De winnaar is bekend!

De winnaar van de levensechte cartoon inzendingen is bekend! Er is in totaal maar liefst 814 keer gestemd, wauw! Van alle inzendingen die we binnen hebben gekregen, zijn de leukste uitgezocht en heeft iedereen bij Roamler op het kantoor gestemd. Daaruit kwam de top 6 die jullie in de opdracht ‘Finalisten levensechte cartoon’ hebben kunnen bewonderen.

Het bleek een lastige opgave te zijn om uit deze zes leuke cartoons te kiezen. Zo zegt Roamler Larissa: “Wow, hele moeilijke keuze, want ze zijn echt allemaal leuk en origineel!!”. Ook Aurora kon eigenlijk niet kiezen: “Ik vond ze alle 6 wel heel leuk. Ik moest tussen inzending 3 en 4 echt kiezen. Voor mij zijn het allemaal winnaars haha!”.

De strijd was spannend en ging gelijk op! Halverwege de stemperiode stonden de nummers 1 en 2 zelfs gelijk! Toch is er een duidelijke winnaar uit de bus gekomen; Gefeliciteerd Sara M.!
Met 30% van de stemmen (240 stemmen) is haar Monsters, Inc. cartoon de leukste levensechte cartoon geworden.

12594251

Op de tweede plaats is de Calimero cartoon van Sietse B. geëindigd met 18% van de stemmen (143 stemmen).

12423838

Met maar een verschil van 3 stemmen met de vierde plek, is Vera M. toch nog derde geworden! Haar inzending kreeg 16% van de stemmen (134 stemmen).

Photo

De inzendingen die net niet in de top 3 eindigden zie je hieronder met het aantal stemmen dat ze ontvangen hebben. Wij zijn erg trots op alle leuke en enthousiaste reacties die we gekregen hebben op deze opdracht. Er werd zelfs aangegeven dat deze opdracht nog wel een keer in de app mag komen!

Presentatie1

Naast het stemmen, kreeg je ook de mogelijkheid om toch nog een levensechte cartoon in te sturen. Helaas konden deze niet meer meedoen bij het stemmen, maar hebben ze wel een ereplaats verdiend in deze post!

Levensechte