Ik ga op vakantie en ik neem mee…

Bijna ieder land heeft wel een dag waarop je op je hoede moet zijn voor de meest flauwe grappen en grollen! In Nederland is dat 1 april en zodoende was er gisteren een opdracht in de App te vinden die je het best met een korreltje zout kon nemen.

Herinner jij het je misschien nog, 1 april 2014, exact een jaar eerder? Toen kondigden wij Roamler VIP aan. Een lidmaatschap dat de Roamler vele extra voordelen op zou gaan leveren en enkel op die datum aan te vragen was. 78% van de Roamlers leek toen voor onze grap te vallen en reageerden veelal erg enthousiast.

Een aantal Roamlers wist dat het dit jaar -mede daardoor- misschien wel te mooi was om waar te zijn, die trip naar Aruba die wij dit jaar in de App aanboden. In de App stond genoemd dat wij, omdat we ons vaak op het internationale vlak bevinden, nu een uitzonderlijke opdracht op Aruba beschikbaar hadden. Vijf checks zou je moeten uitvoeren, in ruil daarvoor zouden wij zorgen voor vlucht en hotelovernachting!

Omdat Aruba zo’n tropische bestemming is, vroegen wij Roamlers om ook een foto te nemen van de bijbehorende zomerse outfit. Enkele resultaten vind je hieronder.

1 April

Hieronder vind je een kleine greep uit de enthousiaste reacties. Een beetje schuldig voelden we ons wel toen we moesten vertellen dat deze droomopdracht toch echt te mooi was om waar te zijn..

“Omdat dit voor mij een droom is die uitkomt, een betaalde trip naar een droom eiland, om daar de supermarkten in kaart te brengen.”
“Ik hou van gekke dingen. Ik spring zonder twijfel dat vliegtuig in!”

“Ik ben altijd al benieuwd geweest hoe Aruba eruit zag, graag zou ik daar de lokale bevolking willen ontmoeten om hun verhalen te horen over het leven daar.”
“Het lijkt mij super om naar Aruba te gaan! Nooit geweest en als startende roamler kan ik daar laten zien dat ik erg goed ben in het vervullen van de opdrachten van Roamler!”
“Het is heel simpel: ik hou van reizen en ik hou van Roamler opdrachten doen. Ik ben nog nooit naar Aruba geweest en zou daar heel graag heen willen, dus jullie maken iemand heel gelukkig. Hoe mooi is dat?!