PepsiCo10. We hebben gewonnen!

Yes! We zijn een van de winnaars van de PepsiCo10 contest!

Ieder jaar schrijft PepsiCo een wedstrijd uit voor startups in de tech sector. Door die wedstrijd komt PepsiCo vroeg in aanraking met nieuwe initiatieven. Na drie selectierondes worden 10 winnaars gekozen: the most promising startups! Met deze startups gaat PepsiCo aan de slag in Europa.

Dit jaar hebben wij met Roamler ook meegedaan (samen met nog 130 inzendingen) en we zijn een van de winnaars!

Begin juli hoorde Martijn als eerste van de wedstrijd. We waren toen net een maand live en hadden net ons startkapitaal binnen. De beslissing om ons in te schrijven was snel gemaakt. Volgens de website van PepsiCo10 hebben uiteindelijk 130 bedrijven zich succesvol ingeschreven.

Na een aantal selectierondes en het maken van een professionele videopresentatie hebben we de finale voor de jury gehad op 21 september jl. Een week later was het een feit en vandaag mogen we het melden: We hebben gewonnen en gaan met PepsiCo aan de slag!

Naast Roamler zijn er nog 9 andere bedrijven die zaken gaan doen met PepsiCo. Ditzijn: TvTak.com, slingshotshopping.com, chartsnow.mobi, parcelgenie.com,flypost.co.uk, screenreach.com,sodash.com, shahmoon.com en sportsteamspace.com. En hier staat wat ze doen.

De komende weken wordt duidelijk hoe de samenwerking precies vorm zal krijgen. In ieder geval is dit een prachtige launching customer voor de UK!