Roamler VIP

RoamlerVIP

De eerste dinsdag van april kenmerkte zich door het aankondigen van een nieuwe Roamler-dienst. Op Facebook en via de App attendeerden wij jullie tegen de avond op Roamler VIP. Die nieuwe dienst zou je in staat stellen om voor 500XP òf saldovermindering van €14,14 per maand extra voordeel voor jouw Roamler-account te verdienen.

Als je Roamler VIP wordt, krijg je als eerste toegang tot nieuwe opdrachten. Geen frustratie meer over dorpsgenoten die opdrachten voor je neus wegkapen, nooit meer je wekker zetten om als een gek reserveringen te maken, want met Roamler VIP kun je opdrachten al een dag van tevoren reserveren!

Dat Roamlers daar gelijk warm voor liepen, bleek uit de ruim 200 inzendingen die we binnen een paar uur van jullie ontvingen. Een van de vragen die wij stelden was om bij je aanmelding een foto te nemen die aangeeft hoe koninklijk je je voelt met je nieuwe lidmaatschap.

Talloze Roamlers kwamen in beeld met modieuze kroontjes, creatieve tekeningen, „thumbs up” en afbeeldingen met daarop kikkers en een bil… want inderdaad, die dag was het 1 april! De traditie om op de eerste van deze maand mensen voor de gek te houden heeft ook ons HQ niet gepasseerd. Roamler VIP was slechts een grapje van het team.

Dat het voor de gek houden goed is gelukt, is wel gebleken uit grote hoeveelheid enthousiaste berichtjes en vragen over het aangekondigde lidmaatschap. Een enkele kritische Roamler voorzag ons gelukkig ook van feedback: het abonnement zou andere niet-deelnemende Roamlers benadelen. Dat is direct één van de redenen dat Roamler VIP slechts een one-day-fly is: het past niet bij onze Roamler filosofie. Alle Roamlers geven we graag waar mogelijk, gelijke kansen.

Na een analyse van alle inzendingen, berichten via de App, Facebook en Twitter bleek dat 22% van de Roamlers die de opdracht instuurden toch onze grap (op tijd) doorzien hadden. Echter kunnen we toch met veel plezier zeggen dat 78% niet heeft gerefereerd naar deze speciale dag en dus stiekem wel in onze 1 april grap is getrapt.

Extra dank voor de leuke inzendingen en alle feedback; wij hebben ons goed vermaakt. We waren blij om te horen dat ook dat de meeste van jullie deze opdracht waardeerden!