“Wie ben jij nou weer?!”

DiariesDat zou je de afgelopen weken misschien gedacht kunnen hebben toen je je inzending instuurde en ineens antwoord van mij kreeg. Ik, Maaike, ben namelijk nieuw in het Roamler team! Ik ben 19 jaar, woon ergens ver afgelegen in het noorden van Nederland en loop de rest van het schooljaar mijn stage bij Roamler. Ik ben een derdejaars studente toegepaste psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens de eerste twee jaar van mijn studie wist ik eigenlijk helemaal niet wat ik uiteindelijk kan doen met deze studie. Ook wist ik totaal niet welke richting ik op wilde. Bij psychologie denk je al snel aan mensen met een psychiIMG_3500 3sche stoornis. Hier heb ik dan ook de eerste twee jaar blind op gefocust en niet gekeken naar verdere mogelijkheden. Ik vind de theorie over stoornissen erg interessant. Om deze reden ging ik in mijn tweede jaar dan ook stage lopen bij een cluster 4 school voor zeer moeilijk opvoedbare kinderen. Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens deze stage, maar kwam er snel achter dat deze richting niet zo goed bij me past als dat ik in eerste instantie gedacht had. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik uit mijn tunnelvisie moest komen (om er maar even een mooie psychologische term in te gooien) en moest gaan uitzoeken wat ik verder kan met mijn opleiding.

Zo ben ik uiteindelijk bij Roamler beland. Ik koos de richting Consument & Maatschappij, die wat meer gericht is op de commerciële kant van de psychologie en kwam bij het zoeken van een derdejaars stage de vacature van Roamler tegen. Ik vind het idee dat Roamler in uitvoering heeft gebracht erg vernieuwend en leuk! Naast het feit dat je geld kunt verdienen met je smartphone (ik bedoel.. wie wil dat nou niet?!), vind ik ook de creativiteit van de couch en explore opdrachten erg leuk! Ik loop nog niet zo lang stage, maar heb nu al de meest mooie, grappige, originele en creatieve inzendingen voorbij zien komen. Ik zal naast het Support en Operations team ook de reviewers ondersteunen, dus ik hoop nog veel meer van zulke inzendingen te mogen nakijken!

Nu jullie weten hoe ik bij Roamler terecht ben gekomen, wil ik ook graag nog wat over mezelf vertellen. Basketballen is één van mijn favoriete bezigheden. Ik speel al meer dan 10 jaar bij dezelfde vereniging en doe dit nog steeds met erg veel plezier. Het afgelopen jaar hebben we niet veel gewonnen (1 wedstrijd maar oepsss…). Grr (8) roamlerMaar dit hebben we nu al met 300% verbeterd! Naast basketbal vind ik het ook erg leuk om te tekenen (zie foto), series te kijken, met mijn katten te knuffelen en kan ik uren op IMdB rondkijken opzoek naar de leukste films. Voor de liefhebbers hier een aantal films die ik super tof vond: Prisoners, Fight Club, If I stay, Captain Phillips, Changeling. Mijn favoriete series zijn: Game of Thrones, The Fall, Pretty Little Liars, Vampire Diaries en Sherlock.

Welke film of serie vind jij dat ik echt gezien móet hebben?