nakijken van alle binnenkomende inzendingen noemen we reviewen. Dit wordt zowel door het vaste team gedaan als door een aantal flexibel werkende part-timers. Zij zorgen er voor dat er ook op bijvoorbeeld vrijdagavond of zondagochtend altijd een reactie komt op je inzending of vraag. Tijd voor een voorstelronde!

Anneloes15227
Ik ben Anneloes, 20 jaar en woon samen met mijn vriend in Eindhoven. Ik heb net de hotelschool afgerond en ga nu starten met de opleiding Human Resource Management. Daarnaast vind ik het leuk om hard te lopen en om te hockeyen. Ik ga ook vaak met mijn vriend en ons hondje naar het bos om daar lekker te rennen en te spelen. Omdat ik een pup heb is het lastig om hele dagen weg te blijven. Bij Roamler kan ik lekker thuis werken. Daarnaast is het leuk om te zien hoe andere Roamlers de opdrachten doen.

14893

Carlynn
Ik ben Carlynn Armour, 21 jaar en ik woon in Amsterdam. Momenteel zit ik in mijn afstudeerjaar aan de Gerrit Rietveld Academie, waar ik zal afstuderen als modeontwerpster. Werken bij Roamler doe ik met veel plezier! Ik word erg blij van leuke inzendingen die me verrassen of aan het lachen maken. Omdat ik erg visueel ben ingesteld vind ik het reviewen van de creatieve opdrachten erg leuk!

7925

Fleur
Ik ben Fleur en ik ben een bezig bijtje. Ik maak cupcakes, tassen, zing graag, ben een (semi) professionele fotograaf, contact persoon van de Jazz muzikant Frank McComb en nog VEEL meer!! In augustus 2012 mocht ik voor Roamler een blog schrijven en werd ik uitgekozen als Roamler van de maand. Ik werd uitgenodigd om langs te komen op kantoor, dat vond ik zo leuk dat ik 2 maanden later begonnen ben bij Roamler als reviewer.

3362

Marijn
Hoi! Ik ben Marijn. Ik review meestal op dinsdagavond en in het weekend. Ik ben 23, woon in Utrecht (waar ik soms ook nog wel een opdracht uitvoer.. ;-) in een heel gezellig studentenhuis. Naast Roamler hou ik van films en series, lezen, biertjes drinken in het park en leuke dingen doen met vrienden. Als ik dan nog tijd over heb, probeer ik ook nog iets te doen aan mijn studie. Groetjes!

Martijn
8954Hoi! Ik ben Martijn (26, Zoetermeer) en ik ben een van de reviewers bij Roamler. Dit werk doe ik inmiddels een aantal maanden, dus als je de App actief gebruikt dan herken je mijn naam vast. Erg leuk om te zien dat jullie Roamlers soms extra je best doen om iets heel grappig of juist heel creatief in beeld te brengen! Dat zijn absoluut de leukste inzendingen om (lachend) te bekijken. Naast het reviewen voer ik zelf ook regelmatig opdrachten uit in Zuid Holland. Maakt het reviewen voor mij extra makkelijk!

Nora16165
Hoi ik ben Nora, ik studeer grafisch ontwerp, maar had de afgelopen maanden een studiepauze. Reviewen is een fijne afwisseling naast mijn eigen opdrachten. Je komt met zoveel verschillende onderwerpen in aanraking, ook dingen waar je normaal misschien niet over na zou denken. Doordat je bepaalde opdrachten heel veel reviewt wordt je daar ook echt een beetje expert in. Ik kan je nu bijvoorbeeld alles vertellen over alle soorten babymelk!

Odiel18626
Sinds ik bij Roamler werk (nu zo’n 3 maanden), heb ik veel geleerd. Niet alleen ben ik nu bekend in de wereld van luiers en babyvoeding, ik heb ook veel mooie onbekende plekken in Nederland ontdekt. Ik hou zelf ontzettend van koken dus de Komkommertijd en Restjes opdracht waren leuk om te reviewen. Naast liefhebber van goed eten en reizen, ben ik student Digitale Media aan de UvA. Werken voor Roamler is dus niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam.

13165

Rinske
Ik ben net afgestudeerd en verhuis over een paar weken naar Rotterdam. Hoewel voor jullie ongetwijfeld de betaalde opdrachten favoriet zijn, kijk ik het liefst de creatieve opdrachten na. Hilarisch om te horen wat jullie grootste blunders zijn, of hoe sommige Roamlers de gekste ritueeltjes erop na houden. Ik ben zelf niet op vakantie geweest dit jaar, dus kijk er nu weer naar uit om te zien wat jullie allemaal voor moois hebben vastgelegd!

Benieuwd naar het vaste team van Roamler? Die vind je hier. Inmiddels zijn er een aantal nieuwe gezichten en moet onze team pagina nodig worden geupdate. Zijn er nog dingen je graag wil weten van de reviewers of van het vaste team? Laat dan een comment achter!