Roamler Diaries: Carmen

Diaries

Hallo allemaal! Mijn naam is Carmen en ik ben sinds twee weekjes stagiaire bij Roamler en wat heb ik het nu al naar mijn zin! Voor mijn studie International Business and Management krijg ik de kans om werkervaring op te doen. Via via kreeg ik te horen over Roamler en na het downloaden van de app was ik meteen verkocht. Wat een leuke en creatieve opdrachten, maar wacht… je kunt er zelfs geld mee verdienen!? De app en het hele concept eromheen spraken mij direct aan, des te meer reden om bij dit leuke bedrijf te solliciteren. Tot mijn grote geluk belde Sanne H. mij op om te vertellen dat ik stage mocht komen lopen en het werken kon beginnen.

Hier op kantoor is iedereen ontzettend aardig en behulpzaam, dus ik kan waar en wanneer ik wil vragen stellen. Dit is heel fijn, omdat ik me gelijk thuis voel en prettig aan de slag kan gaan. Ik help mee met operations en support. Dit team bestaat uit Sanne, Sanne H. en Wei Ting. Dit betekent dat ik help met het reviewen van jullie ingezonden opdrachten, het schrijven van opdrachten en met het verloop van projecten.

Wat ik zo bijzonder vind aan Roamler is dat ik vanaf het begin het vertrouwen kreeg van het team en gelijk aan de slag mocht gaan. Op deze manier leer ik het snelst en ben ik meteen iedere dag nuttig bezig. Door de diversiteit van de werkzaamheden en de leuke inzendingen van de Roamlers vliegt de tijd voorbij. Dit is nu alweer mijn tweede week en ik heb al heel veel nieuwe dingen geleerd.

Mijn favoriete quote past eigenlijk heel erg goed bij Roamler: “Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get” – Forrest Gump. Oftewel: bij Roamler is geen dag hetzelfde omdat ik elke dag verrast wordt door de leuke inzendingen van jullie, Roamlers!

Ik kijk vol plezier uit naar de komende weken en ik hoop veel grappige, creatieve, leuke, slimme en mooie foto’s en teksten van jullie tegen te komen.