Op zoek naar nieuwe Roamlers!

Opdrachten worden door het hele land gedaan. In de Randstad zijn deze opdrachten vaak binnen 1 dag gedaan, maar opdrachten rondom steden als Vaals, Gameren en De Koog zijn moeilijker om vol te krijgen. Nu willen we jullie graag vragen om ons te helpen; wanneer je een potentiële Roamler kent in een van de onderstaande steden, geef ze een invite!

Zelf ook een zakcentje bijverdienen.
Wanneer je een potentiële Roamler een invite hebt gestuurd, kan jij ook geld verdienen! Wanneer deze ‘Roamler Recruit’ level 2 bereikt, ontvang jij 2 euro. Gelijk. Vanaf dat moment krijg je 2% van het geld dat ‘jouw’ Roamler Recruit verdient. Verdient de Roamler Recruit 2 euro met een simpele schap check in level 2 of hoger?  Dan krijg jij 4 cent, zonder er iets voor te doen! Het klinkt misschien niet als een groot bedrag, maar Roamlers weten hoe kleine bedragen gezamenlijk snel tot een aardig spaarpotje kunnen groeien.

In welke steden zijn wij op zoek naar Roamlers?
We zijn in 98 steden nog op zoek naar actieve Roamlers. Probeer iemand echt te enthousiasmeren voor Roamler, want jij kan er immers ook geld aan verdienen wanneer deze persoon actief is! Hieronder staan alle steden op een rijtje. Op de kaart kun je de pins van de verschillende steden zien.

Steden Hedel Schoorl
Ameland Heel Sint-Michielsgestel
Almelo Heerde Sittard
Anna Paulowna Heythuysen Sone en Breugel
Baarle-Nassau Hoogkarspel St. Nicolaasga
Barneveld Kampen St. Oedenrode
Bladel Kerkrade Steenwijk
Burgh-Haamsteede Klazienaveen Stein
Cadier en Keer Kollum Strijen
Callantsoog Lelystad Ter Apel
Dalfsen Lemmer Terheijden
De Koog Lichtenvoorde Terneuzen/Hulst
Dedemsvaart Luyksgestel Terschelling
Den Burg Maasbree Tolkamer
Den Helder Made Uitgeest
Dinxperlo Makkum Uithuizen
Dronten Marknesse Urmond
Drunen Meerssen Vaals
Echt Meijel Vaassen
Eerbeek Nederweert Veenendaal
Elburg Nieuwe Niedorp Vlissingen
Enkhuizen Nijkerk Volkel
Fijnaart Odijk Voorthuizen
Gameren Oosterhout (NB) Weert
Geldrop Oud Beijerland Wijk bij Duurstede
Geleen Overloon Willemstad
Gennep Raamdonksveer Winterswijk
Goor Reeuwijk Wommels
Gorinchem Reuver Zelhem
Haaksbergen Roermond Zierikzee
Hank Roosendaal Zoeterwoude
Hapert Scherpenzeel (GLD) Zuidlaren
Hazerswoude Rijndijk Schijndel Zwaagdijk

 

Roamlers nodig in steden NL jan2014

Wat kun je doen?
We hebben als Nieuwjaarscadeautje alle level 4+ Roamlers een extra invite gegeven. Deze kunnen jullie uitdelen aan potentiële Roamlers. Het is dus handig als je een Roamler vindt in een van de bovengenoemde steden, omdat daar veel betaalde opdrachten te  doen zijn en weinig “concurrentie” is. Dus wanneer jouw Roamler Recruit actief wordt in dit gebied, profiteer jij mee!

Heel veel succes met de opdrachten in het nieuwe jaar! We zijn weer benieuwd naar jullie creativiteit en enthousiasme.