Waar zoeken we nog Roamlers?

Om je voor Roamler te registreren heb je bijna overal in Nederland een invite nodig. Hierdoor blijft de onderlinge competitie voor bestaande Roamlers beperkt. Op sommige plekken in Nederland kunnen we echter nog wel wat meer competitie gebruiken. Op de kaart onder dit bericht lichten we een aantal locaties uit waar we nog op zoek zijn naar nieuwe Roamlers.

Ben jij een Roamler en heb je nog invites over? Wanneer je een potentiële Roamler kent die woont of werkt in een van de onderstaande plekken, stuur ze dan een invite!

Zelf ook een zakcentje bijverdienen.

Wanneer je een potentiële Roamler een invite hebt gestuurd, kan jij ook geld verdienen! Wanneer deze ‘Roamler Recruit’ level 2 bereikt, ontvang jij 2 euro. Gelijk. Vanaf dat moment krijg je ook 2% van het geld dat ‘jouw’ Roamler Recruit verdient. Verdient de Roamler Recruit 3 euro met bijvoorbeeld een Promotie Check in level 2 of hoger? Dan krijg jij 6 cent, zonder er iets voor te doen! Het klinkt misschien niet als een groot bedrag, maar Roamlers weten hoe kleine bedragen gezamenlijk snel tot een aardig spaarpotje kunnen groeien.

Waar zijn wij op zoek naar Roamlers?

In grote steden zijn betaalde Roamler-opdrachten over het algemeen snel weg, soms al binnen een paar seconden. In kleinere dorpen die niet in de buurt van een grote stad liggen zijn er weliswaar minder vaak nieuwe opdrachten (want minder winkels), maar deze zijn vaak wel meer geld waard. Als je een Roamler aanbrengt in de buurt van een van de plaatsen op onderstaande kaart is de kans groot dat hij/zij goedbetaalde opdrachten in de buurt kan uitvoeren.

Schermafbeelding 2016-03-31 om 13.52.48