Waar zoeken we nieuwe Roamlers?

Het is alweer even geleden dat wij jullie hulp vroegen om nieuwe Roamlers te vinden. En met succes! Op sommige van de plekken waar we toen nieuwe Roamlers zochten worden de opdrachten inmiddels sneller uitgevoerd. Nog steeds zijn er echter een paar plekken waar we nog op zoek zijn naar nieuwe gebruikers. Nu willen we jullie graag opnieuw vragen om ons te helpen; wanneer je een potentiële Roamler kent die woont of werkt in een van de onderstaande plekken, geef ze een invite!

Zelf ook een zakcentje bijverdienen.
Wanneer je een potentiële Roamler een invite hebt gestuurd, kan jij ook geld verdienen! Wanneer deze ‘Roamler Recruit’ level 2 bereikt, ontvang jij 2 euro. Gelijk. Vanaf dat moment krijg je ook 2% van het geld dat ‘jouw’ Roamler Recruit verdient. Verdient de Roamler Recruit 2 euro met een simpele schap check in level 2 of hoger?  Dan krijg jij 4 cent, zonder er iets voor te doen! Het klinkt misschien niet als een groot bedrag, maar Roamlers weten hoe kleine bedragen gezamenlijk snel tot een aardig spaarpotje kunnen groeien.

Waar zijn wij op zoek naar Roamlers?
Met name in de zogenaamde uithoeken van Nederland en in kleine dorpjes kunnen wij nog wel wat hulp gebruiken. In het Noorden van het land zoeken wij nog Roamlers in de dorpen Sint Annaparochie, Holwerd, Damwoude, Uithuizermeenden en Spijk (1) en op de Waddeneilanden (2). In de regio onder Rotterdam (Maassluis, Rozenburg, en Hoogvliet) (3) blijven opdrachten soms lang openstaan en zoeken we nog wat extra hulp. In het Oosten kun je denken aan dorpjes zoals Overdinkel, Lichtenvoorde en Winterswijk (4). En last but not least: ook in de dorpen tussen Meppel en Assen (Smilde, Diever, Beilen, Rolde en Havelte) zijn we op zoek naar nieuwe Roamlers (5).

Locaties juni 14

Wanneer je jouw invite geeft aan iemand in deze regio’s: probeer iemand echt te enthousiasmeren voor Roamler, want jij kan er immers ook geld aan verdienen wanneer deze persoon actief is!