Roamler Diaries: Marijn

IMG_0567Ik ben Marijn Maas (zie shelfie) en sinds het begin van dit jaar ben ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Roamler. Ik schrijf onder andere nieuwsbrieven en blogs en ik houd ons LinkedIn en Twitter account up to date. Jullie denken vast; wat gek, ik heb nog nooit contact met haar gehad… Dat kan kloppen. ;)

Ik richt mij namelijk volledig op de communicatie met onze klanten. Zo maak ik presentaties en rapportages om onze klanten te laten zien wat wij voor hen kunnen betekenen. De resultaten van de WK check, die deze zomer in onze app stond, heb ik bijvoorbeeld in dit boek samengevoegd. Het zou zomaar kunnen dat jouw foto hierin is opgenomen en in alle Roamler-landen is verspreid! Ook behoort het tot mijn werkzaamheden om er voor te zorgen dat er maandelijks een artikel gepubliceerd wordt in het retail magazine Distrifood. De resultaten van een check die júllie hebben uitgevoerd worden iedere maand samengevoegd tot een mooi artikel en daar krijg ik ieder keer weer een blij gevoel van!

Dit zijn twee artikelen die dit jaar in Distrifood zijn verschenen. Zien jullie bij welke checks deze artikelen horen? Staat jouw foto of opmerking er tussen?

Desktop3 Desktop4

Naast mijn werkzaamheden voor Roamler Nederland, werk ik ook gedeeltelijk voor Roamler International. Dat betekent dat ik regelmatig contact heb met mijn collega’s in bijvoorbeeld Chili, Frankrijk en Zweden om hen te helpen met de marketing en communicatie daar. Het is super om Roamler het afgelopen jaar zo te hebben zien groeien en onderdeel te zijn van zo’n grote Internationale familie.

En hoe is mijn avontuur begonnen? Na mijn bachelor Theater-, Film- en Televisiewetenschap besloot ik de de switch te maken naar Persuasive Communication, waar de focus ligt op het overtuigingskracht van media. Na mijn studie kwam ik via Twitter in contact met Sanne S. en voordat ik het wist zat ik hier op kantoor! De power of social media heb ik dus aan den lijve ondervonden.

Naast het werken bij Roamler houd ik van koken en spelletjes spelen (ik kan níet tegen mijn verlies en daar word ik regelmatig mee gepest), maar ik ga ook graag naar film- en muziekfestivals en ik hockey al zo’n 15 jaar. Daarnaast ben ik gek op Sinterklaas en ik hoef dus ook niet lang na te denken over de vraag wat mijn favoriete opdracht is… Pepernoten, Pepernoten! Geen enkel probleem om op zoek te gaan naar pepernoten, graag zelfs, want zo kom ik al een beetje in de feeststemming. Het lukt mij best goed om ze daarna gewoon te laten liggen. Wij gaan overigens nog wat leuks doen met de resultaten van deze opdracht, dus wordt vervolgd…