!gad mosrednA

Vandaag is het andersom dag. De dag waarop ALLES achterstevoren mag. Je kunt je kleren achterstevoren aantrekken, met je toetje beginnen bij het avondeten (of als ontbijt) of de hele dag achteruit gaan lopen. Van alles wat je doet of ziet kun je het op 31 januari andersom doen.

Voor Roamler een reden om eens een opdracht andersom te doen. De titel werd andersom geschreven, de beschrijving sloot af met het overzicht hoeveel vragen je moest beantwoorden en hoeveel foto’s er voor deze opdracht gemaakt moesten worden en de eerste vraag in de opdracht was of je nog iets toe te voegen had aan de opdracht.

Eigenlijk wilden we ook de blog eerst schrijven en dan de opdracht in de app zetten, maar dat werd toch wel iets te ingewikkeld. En dan hadden we jullie deze pogingen van !gad mosrednA niet kunnen laten zien.

Zo zijn er Roamlers die

  • de krant of een boek achteruit lezen,
  • eerst excuses aanbieden en dan de fout maken,
  • eerst Roamler opdrachten doen en dan naar werk gaan,
  • pizza eten als ontbijt,
  • Roamler opdrachten op hun kop uitvoeren,
  • schoenen ruilen met hun partner,
  • beginnen met het lezen van de strips achterin de krant,
  • andersom in bed gaan liggen of
  • de thermostaat laag zetten als ze thuis zijn en hoog als ze er niet zijn.

 

Of je kunt iets proberen zoals op de onderstaande foto’s of bekijk andere inzendingen via my.roamler. Wat ga jij eens andersom proberen? Stuur de opdracht in via de app

!gad mosrednA