Cash for Crash

Zoals je wellicht al hebt gehoord of gelezen zijn we al een tijdje bezig met de ontwikkeling van een nieuwe Roamler app. We zijn er bijna! Mede dankzij de inzet van de vele Roamlers die ons hebben geholpen met testen zijn we bijna klaar voor de release van de nieuwe iOS app.

‘Live’ gaan met een nieuwe app is altijd spannend. Voordat de nieuwe app wereldwijd door duizenden Roamlers in gebruik genomen wordt willen we nog eenmaal jullie hulp inschakelen om de app van top tot teen te testen.

We geven daarom alle Roamlers die meehelpen met het testen van de iOS app een extra uitdaging: crash de app! Een duidelijk omschreven crash is namelijk geld waard, Cash for Crash dus.

Een crash is wanneer de app onverwacht wordt afgesloten. Wanneer je een crash hebt gevonden, zorg dan eerst dat je de crash kunt reconstrueren, zodat duidelijk is wanneer de app crasht. Geef duidelijk aan wat je doet voordat de app crasht zodat wij het kunnen nabootsen en de oorzaak kunnen vinden. Beschrijf je crash hieronder in een reactie op het blog EN stuur deze naar rene@roamler.com. Vermeld daarin ook je type iPhone, iOS versie en gebruikersnaam.

De eerste tien goed doorgestuurde reproduceerbare crashes (geen bugs) zijn 25 euro waard! Lees de reacties onder dit blog goed, want een eerder ingezonden crash kunnen we niet nogmaals belonen. We zullen jullie via dit blog op de hoogte houden van de crashes. Deze actie loopt tot maandag 22 juni 16 uur.

Let op! Het gaat hierbij alleen om crashes in de laatste versie van de testapp (versie 2.0.0.36). De Roamlers die zijn geselecteerd om deze app te testen hebben op 10 juni een mail gekregen met instructies om deze versie te downloaden. Heb jij geen mail ontvangen maar wil je wel graag meehelpen met testen? Dat kan als je minimaal Level 2 bent en gebruik maakt van de Roamler app op een iPhone met iOS 8. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar jan@roamler.com.

Maar je hoeft niet per se te crashen om te cashen. Ook als je geen crash vindt is het testen van de nieuwe app geld waard. De eerste 20 Roamlers die vóór 22 juni minimaal 15 betaalde opdrachten met de nieuwe app hebben uitgevoerd ontvangen van ons namelijk een bonus van 10 euro bovenop de vergoeding van de checks zelf! Uiteraard tellen alleen de goedgekeurde inzendingen mee.

Happy Testing!