Klaar voor de winter!

Over twee weken is het toch echt zo ver, 22 December begint de winter. In de opdracht ‘Klaar voor de Winter!’ vroegen we hoe jullie je huis winterklaar maken. Het bleek dat velen van jullie je al goed hadden voorbereid! Mocht dit niet zo zijn, dan kan je de volgende tips wellicht gebruiken om jouw huis toch nog winterklaar te maken.

Om er van de winter warmpjes bij te zitten hebben sommige Roamlers nieuwe raambekleding besteld. Ramen laten veel tocht binnen en een leuk nieuw gordijn kan hierbij helpen. Een nieuw vloerkleed kan een koude vloer tegengaan. Ook het plaatsen van tochtstrips was een populaire oplossing. Sommige Roamlers hebben zelfs een nieuwe openhaard geïnstalleerd. Romantisch en heerlijk warm!

Anderen zochten het meer in warme kleding. Zo werden er bijvoorbeeld nieuwe pantoffels, warme sokken, winterjassen en onesies aangeschaft. Om warm in bed te liggen zijn de winterdekbedden van zolder gehaald en voor op de bank hadden veel Roamlers een lekkere warme (fleece)dekens gekocht. Ook een kruik kan heerijk zijn in bed of op de bank.

Omdat je in de donkere winterdagen veel tijd binnen door zal brengen hebben veel Roamlers het huis ook gezellig gemaakt. Je kan hierbij denken aan leuke winterse decoraties zoals denne-appels en winterstukjes. Een nieuw kleurtje op de muur of andere kussens op de bank kunnen je huis in winterse sferen brengen. Maar vooral kaarsen en lampjes bleken erg populair. Behalve dat kaarsen erg sfeervol zijn, geven ze ook nog warmte af. Met een lekkere (winterse) geurkaars wordt het al helemaal gezellig!

Voor al die avonden op de bank moeten er natuurlijk ook lekkere snacks en drankjes in huis zijn. Hierbij zijn thee, chocolademelk en koekjes de favorieten!

winterklaar

We wensen jullie een warme en sfeervolle winter!