Oplossing “Batterij bijna leeg”

Sinds de nieuwe app van Roamler gelanceerd is, zijn er veel wijzigingen doorgevoerd. Eén daarvan is de manier waarop we jouw locatie volgen (Location tracking) om te zorgen dat we je op de hoogte kunnen houden van opdrachten in jouw buurt. Door de aanpassing kan het zijn dat de batterij sneller leeg loopt dan je gewend bent van ons. We hebben hier van meerdere Roamlers feedback op gekregen en zijn druk bezig om dit voor de volgende versie op te lossen. In de tussentijd kun je onderstaande oplossing gebruiken.

Schermafbeelding 2015-07-14 om 12.15.20Een tijdelijke oplossing voor dit probleem is om de instelling ‘Locatievoorzieningen’ aan te passen. Dit doe je bij de instellingen van je telefoon (dus niet binnen de app). Ga naar Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen > Roamler en selecteer daar de optie ‘Bij gebruik van app‘. Door deze optie te selecteren zal Roamler veel minder batterij gebruiken. Echter betekent dit ook dat je niet meer automatisch een bericht ontvangt wanneer je in de buurt bent van een opdracht. Vergeet dus niet om af en toe de app te openen om te bekijken welke opdrachten er open staan in jouw buurt!

Onze excuses voor dit ongemak.