Roamler reply: Alex

Zo! De kaarten en het huisje voor Concert at Sea zijn geboekt, met dank aan Roamler! Toch tof om te kunnen zeggen dat ik dit jaar quasi gratis naar dit festival kan. Nu lekker genieten van het zonnetje op het balkon en een poging wagen om aan het verzoek van Sanne H. te voldoen; “een inspirerend stukje schrijven voor op het Roamler blog”. Best lastig bedenk ik me…

Alex collage

Ik zal me eerst maar eens voorstellen. Ik ben Alex, 33 lentes jong, woonachtig in Almelo en Roamler sinds afgelopen december. Ik ben door mijn werk met Roamler in aanraking gekomen.

In een presentatie op mijn werk zat een foto (met het bekende rode Roamler logo) uit een van de opdrachten voor een grote landelijke supermarktketen. Nieuwsgierig aangelegd als ik ben, ben ik op het internet gaan zoeken naar wat Roamler nu eigenlijk is. Geld verdienen met je smartphone… Dat klonk mij wel als muziek in de oren, dus heb ik mij op slinkse wijze aangemeld in de app.

Na de stoomcursus om in level 2 te komen, kon ik dan eindelijk de eerste betaalde opdrachten gaan uitvoeren. Ik moet zeggen dat ik dat de eerste 10 keer eigenlijk best wel spannend vond! Wat als ze mij zouden aanspreken? Toch is dat in de drie maanden dat ik nu opdrachten uitvoer voor Roamler nog nooit gebeurd.

Omdat ik vanwege mijn werk doordeweeks maar beperkt de tijd heb om opdrachten uit te voeren doe ik de meeste opdrachten op zaterdag. De dag bestaat dan uit een kop koffie, met een opengeklapte laptop en iPad (kijkt net even makkelijker op de kaart) om zo het strijdplan voor de dag te gaan bepalen. Vaak volgt hier een route van een paar uurtjes uit, waarmee ik de laatste weken toch een leuk extraatje meepak (behalve dan de week dat ik op de lange latjes stond in Mayrhofen). Een tip is wel om iets van een oplaad mogelijkheid mee te nemen, want na een opdracht of 18 houdt zelfs de iPhone het een keer voor gezien.

Ik kan het iedereen alleen maar aanbevelen om actief met Roamler opdrachten bezig te zijn (alleen niet teveel in de buurt van Almelo als het kan). Mijn eerste doelstelling is behaald, op naar de volgende; een Festool TS 55 REBQ (voor de niet-kenners, dit is een cirkelzaag).

En nu nog 90 dagen wachten om te genieten van het voor mij gratis Concert at Sea!

Alex tekening