Photo a week winnaars!

Ja, ja, het is dan eindelijk zo ver! De winnaars van de photo a week worden bekend gemaakt. Elke week in de maand juni konden jullie je mooiste foto opsturen per categorie in de hoop om die extra 100 XP te winnen. Maar liefst 825 Roamlers hebben massaal gestemd op hun favoriete foto!

Dit keer waren er 5 categorieën: Zwaartekracht, Ontdek, Familieband, Contrast en Warmte. Vele van jullie hebben ontzettend mooie foto’s ingestuurd en daardoor was het lastig voor ons om een top 3 te maken per categorie. Gelukkig hebben jullie zelf kunnen stemmen op de nummer 1 per categorie!

En de winnaar is… Binnen de categorie Zwaartekracht heeft Aerial Yoga van Tanya T. gewonnen. Voor de categorie Ontdek heeft de Ontdekking in eigen stadje gewonnen van Justin G. Eva D. is de winnaar van de familieband categorie met haar Hand in hand foto. De winnaar binnen de Contrast categorie is Mats J. met zijn Bril spiegeling en voor de laatste categorie Warmte heeft Mariska M. gewonnen met haar Afkoeling. Super gedaan allemaal! De photo a week winnaars kunnen nu de opdracht Fotogenie(k) in de app zien waarmee ze 100 XP kunnen verdienen :).

collage-2015-08-07