Meest verslavende spelletjes!

Wij vroegen Roamlers hun meest verslavende app met ons te delen (naast Roamler natuurlijk ;) ). Tussen de genoemde apps stonden voor ons veel bekende en onbekende spelletjes! Speciaal voor jullie hebben wij de vijf meest genoemde spelletjes op een rij gezet en geven we de top 40 van de meest genoemde spelletjes! Zo kun je wanneer je alle Roamler opdrachten in de buurt heb gedaan misschien verder gaan met een andere leuke app!

Top 5 meest verslavende spelletjes

De app die het meest genoemd is, is Candy Crush. Candy Crush werd zelfs 91 van de 559 keer genoemd! Over Candy Crush heeft Roamler Elise D het volgende te zeggen: “De verschillende elementen zijn super leuk, alle spelletjes zijn anders en mijn vrienden spelen het ook.”.

Hay day is het tweede meest genoemde spel. Een leuk aspect van Hay Day is volgens Nicoline U.: “Je kan spelen wanneer het je uitkomt. In de hogere levels krijg je toegang tot de buurten, waardoor je actief met anderen kunt spelen. Ook hoeft er niet veel bij nagedacht te worden (voor mij fijn na het werk).”.

Het derde meest genoemde spel is Trivia Crack. Trivia Crack wordt door vele Roamlers gezien als een zeer leerzaam spel. Roamler Anna v/d E. omschreef Trivia Crack als: “In dit spel krijg je alleen maar kennisvragen en dit doe je tegen iemand die je kent of een onbekend iemand. Het is leuk dat je door middel van kennis een spelletje kan winnen en daarnaast leer je er ook nog van.”.

Na Trivia Crack is het meest genoemde spel Clash of Clans. Imke S. omschreef Clash of Clans als: “Een strategisch vechtspel welke erg mooi in elkaar is gezet. Het heeft goede graphics en zorgt ervoor dat hoe langer je het speelt, hoe gaver en leuker het wordt!”.

Wordfeud is het vijfde meest genoemde spel. “Elke keer is het weer anders doordat de woorden anders gelegd worden en je andere letters hebt. Ik speel tegen mijn collega en de competitie is erg leuk.”, aldus Rina B..

Hieronder zie je naast de top 5 ook de overige spelletjes die genoemd zijn.

Top 40 meest verslavende spelletjes

Hopelijk heb je nu weer nieuwe ideeën opgedaan voor leuke spelletjes! Welke van deze apps ga jij proberen?