Roamler Diaries: Eva S

Diaries

foto (4)

Nu ik officieel aan de slag ben bij Roamler, wordt het tijd om mezelf voor te stellen aan de community! Wellicht dat je inmiddels van mij een goed- of afkeuring hebt gekregen voor je opdracht, ik heb namelijk al opdrachten beoordeeld onder het pseudoniem Eva S., maar dat zegt natuurlijk vrij weinig over wie ik ben! Ik heet dus Eva, ik ben 23 jaar, ik woon in Utrecht en ik ben de nieuwste stagiaire bij Roamler op de afdelingen Support en Operations.

Ik ben bij Roamler terecht gekomen dankzij de stagesite van de Universiteit Utrecht, waarbij de taakomschrijving ‘overig’ en de niets onthullende naam ‘Roamler’ mijn interesse opwekte. Toen ik eenmaal door had wat het bedrijf en de stage inhielden, heb ik gelijk gebeld naar HQ over de vacature. Nadat ik mijn sollicitatiebrief en CV had opgestuurd, kreeg ik een reactie dat ik langs mocht komen op gesprek. De enige voorwaarde: bedenk zelf een Roamler opdracht! In mijn enthousiasme en door mijn zenuwen had ik er voor de zekerheid drie bedacht, want je weet maar nooit!

Gelukkig was deze moeite niet voor niks en zit ik nu bij Roamler. Ik heb het erg naar mijn zin bij Roamler, ik mocht gelijk meedoen met allerlei taken. Zo help ik niet alleen met het nakijken van inzendingen maar help ik ook met het samenstellen en afronden van opdrachten. Ik heb iedere dag weer genoeg te doen, dus ik hoef me geen moment te vervelen! Bovendien is het team heel gezellig en kan ik met elke vraag bij ze terecht. Ze hebben me zelfs op de eerste dag in de maling genomen! Ik mocht gelijk een teamvergadering bijwonen, maar ik kreeg daar te horen dat elke nieuwe werknemer een bepaald talent of vaardigheid moest laten zien. Helemaal niet waar natuurlijk, maar nadat ik had laten zien wat ik bij Krav Maga (verdedigingssport) had geleerd, wilde Martijn er wel een vast onderdeel van maken.

Ik zal regelmatig aan het reviewen zijn, dus ik zal veel contact met jullie Roamlers hebben! Als ik ooit een van je opdrachten heb afgewezen, sorry, ik moet soms streng zijn! Ik hoop desalniettemin dat ik jullie ervaring met Roamler zo prettig mogelijk kan maken zolang ik hier stage loop.