¡Hola, Colombia!

Roamler stopt voorlopig nog niet met groeien. Vol trots kunnen we jullie vertellen dat we nu ook in het prachtige Colombia opgestart zijn! We vroegen jullie, de Roamlers, waar je aan moet denken bij dit prachtige, Spaans sprekende, Zuid-Amerikaanse land.

De meeste van jullie dachten gelijk aan de koffiebonen die in het land geteeld worden. De heerlijke volle smaak van koffie, die komt nu echt uit Colombia! Maar ook de bananen en al het andere lekkere eten waren jullie niet ontgaan.

De meeste mannelijke Roamlers moesten toch wel denken aan het vrouwelijk schoon van het warme land. De mooiste vrouwen komen uit Colombia en volgens sommige van jullie vinden er dan ook veel Miss-verkiezingen plaats. Maar naast deze prachtige vrouwen benoemen de mannen ook het geweldige voetbaltalent dat Colombia deelt met de wereld. Grote spelers als Valderrama en Falcao zijn de sterren van het groene veld.

Het zomerse Carnaval en de heerlijke vrolijkheid die daar mee gepaard gaat is ook vaak benoemd. De mensen lachen altijd en kunnen prachtig dansen op de vrolijke muziek. Over dansen en muziek gesproken… een echt idool uit Colombia is toch wel Shakira. Lekker met de heupen zwaaien op swingende en zwoele muziek.

Een van de laatste opvallende gedachtes bij Colombia is toch wel de adembenemende natuur. De Bogotá en de prachtige oerwouden die Colombia rijk is zijn het bezoeken waard. Niet alleen de oerwouden, maar ook de witte stranden en heerlijke zee moet je gezien hebben!

Last but not least worden toch wel de intens mooie kleuren genoemd als gedachte bij het prachtige land. De felle kleuren rood, geel, blauw, groen en noem maar op kom je overal tegen in kleding, servies, gebouwen en beelden. We hebben jullie gevraagd om deze prachtige kleuren in beeld te brengen en werden dan ook aangenaam verrast door de kleurrijke foto’s!

Kleuren Colombia