Chris bij Roamler

Na ruim 2 maanden als enthousiaste Roamler door het leven te zijn gegaan en er een TV debuut bij EditieNL (en een leuk zakcentje!) aan over gehouden te hebben, besloot ik dat het tijd was om mijn ‘Roamler-carrière’ tot de volgende stap te brengen. Een brutaal mailtje naar Roamler Support en een interessant gesprek met Merel en Barbera verder, zit ik hier dan: bij het Roamler team aan het bureau in het prachtige kantoor in Amsterdam Noord. Vanaf 5 oktober kan ik Janicke, Barbera, Merel, Sanne en de rest van het Roamler-team tot mijn collega’s rekenen!

Wat ik vooral erg leuk vind, is dat ik terecht ben gekomen in een ontzettend enthousiaste en actieve community waarin de mogelijkheden eindeloos lijken te zijn. Na een tijdje actief Roamler te zijn geweest, heb ik nu ontzettend veel zin om te ervaren hoe het er ‘achter de schermen’ aan toe gaat en de groei van deze geweldige start-up van dichtbij mee te maken.

De komende tijd zal ik het Roamler team vooral helpen bij het bedenken en uitpluizen van opdrachten, af en toe een blogpost schrijven en ingezonden opdrachten beoordelen. Dit betekent echter niet dat ik stop met het voltooien van opdrachten en checks; Utrechtse Roamlers, blijf alert!

Ik verwacht een leerzame, maar vooral leuke tijd tegemoet te gaan en ben erg benieuwd naar al jullie creatieve inzendingen!