Waar zoeken we nog Roamlers?

Om je voor Roamler te registreren, heb je bijna overal in Nederland een invite nodig. Hierdoor blijft de onderlinge competitie voor bestaande Roamlers beperkt. Op sommige plekken in Nederland kunnen we echter nog wel wat meer competitie gebruiken. In dit blog willen we een aantal locaties uitlichten waar we nog op zoek zijn naar nieuwe Roamlers.

Ben jij een Roamler en heb je nog invites over? Wanneer je een potentiële Roamler kent die woont of werkt in een van de onderstaande plekken, stuur ze dan een invite!

Zelf ook een zakcentje bijverdienen.
Wanneer je een potentiële Roamler een invite hebt gestuurd, kan jij ook geld verdienen! Wanneer deze ‘Roamler Recruit’ level 2 bereikt, ontvang jij 2 euro. Gelijk. Vanaf dat moment krijg je ook 2% van het geld dat ‘jouw’ Roamler Recruit verdient. Verdient de Roamler Recruit 3 euro met bijvoorbeeld een promotie check in level 2 of hoger?  Dan krijg jij 6 cent, zonder er iets voor te doen! Het klinkt misschien niet als een groot bedrag, maar Roamlers weten hoe kleine bedragen gezamenlijk snel tot een aardig spaarpotje kunnen groeien.

Waar zijn wij op zoek naar Roamlers?
In het Oosten van het land, rondom Hengelo en Groenlo, vind je een aantal dorpen waar opdrachten vaak lang open blijven staan. Als je hier een Roamler aanbrengt die ook nog eens over een auto beschikt, kan hij of zij flink wat geld verdienen met Roamler rondjes!

Schermafbeelding 2015-03-24 om 13.52.17

Iets hoger in het land, waar Flevoland, Overijssel en Friesland elkaar kruizen, zoeken we ook nog nieuwe Roamlers.

Schermafbeelding 2015-03-24 om 13.56.06

Als we nog wat verder omhoog gaan, komen we bij de Waddeneilanden. Met name op Texel, Terschelling en Ameland zijn met enige regelmaat betaalde opdrachten te vinden. Maar nog niet genoeg Roamlers om al deze opdrachten uit te voeren…

Schermafbeelding 2015-03-24 om 14.01.20

En last but not least: helemaal aan de andere kant van het land, in de provincie Zeeland, zoeken we Roamlers in de buurt van Terneuzen, Hulst en Goes.

Schermafbeelding 2015-03-24 om 13.58.02

Wanneer je jouw invite geeft aan iemand in deze regio’s: probeer iemand echt te enthousiasmeren voor Roamler, want jij kan er immers ook geld aan verdienen wanneer deze persoon actief is!